reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Ja od 3 tygoni wróciłam do pracy, ale to dla mnie dobrze, bo nie obżeram sie tak i nie sledze całego dnia przed telewizorem. Niestety z tego powodu mam mniej czasu na forum.W środe ide do lekarza mam nadzieje ze mi zleci usg w najblizszym czasie. a nie przełozy tego na kolejna wizyte za 3 tyg. Juz nie moga sie doczekać Usg zeby dowiedzieć sie jak sie ma dzidza i może dowiem sie jaka mam płeć.
Rondzia uwazaj na siebie :)

reklama
rondzia trzymaj się, będzie wszystko ok.

ja normalnie sobie nie mogę znaleźć miejsca. niewygodnie mi leżąc przed tv, niewygodnie siedząc przed kompem. najwygodniej mi chyba jak sobie chodzę i coś robię. dobrze że nie chodzę do pracy bo bym nie wysiedziała. najgorsze jest to że juz drugą noc z kolei ciężko mi się śpi. niewygodnie. budzę się i zastanawiam się co mam ze sobą zrobić.

Laseczki kiedy zabieracie sie za pranie dzidziusiowych szmatek??? Ja zakupiłam proszek i płyn do płukania le póki co jescze nic nie piorę.. bo jak pomysle o prasowaniu...pierzecie nowe welurki tez czu tytlko prasujecie w wysokiej temperaturze?? (pamietajcie zeby aplikacje prasować przez chusteczke bo czesto zostaja na żelazku...

ja właśnie postanowiłam że w przyszłym tygodniu będę przeglądać rzeczy po dzidziusiu mojej siostry i wybiorę te które mi się przydadzą bo mam taką straszną ochotę pokupować troszkę na allegro rzeczy ale nie wiem dokładnie co mi się przyda. więc jak już powybieram to pewnie je popiorę, ale to się jeszcze okaże bo dzisiaj się dowiedziałam że 27.10 mam termin obrony więc czas najwyższy się pouczyć.

Ja mam zamiar pod koniec pazdziernika zaczac prac.Ogolnie w listopadzie chce wszystko uporzadkowac, a w grudniu torbe do szpitala spakowac. Takie mam wstepne zalozenia :-)

ja tez mam zamiar wszytko poprac i poprasowac,ale zostawiam to na grudzien!!!
dzis jestem wsciekla i zla!!! poszlam dowiedziec sie do urzedu co mam zrobic bo 28 listopada konczy mi sie ubezbieczenie,a oni mi na to ,ze nic ...placic!!!!
a jak w maju pytalam co mam zrobic,zeby dostac wszystko co mi sie nalezy po urodzeniu dzizi np 1500euro macierzynskiego to kazali czekac na zameldowanie!
a dzis sie okazalo,ze mnie nie zamelduja,bo nie pracuje!!!!i gowno,a mielismy wziasc slub,tylko przez nich postanowilismy poczekac i teraz gowno!!! musze zalatwiac wszystko od poniedzialku,a czasu coraz mniej i nie wiem czy zdaze cholera!!!

Ja jeszcze nie piorę... może pod koniec listopada a może dopiero w grudniu. Wychodzę z założenia, że mam jeszcze czas, a chcę, by ciuszki były świeżo wyprane na narodziny maluszka :)

reklama
Do góry