reklama
mamjakty
styczniówka 2009
a ja wczoraj wybrałam się do mojego ortopedy - dowiedzieć się czy mogę rodzić siłami natury - matko - wysiedziałam się a chyba z pięć godzin - bo nie byłam zarejestrowana, bo to wcale nie takie łatwe jest, więc czekałam aż poprzyjmuje zarejestrowanych - ale takich osób jak ja już kilka było i w sumie byłam piąta, ale kurczak - jedna osoba średnio 40 minut siedziała do godziny, a kiedy przyszła pora na mnie - weszłam 22:55 a wyszłam 23:00 - ale przynajmniej dowiedziałam się , że mogę rodzić normalnie, więc cesarka mnie omija - chyba, że w między czasie coś innego się przydarzy heh, jestem szczęśliwa, że poród naturalny mieć będę tylko teraz mam problem, bo w Busku siedzę a w Krakowie chcę rodzić - 1,5 godziny jazdy średnio nie wiem jak to będzie, ale jakoś będzie ;-)
mamjakty
styczniówka 2009
oj Rondzia chłodem powiało - to załatwiaj szybko te kłopociki rodzinne i wracaj do nas, bo jakoś Cię tu brak :-( trzymaj się!!
klaudia011
Fanka BB :)
Trzymaj się Rondziu mocniutko i załatwiaj szybko pozytywnie wszystkie kłopoty!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Rondzia tak sobie myślałam dzisiaj, że coś długo Cię z nami nie ma - te rodzinne kłopoty to przeważnie pojawiają się wtedy kiedy człowiek potrzebuje ich najmniej:-( Sama wiem coś o tym - w każdym razie trzymam kciuki i powodzonka
My wrocilismy ze szkoly rodzenia na inflanckiej i powiem Wam,ze jestem bardzo zadowolona. Polozna prowadzaca jest bardzo sympatyczna, ale przede wszystkim podobaly mi sie cwiczenia z rehabilitantka. Ogolnie szpital jak na razie wywarl na mnie bardzo dobre wrazenie.
ania.falko
Entuzjast(k)a
ja ide jutro odebrac wyniki..zapisalam sie do szkoly rodzenia ,tylko ze dopiero od grudnia sa kursy dla styczniowek
reklama
Strasznie późno!!! Po pierwsze w grudniu są święta, więc mnóstwo czasu odpada. Po drugie jak ktoś ma termin na początek stycznia to co? Pomijając już fakt, że łażenie na kurs w ostatnich tygodniach jest po prostu męczące...ja ide jutro odebrac wyniki..zapisalam sie do szkoly rodzenia ,tylko ze dopiero od grudnia sa kursy dla styczniowek