I tak bys nie rozpuscilaCelinka - dziękuję bardzo!!! bo ja to bym te 50 g glukozy w 50 ml wody chyba rozpuszczała
Madzia33 az nie moge uwierzyc, ze takie rzeczy dzieja sie naprawde. Szkoda dzieci :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak bys nie rozpuscilaCelinka - dziękuję bardzo!!! bo ja to bym te 50 g glukozy w 50 ml wody chyba rozpuszczała
Madzie ja też to oglądałam - podobno babcia ma się nimi zaopiekowaćlaski ale szok przezyłam załapałm się dzis na koniec Uwagi w TVN a tam moja uczennica z klasy(została bidulka) opowiadała jak jej ojczym zabił jej mamę Chyba nie zasnę z wrazenia.. Biedne dziewczynki ciekawe co sie z nimi teraz stanie..
aga_q chyba Ci coś źle przekazali...bo morfologie robi się na czczo, glukozę również nie sądzę żeby u Ciebie miało być inaczej