mamjakty
styczniówka 2009
ja mam jeszcze pytanko dziewczyny - bo zadzwoniłam do gabinetu gdzie chcę zrobić sobie to badanie no i okazało się, że sama muszę sobie kupić glukozę i najlepiej jak w domu już sobie to przygotuję - tak żeby przyjść z tym na czczo - i moje pytanie brzmi - kupuję 50 gram glukozy w aptece i rozpuszczam to w 50 ml wody? aha i odnośnie tego badania -nie zrozumiałam tej lekarki za bardzo, bo ona coś o 2 godz gadała, ale to standardowo robi sie tak, że przychodzę na czczo, pobiera mi krew piję glukozę, siedzę godzinę, pobiera mi krew i zmykam do domku? czyli wszystko trwa ok godzinki, prawda? kurna, to ja muszę ja uświadamiać :/
a co do utworzenia wątku technicznego - to byłoby fajne, żeby tam pytać się czy warto utworzyć taki i taki wątek - bo jakoś dużo tego mamy i taki faktycznie bałagan sie porobił - np warto byłoby stworzyć ten wątek z prawa pracy, żeby wszystko w jednym miejscu było, a te pytania o łożysko albo o leki w jakimś innym jednym też - żeby nie za dużo tego tworzyć. no nie wiem - to moje zdanie ;-)
a co do utworzenia wątku technicznego - to byłoby fajne, żeby tam pytać się czy warto utworzyć taki i taki wątek - bo jakoś dużo tego mamy i taki faktycznie bałagan sie porobił - np warto byłoby stworzyć ten wątek z prawa pracy, żeby wszystko w jednym miejscu było, a te pytania o łożysko albo o leki w jakimś innym jednym też - żeby nie za dużo tego tworzyć. no nie wiem - to moje zdanie ;-)
Ostatnia edycja: