ania.falko
Entuzjast(k)a
Gemmini,a jak ona zbadala Ci te skurcze macicy? mialas je w trakcie wizyty? czy to mozna jakos stwierdzic przy badaniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzisiaj byłam na obciążeniu glukozą...:-) I powiem szczerze że dobre to jest....Taka przesłodzona herbata Albo ja jakas dziwna jestem ale mi smakowało;-)...Jutro wyniki to sie dowiem co i jak...
Oj widze trudny temat zarobków i pracy sie zaczał....ja tez mam przerąbane bo kończe studia.....do pracy nie zdążyłam iść bo byłam miedzy jedną a drugą i wyskoczyła mi ciąża...I mam tylko wypłatę męża...i kochanych rodziców....szczerze....bez nich nie ma szans żebysmy dali radę...Ale przyjdzie taki czas, że bede mogła sie odwdzięczyć...Jak nie ja to wnuczek ;-)