reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Leika - gratuluje małej księżniczki!!!:-)Mnie jeszcze przez 8dni będzie zżerała ciekawość czy mojemu skarbkowi wyrósł kutasek czy też nie:-p
a64a424a92.png

Leika gratulacje wielkie!!!

moj męzuś też bardzo chce kolejną dziewczynkę Też chciałam ale Julka cały czas mówi ze "u mamuni w puchu mieśka bat " ze tak juz sie jakos przyzwyczaiłam do tej opcji ze juz sama nie wiem co chcę:baffled:

ale aż dziwne, że tatuś woli druga córeczkę niż synka :-) u mnie to pierwsze dziecko jest a mój mąż chciał synka - bo jak twierdzi - z dziewczynką nie będzie umiał się bawić :-D a teraz przegląda stronki i szuka jakichś zabaw z dziewczynką ;-)

większośc facetów woli dziewczynki - w końcu to księzniczki tatusia!!! aczkolwiek moja Julka jednak bardziej mamusina przynajmniej narazie ale co się dziwic od 3 miesiecy nie rozstałysmy sie dłużej niz na 3 godziny:-)

Hej kobietki,
Leika gratuluję dziewuni!!!
Dziewczynki kochane, jak u Was ze spaniem na tym lewym boku, udaje się Wam? Ja w nocy cały czas się przekręcam na wznak, i czasem boje sie, żeby na brzuchu nie wylądować bo wcześniej uwielbiałam tak spać.

ja raczej na prawym chociąz wiem ze powinnam na drugim ale to ze wzgledów technicznych Julka jak się przykula do naszego wyrka to muszę:-) chronic brzucho bo ona wierci sie jak owsik i zarzuca szłapami gdzie popadnie

reklama
Do góry