reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Witam, jestem pierwszy raz na forum. Tak jak pewnie inne panie w tym wątku mam termin na styczeń 2009 :) witam wszystkich i pozdrawiam

aha czy ktoś wie, jak dodać suwaczek??

reklama
ania.falko dobrze,że z dzidzią wszystko w porządku, ja miałam to samo jakieś 2 tygodnie temu, strasznie się niepokoiłam, na szczęście wszystko jest ok. Kłócie się czasem pojawia ale minimalne na szczeście, z obserwacji wnioskuję, ze to bardziej jakaś kolka jelitowa lub cos podobnego po zjedzeniu czegoś co mniej toleruję.
Czy Wasze bobaski juz kopią?

moje USG zbliża się błyskawicznie-to dopiero moje drugie więc liczę na trochę więcej niż Wy w Polsce-bo mam wiele do zapytania:)i już nie mogę się doczekać-tak bardzo chcę wiedzieć czemu to moje maleństwo w 20 tyg tylko leniuszkuje-nie kopie ani nie puka:):):-)
za to w nagrodę dostałam zeszłej nocy piękny sen-moja dzidzia chwyciła mnie za cyca i tak gwałtownie się przyssała że zaczęłam się śmiać choć i we śnie trochę bolało-a była to dziewczynka-przepiękna zresztą co Wam będę gadać:rofl2: no i mam teraz taki super nastrój;-)
wszystkim mamom życzę cudownych snów o swoich maluszkach aż do tego pięknego dnia narodzin

Cześć dziewczynki.
Jak tam dziś Wasze samopoczucie? Bo moje okropnie. Czuję się bardzo słabo. Na spacerze myślałam że zemdleję. Ale posiedziałam na ławce i jakoś potem doszłam do domu.
A mam do Was pytanie. Czy Wam w nocy też dręrtwieją ręce? Bo mnie od jakiegoś tygodnia tak się dzieje i jest to bardzo niemiłe:baffled::baffled:

annettau - oj boli, boli! Jak na razie niewiele na to pomaga. Robię sobie zimne okłady na czoło i kark a za radą dziewczyn nacieram jeszcze skronie amolem. Jest trochę lepiej...

reklama
Do góry