reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Jak kupowaliśmy dla Olcii ciuszki i jeszcze nie wiedzieliśmy co będzie to był większy wybór w ubrankach bo i były zielone, żółte a teraz albo białe, niebieskie, różowe. Ciężko jest coś fajnego wybrać.
to ja wstawię moją kluskę rodziłam 8 godzin i 40 minut.

Załączniki

• PIC_0583.JPG
    PIC_0583.JPG
    71,5 KB · Wyświetleń: 48
Tulić w ramionach maleństwo zaraz po porodzie to coś niezapomnianego, coś pięknego i pierworódki mogą nam tego pozazdrościć. Ale na szczęście czas szybko biegnie i nawet się nie obejrzymy i będzie styczeń i wtedy na świat przyjdą nasze kruszynki. A ja dziś na 18.30 idę na wizytę. Jak zwykle się denerwuję, no i bardzo liczę na poznanie płci, chociaż może nam niestety dzidzia nie pokazać! To, ja też wkleję swojego Kacpercia zaraz po urodzeniu:
11868646031882716493.jpg

Witam ponownie. Daaaaaaaaaaaaaaaaaawno mnie nie było. Jakoś brak weny co do tego wątku miałam bo nie dokońca do mnie dociera że mieszka w moim brzuszku dzidziuś:sorry2::sorry2: No a poza tym praktycznie ciągle jestem w wakacyjnych rozjazdach.
U mnie wszystko dobrze się rozwija. Dzidziuś rośnie jak należy i chyba nawet czuję już czasami bardzo delikatne jego ruchy:sorry2::sorry2: Badania też mam w normie więc nic nie muszę łykać.

Slodziutkie te bobasie! Faktycznie, az juz by sie chcialo swoje malenstwo tulic! No ale sie doczekamy, chociaz mi sie jakos ostatnio troche dluzy.

Mnie tez to wkurza, ze te ciuszki to albo rozowe albo niebieskie. Nie chcialam czekac z zakupami do samego porodu, bo bym chyba zniosla jajo, ze jeszcze nic nie mam. No i troche sie boje, ze potem z wielkim brzucholkiem nie dam rady ganiac po sklepach - tym bardziej, ze w grudniu to bedzie masakra, bo Swieta itd.

Wiec szukam ciuszkow uniwersalnych, ale znalezc cos to graniczy z cudem. Mam wiec jakies zolte, zielone, biale. Teraz juz wiem, ze bedzie chlopczyk, ale i tak uniwersalne ciuszki przydadza sie pozniej dla drugiej dzidzi, w razie gdyby byla dziewczynka. No i nawet jak kupie niebieskie, to ilez mozna: jedne spiochy, drugie, ale wszystko w tym samym kolorze? :no:

reklama
Witam Dziewczyny!!!

Chetnie do was dołączę. Termin mam na 6 stycznia. Wizytę we wtorek. To będzie 18 tydz. Ciekawa jestem czy już poznam płeć, lub czy dopiero na następnej wizycie będę miała USG. Do tej pory miałam je co wizytę.

Do góry