reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ale na zdjęciu faktycznie wydaje się być większa
ja na razie nie myślę o porodzie jakoś to będzie, tyle kobiet przed nami urodziło i żyje
ja na razie nie myślę o porodzie jakoś to będzie, tyle kobiet przed nami urodziło i żyje
daga23
Entuzjast(k)a
Jak kupowaliśmy dla Olcii ciuszki i jeszcze nie wiedzieliśmy co będzie to był większy wybór w ubrankach bo i były zielone, żółte a teraz albo białe, niebieskie, różowe. Ciężko jest coś fajnego wybrać.
to ja wstawię moją kluskę rodziłam 8 godzin i 40 minut.
to ja wstawię moją kluskę rodziłam 8 godzin i 40 minut.
Załączniki
mamjakty
styczniówka 2009
jaki fajny mały pulpecik jak tak patrzę na te bobaski to już bym chciała styczeń nie mogę doczekać się mojego maluszka
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Daga23 - śliczna Niunia!!! Aż się sie od razu chce przytulać takiego Bobaska Jeszcze trochę i wszystkie będziemy mogły sie pochwalić takimi zdjątkami...
justyna z wrześni
Wdrożona(y)
Tulić w ramionach maleństwo zaraz po porodzie to coś niezapomnianego, coś pięknego i pierworódki mogą nam tego pozazdrościć. Ale na szczęście czas szybko biegnie i nawet się nie obejrzymy i będzie styczeń i wtedy na świat przyjdą nasze kruszynki. A ja dziś na 18.30 idę na wizytę. Jak zwykle się denerwuję, no i bardzo liczę na poznanie płci, chociaż może nam niestety dzidzia nie pokazać! To, ja też wkleję swojego Kacpercia zaraz po urodzeniu:
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Witam ponownie. Daaaaaaaaaaaaaaaaaawno mnie nie było. Jakoś brak weny co do tego wątku miałam bo nie dokońca do mnie dociera że mieszka w moim brzuszku dzidziuś No a poza tym praktycznie ciągle jestem w wakacyjnych rozjazdach.
U mnie wszystko dobrze się rozwija. Dzidziuś rośnie jak należy i chyba nawet czuję już czasami bardzo delikatne jego ruchy Badania też mam w normie więc nic nie muszę łykać.
U mnie wszystko dobrze się rozwija. Dzidziuś rośnie jak należy i chyba nawet czuję już czasami bardzo delikatne jego ruchy Badania też mam w normie więc nic nie muszę łykać.
Natalie
Zadomowiona(y)
Slodziutkie te bobasie! Faktycznie, az juz by sie chcialo swoje malenstwo tulic! No ale sie doczekamy, chociaz mi sie jakos ostatnio troche dluzy.
Mnie tez to wkurza, ze te ciuszki to albo rozowe albo niebieskie. Nie chcialam czekac z zakupami do samego porodu, bo bym chyba zniosla jajo, ze jeszcze nic nie mam. No i troche sie boje, ze potem z wielkim brzucholkiem nie dam rady ganiac po sklepach - tym bardziej, ze w grudniu to bedzie masakra, bo Swieta itd.
Wiec szukam ciuszkow uniwersalnych, ale znalezc cos to graniczy z cudem. Mam wiec jakies zolte, zielone, biale. Teraz juz wiem, ze bedzie chlopczyk, ale i tak uniwersalne ciuszki przydadza sie pozniej dla drugiej dzidzi, w razie gdyby byla dziewczynka. No i nawet jak kupie niebieskie, to ilez mozna: jedne spiochy, drugie, ale wszystko w tym samym kolorze?
Mnie tez to wkurza, ze te ciuszki to albo rozowe albo niebieskie. Nie chcialam czekac z zakupami do samego porodu, bo bym chyba zniosla jajo, ze jeszcze nic nie mam. No i troche sie boje, ze potem z wielkim brzucholkiem nie dam rady ganiac po sklepach - tym bardziej, ze w grudniu to bedzie masakra, bo Swieta itd.
Wiec szukam ciuszkow uniwersalnych, ale znalezc cos to graniczy z cudem. Mam wiec jakies zolte, zielone, biale. Teraz juz wiem, ze bedzie chlopczyk, ale i tak uniwersalne ciuszki przydadza sie pozniej dla drugiej dzidzi, w razie gdyby byla dziewczynka. No i nawet jak kupie niebieskie, to ilez mozna: jedne spiochy, drugie, ale wszystko w tym samym kolorze?
reklama
Witam Dziewczyny!!!
Chetnie do was dołączę. Termin mam na 6 stycznia. Wizytę we wtorek. To będzie 18 tydz. Ciekawa jestem czy już poznam płeć, lub czy dopiero na następnej wizycie będę miała USG. Do tej pory miałam je co wizytę.
Chetnie do was dołączę. Termin mam na 6 stycznia. Wizytę we wtorek. To będzie 18 tydz. Ciekawa jestem czy już poznam płeć, lub czy dopiero na następnej wizycie będę miała USG. Do tej pory miałam je co wizytę.