reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

oooo i ja zauwazyułam ze wszystkie się budza ze snu zimowego :-p

u mnie wszystko ok.. juz na ostatnich nogach hihi
a jeszcze nic nie jest poprane i poprasowane..
ale nie moge się doczekać porodu...

normalnie z chęcią już stałabym pod szkitalem i czekała aż będe po:-D
mam dość mojego narzekania i humorków:-p

reklama
Kamcia będzie miała córeczkę:-) a imionka też nie znam:-) no włąsnie Kamcia wybraliście już?:-)

ewelka trzymam kciuki za pracę dla męża!

ja też szukam i lipa... dół totalny...

hej
no wreszcie cos sie ruszylo..:-D
sluchajcie mam taki ciazowy problem...jak lezalam na podtrzymaniu to dawali mi luteine dopchwowo..i teraz caly czas biore 2x2 tabletki tylko wystapil chyba maly problem..bo caly czas jak to biore mam taki jakby świąd, oiecse mnie tam , najpierw myslala ze to cos z pecherzem ze zaziebilam..ale przez dwa dni niebralam luteiny i bylo zero bólu..i kurcze wczoraj wieczorem wlozylam i dzis znowu...no szlag mnie trafi takie to jest nieprzyjemne ze niewiem...do lekarza mam za tydzien i chyba do tego czasu bede brac co drugi dzien....juz sama niewiem...:zawstydzona/y:

ide zaraz nastawic na salatke jarzynowa bo dawno nie jadlam a by sie zjadlo...:-)

agacjone świąd jest objawem grzybka i do tego obfite upławy... ale też może być jakaś reakcja alergiczna, najlepiej zadzwoń do swojego gina. :tak:

agacjone moze byc ze jestes uczulona na te tabletki. to nie jest normalna reakcja, aczkolwiek sprawdz na ulotce w skutkach ubocznych czy dzialaniach niepożądanych!

Agacjone
a jak długo masz to jeszcze brać ? powiedz ginkowi żeby Ci zmienił z dowcipnych na doustne skoro taką reakcje wywołują

no wiem, powiem jak pojde za tydzien ale co przez ten tydzien mam robic?? teraz tak piecze jak cholera, zaraz nospe wezme to mi przejdzie i musze duuuuuzo czegos sie napic i wtedy siku porobie i przejdzie....odstawiam chyba narazie ta luteine..
a w skutkach ubocznych niema czegos takiego co ja mam:zawstydzona/y:

salatka zrobiona..pychhha...tego mi trzeba bylo:-D

reklama
hej piczki moje kochane :)))
maz znalazl prace :DDD dzis byl na rozmowie :)) w poniedzialek zaczyna :)) przejechal sie na wozku widlowym po magazynie...i sprawdzal go jeden "rzeznik" (bardzo dobry pracownik pod wzgledem jazdy na wozku) i powiedzial ze moj maz jest jeszcze wiekszym rzeznikiem hahaha

a ja jutro robie salatke z makaronu kokardek,gira wedzona z kuraka,ogorek swiezy,curry i majonez <mniam>

agacjone
a nie mozesz sie z ginem skontaktowac co masz w tej sytuacji zrobic??

Do góry