reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
to Ty nic nie wiesz ? przecież czarnulka dotarła i na BB i też pisała te swoje powieści :) ale szybko została zdemaskowana ;)
Genetyczne czyli te wykluczające m.in. zespół Downa ? Idę za tydzień w środę. Takie dokładne i szczegółowe mam mieć, więc to chyba te o które pytasz :D Wybacz, pierwszy raz jestem w ciąży :D :p

reklama
Hannah ja Kasiulle pamiętam jak przez mgłę :-)
Ale mniej więcej kojarzę która to :-)

U mnie mało rewelacyjnie...Iza od wtorku na antybiotyku, znów ucho.
Załamię się normalnie.

Andzia zdrówka dla Izki!!! ..
co do Kasiullka to ja ostatnio sie zastanawialam skad ja ja zna ze mam na nk. i teraz juz wiem:)

Coś kojarzę że i na BB sie pokazała nasza młoda gwaizda ;)

Martilla
tak to jest USG genetyczne. No to powodzenia życzę :)

Andzia
oj biedna Iza :(

Wasze dzieci też tak dzisiaj dokuczają? Nie dosyć że Basia nie spała w nocy to jeszcze dzisiaj dają w kość, jedna i druga. A w nocy jeszcze miałam bliskie spotkanie z kibelkiem. haftnełam sobie i już było ok.

Andzia
zdrówka dla chorowitki !

Hannah
w takim razie nie dziękuję :) już zaczynam się stresować !

Ilonka
ale synuś do ojca podobny ho ho :) Jak u nas będzie syn to mąż coś wspominał,że może Filip właśnie :)

Hannah
to Ty nic nie wiesz ? przecież czarnulka dotarła i na BB i też pisała te swoje powieści :) ale szybko została zdemaskowana ;)

Hehehe ciekawe kto w tym pomógł ;-):-D

U mnie mało rewelacyjnie...Iza od wtorku na antybiotyku, znów ucho.Załamię się normalnie.

Hania też niedawno przechodziła. Ale u nas to nawet lajtowo, bo tylko czasem ją pobolewało, a tak to w ogóle nie narzekała.

Filipy fajne są:)

No jeśli jakimś cudem będę miała 2 dziecko i będzie to syn to też będzie Filip :-D

Mąż w pracy, koleżanka zaproszona na kawę po raz "n" mnie olała więc siedzimy same sobie i zaraz będziemy wcinały makaron. Moje dziecię sam bez niczego :confused: A ja z masełkiem i bułeczką tartą i cukrem :-D

reklama
ohoho-proszę jak się towarzystwo rozruszało aż w końcu jest co czytać ;p

widzę,że nie tylko mój dziś dał w kość-ale mój to przeszedł samego siebie :/

Tosia-nie jesteś pierwsza,która je makaron z cukrem-ja nigdy nie jadłam i jakoś nie mogę się skusić ;p ciekawe połączenie ;p

Andzia-zdrówka

a mnie się pisać nie chce i nie mam co,więc to by było na tyle ;p

Do góry