reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hehehe ważne żeby powypoczywać, nieważne jak leżąc :-D

Kurcze muszę jeszcze wyszorować sanitariaty, bo już całą chatę mam wysprzątaną :-D Potem kawa/cappuccino i pełen luz do wieczora ... Dziecko zażyczyło sobie znów spaghetti na obiad więc niewiele się na 2gie danie natrudzę :tak:

No jak tam laski z samego poniedziałku :)
właśnie jak u was pogoda ? Bo ja mam już dość tych chmur i tego cholernego wiatru !

u mnie juz nie wieje i nawet przyjemnie jest:)
wczoraj zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad do mielna:) na obiad i do domu...fajnie było. młody dzielnie zniósł podróż i zadowolony z wielkiej piaskownicy na maksa.

Hejo, no u mnie pogoda kompletnie do kitu :dry:
Jutro jedziemy z Hanią na badania i właśnie siedzi na nocniku i próbuje się załatwić :-D Boję się kłucia i mam nadzieję, że dzielnie to zniesie :-( ... poprawka właśnie się załatwiła więc teraz patyczkiem do kubeczka i do lodówki :-D A rano siuśki i będzie git :tak:

Cieszę się, że mam jutro wolny dzień, bo musimy do przedszkola iść i do urzędu skarbowego oddać pit także wolny, ale nie wolny :tak:

u nas też pogoda do d***y. Leje i wieje !

Tośka
wystaw ten materiał badawczy za okno, co se będziesz widok w lodówce psuła ;-)

Tośka
wystaw ten materiał badawczy za okno, co se będziesz widok w lodówce psuła ;-)

Spokojnie jak na wojnie ... szczelnie opakowane, że mucha nie siada ;-):-p

Hania się bardzo wczuła w rolę i sama powiedziała, że chce kupkę zrobić do padania, ale jak już usłyszała, że będzie kłucie igłą to był ryk więc mam przedsmak jutra :-(

MARILLA jak się ciesze ze jestes juz z dzidzią pod serduszkiem:) weszłam i tu miła niespodzianka:) jupiii:) cieszę się :-)

Agacjone a ty kotchana:-) druga mnie zaszokowałas:)ciesze się kurcze jak to mi lo sie zjawić i miec dwie kochane mamusie z dzidziami pod serduszkiem:-) fajnie ciesze sie z Wami napiszcie kiedy macie terminy i w ogole jak sie macie:-) nawet na gg:-) czekam:-)hehe buzie dla Was...

Agacjone dzwoń do gina.....lepiej sie upewnić bo to może grzybica albo jeszcze jakieś inne licho!!!

Ostatnia edycja:
Tosia
mucha nie siada haha dobre :-D
widzę,że igły się boimy co ? Dobrze,że to tylko jedno kłucie i zaraz będzie po krzyku. Ostatnio byłam na pobraniu krwi i była mała dziewczynka z rodzicami.Darła się wniebogłosy ! Myślę sobie czy to możliwe tak płakać od jednej igły ? A się okazało ,że ściągali jej krew do 5 probówek -nie wiem jak się to fachowo nazywa ,ale wygląda jak strzykawka bez tego tłoka w środku i pod to na końcu podłącza się probówki i krew się leje. Też to miałam-trochę ciągnie po żyłach. Mnie starej babie nie przyjemnie było, a co dopiero takiemu dziecku.

Marcy
dzięki :) ja mam 2 terminy : 22 lub 26 października. Agacjone ma podobnie, bo my w jednym łóżku spałyśmy hahah żartuję :) ale jest między nami tylko 4 dni różnicy :)

reklama
hej
a ja mam dzis humor do dupy...totalne dno i niewiem czemu:wściekła/y:
kuba usnal teraz i troche spokoju, wogole mi sie niechce z nim na dworzu siedziec bo cieplo a on teraz ciagnie tylko na dwor i na dwor...a ja najchetniej bym pod kocem i z pilotem...ehhh

marcy
no ja mamtermin na 25 pazdziernika..takze jeszcze kawal kawaleczek;-)

na badania ide we czwartek, morfo , mocz, glukoze i toxo...i znowu trza placic...a w poniedzialek wizyta i znowu trzeba wywalic pewnie ze 150:szok: a u nas cienko z kasa bo wszystko w chalupe i w długi...ehhh mowie wam....jak przetrzymam tą "bidę" to bede szczesliwa...

Do góry