reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone no ja bym na Twoim m-cu wykonała tel. do gina co i jak.

Wy sałatkowe, a ja dziś spaghetti wcinam :-D Pomysł po części mojego dziecka :-D
Jutro może pojadę do koleżanki z moim urwiskiem, bo mąż wyjeżdża koło 15:00 na weekend więc będziemy sobie same.

Lenia mam jak cholera, nawet mi się nie chce kawy robić, a co dopiero sprzątać :dry: A niestety przydałoby się.

reklama
weźcie-kto mnie przygarnie na takie smakołyki? ;p

przez te wichury znów nie mam tv bo się sat rozregulował :/ także młody u dziadków,tv nie ma i jestem sama jak ten palec ;( ;( ;( wszystko jest do d*py :( już wiem dlaczego na takie wiatry ludzie się wieszają...bo doła można załapać.dobrze,że to tylko weekend samotny to jakoś dam radę ;)

Ewelka-superaśna wiadomość!! :*

Kaczucha
o jakim Ty mi tu wieszaniu gadasz ? A w dupe chcesz? Masz neta, zawsze coś do czytania znaleźć można jak nie ma tv. Dasz radę:)

w życiu kochana moja!!ja się wieszać nie chcę,(mam dla kogo żyć) ale wiem dlaczego w takie wichury jest wielu takowych...także nie chcę w d*pkę ;)
na necie nuda ;p a to co mam w domu to już czytałam ;) jakiś filmik na kompie muszę zarzucić bo na nic ;)

Dzień dobry księżniczki Wy moje :-D Słonko świeci za oknem zapowiadając przyjemny dzionek. Kawka pachnie, bo od 7:00 na nogach razem z moim dziecięcym rannym ptaszkiem :tak: Jeśli okaże się, że faktycznie ładnie dziś będzie to może pojedziemy sobie na jakiś spacerek do parku, chociaż najchętniej leżałabym dziś do góry ... każda wie czym ;-)

Miłej niedzieli kochane :*

hej laski ;-)
no dzis mam normalny cywilizowany dzien :-) bo wczoraj wylaczyli nam prad o 14 i do polnocy nie bylo....normalnie masakra...maz sie smial ze mamy dwie lampki kielbaski i my hahaha...rodzice maja gosci od wczoraj wiec tez noc spedzili przy swieczkach :-D ale nikt nie narzekal ;-)ja pije sobie teraz kawusie i nadrabiam zaleglosci na necie ;-) a mojego ojca pojeebalo i napalil w piecu jakby mroz byl na dworze i juz dostal zjeebe od mamy :-D a na dworku tak cieplutko ;-)

Tosia mój mąż takie leżenie nazywa do góry ch**em :-D:-D
Hehehe tylko, że ja nie mam ch...a przecież :-D My mówimy jeszcze "do góry dupą":-D

Pachnie sobie u mnie w domku właśnie rosołkiem z którego będzie pomidorówka, bo moje dziecko ostatnio ma banie na tą zupę :tak: Normalnie już mi niedobrze od tej pomidorówki :dry:

Mąż wróci dopiero wieczorem więc do ok. 20 mamy dzień dla siebie. Teraz biorę się za sprzątanie, a potem cosik porobię z moim dziecięciem :tak:

reklama
Do góry