reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witojcie lasencje
Jak tak na chwile. Dużo zdrówka życzę Haneczce.
A mój mały szkrab dostał ospę wietrzną i musimy siedzieć w domu. Nie mam pojęcia kiedy i od kogo mógłby się zarazić. Póki co przechodzi ją łagodnie i mam nadzieję że tak już pozostanie.

reklama
karolcia każde dziecko musi przez to przejść... moim zdaniem lepiej jak małe niż później:) życzę żeby dalej tak ja przechodził łagodnie:)

mnie od rana strasznie głowa boli, wziełam tabletkę i czekam aż zadziała.... mam nadzieję, że to nie nawrót tych bólów głowy co miałam kilka msc temu:(

ja tylko na moment
MARCY - WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO!!! 100 LATEK :) OBY WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY :)

HANIU - ZDRÓWKA, RADOŚCI, 100 LATEK :)

BUZIACZKI DLA WAS :)

heja laski

WSZYTKIEGO NAJLEPZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ dla was laseczki małej H i duzej M

U mnie tak w telgarficznym skrocie:
u ja dzis dostalam @ i zdycham , w piatek byalm za sukienka slubna i upatrzylam sobie i musze jecahc zaliczke wpalciic,a jutro jedziemy do tego lekarza tzrymajcie kciuki

hej :-)
to i ja sie dolaczam do zyczen dla Hani i dla Marcy :-):-)
U nas ok mala juz byla na spaceru ale miala radoche jak gonila swoj cien :-p:-pteraz sobie zasnela wiec na 2 godziny mam spokoj :-p

hejka :o)
ode mnie także najlepsze życzenia!!!
Ja padam na ryjek dosłownie, mały poszedł do rodziców a ja zaiwaniałam z porządkami wiosennymi i mnie zmogło ;) a poza tym u nas wszystko po staremu...

reklama
A mój mały szkrab dostał ospę wietrzną i musimy siedzieć w domu. Nie mam pojęcia kiedy i od kogo mógłby się zarazić. Póki co przechodzi ją łagodnie i mam nadzieję że tak już pozostanie.

Kochana teraz to chyba jest jakiś wirus w powietrzu, bo już 3cie dziecko znam chore na ospę. Hania z 2ką miała styczność także tylko czekam czy się zarazi :confused: Teraz to bym nie chciała, bo ona nie zrozumie żeby nie drapać krostek.

Kochane dziękuję za życzenia dla Hanusi :***

Marcy wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :***

Do góry