reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Marcy Tobie również wszystkiego dobrego życzę :-)

Karolina może lepiej że teraz Kewinek przechodzi ospę.Podobno im mniejsze dziecko,tym lżej przechodzi.Dużo zdrówka i buziaczki dla Niego.

reklama
hehehe witam jako pierwsza dnia dzisiejszego :-p

Ja właśnie męczę się z pracą mgr ... w życiu nie napiszę 20 str jednego rozdziału, a co dopiero 60 str całej pracy :no: Jestem strasznie załamana. Jutro muszę oddać jeden rozdział tak więc 3majcie kciuki żebym tu zaraz nie zasnęła. Zastanawiam się z racji, że jest już przed 2gą czy kłaść się w ogóle spać, bo o 5:15 pobudka więc chyba nie ma to sensu. Zobaczę jak się będę czuła.

hej

Ja tez sjladam szczere zyczenia dla Hani i Dla Marcy....wszystkiego naj naj naj

a ja wczoraj bylam u fryzjera i chyba sciachala mnie za krotko....wszyscy mi mowia ze jest fajnie ale jakos sie nie moge sie przyzwyczaic...teraz jestem w pracy wiec nie pokaze sie ...ale moze w sobote bo jutro tez w pracy...ale weekend wolny..

wiecie co cos wam powiem...tak mi jest smutno..pojechLAM WCZORAJ DO RODZICOW wchodze a mama mi mowi z placzem ze tata dostal wypowiedzenie z pracy...pracjue do konca czerwca...:-(
wiecie co tak mi jest przykro ze szok...tak traktuja ludzi jak niepotrzebny to fruu na bruk....dobrze ze mama pracuje to jakos dadza mysle rade...zreszta od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem otworzenia wlasnej firmy...jakiegos sklepu czegos co by bylo moje....i teraz dostalam tylko powera i musze to zrobic wiem ze nie bedzie latwo sie wbic ale teraz to musze to zrobic...i zatrudnie tate mam juz pomysla ale nie bede pisac jeszcze w kazdym badz razie pomoc taty by mi sie bardzo przydala jesli zrealizuje swoje marzenie...:tak:

agacjone mam nadzieje kochana ze ci sie uda zrealizowac marzenia i ze przy okazji pomożesz tacie:-) a on Tobie:-)
dziękuję za życzenia:-)
A ja chodze jakaś podbita...nudzi mi się tu jak nie wiem siedze sama ciągle i mam dość:-(

ooo wiedzę, że Kaczucha dziś jest solenizantką zatem wszystkiego najlepszego kochana :**

A my dziś kupiliśmy Hani łóżko w Ikei jednak, bo ten gościu z allegro jakiś olewacz jest i nie odp na moje maila i nie odbierał tel. Jutro wkleję foteczki :tak: Ale powiem Wam, że Hania ładnie zasnęła sobie sama ja tylko przy niej siedziałam :tak: A najpierw przeczytałam jej bajkę ale nie taką zwykłą tylko taką z projektora starego :-D

reklama
cześć dziewczynki
serdecznie dziękuję za życzonka:-):-)
matko i córko-jak dziś wieje,mało łba nie urwie :-( a na weekend ma padać :-( myśmy dziś zaliczyli spacerek i zakupy i jeszcze pozytywnie sprawy urzędowe,więc się bardzo cieszę:tak: musiałam kupić młodemu buciki troszkę wyższe niż "adidaski" jakie ma,bo musi nosić wkładkę ortopedyczną a w tych co ma się nie mieściła. Przedwczoraj byłam na ankiecie OBOPU i musiałam próbować kaszkę,odpowiedzieć na bezsensowne pytania i dostałam za to bon na 20zł ;-) dobre i to-już go zrealizowałam:-p ale jestem zmęczona tym łażeniem, wstawaniem w nocy do młodego-bo ostatnio ma jakieś takie noce...niby śpi a wybudza się i płacze...idę,bo mi to żywe srebro chałupę rozniesie:-p 3majcie się laseczki.papa

Do góry