reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

laski wstawac :-):-) my juz po jednym spacerku i zachaczylysmy o sklep jeszcze....sloneczko sie przebija przez chmury...jak wracalysmy to caly czas pod slonce gnalysmy hehe...Przez te wczorajsze swieto mam caly czas wrazenie ze dzis jest poniedzialek :-p:-D

reklama
Witam :-)
Ale u mnie pogoda dzisiaj :szok: Szaro było cały dzień i deszczowo. Wczoraj nawet nawet było.Byliśmy z Izą na cmentarzu,bo 1 nie pojechaliśmy...Trochę się przewietrzyła.I jak ładnie spałą w południe :tak:
Olka mam do Ciebie pytanko.Jak Nicolce uszka się goją?Bo dziś byliśmy Izie zrobić kolczyki :-p Ja pewnie bym jeszcze poczekała,ale mąż od kilku tygodni o niczym innym nie mówił.I taki jest teraz zajarany,że jego córeczka ma kolczyki he he :-) Ciekawe jak się goić będzie.

Andzia - puki co jest z uszkami świetnie (odpukać, żeby nie zapeszyć), dwa razy dziennie jej nimi delikatnie poruszam, raz na jakiś czas przemywam spirytusem salicylowym. Mała nie dotyka kolczyków, nie bawi się nimi, ani razu się nie zaczepiły np. o sweterek (a jakoś super szczególnie nie uważam żeby po nich sweterkiem nie przejechać), w nocy mała kręci główką na prawo i lewo i też się o nic nie zaczepiają...

Mam nadzieję,że i u nas obejdzie się bez zbędnych komplikacji :-)
Nam ta Pani,która zakładała Izie kolczyki,kazała 2 razy dziennie wodą utlenioną przemywać.Dziś przemyłyśmy i ok :tak:
A tak poza tym to pogoda nawet w miarę.Słoneczko świeci,chociaż zimno jest.Posprzątam trochę i pójdę z Izą na spacerek.
Jutro jeszcze pojedziemy małej buciki kupić,bo nie ma zimowych,a chłodno już jest...

hej
a ja sie pochwalę ze juz mam krotkie wlsy i jest super...mąż jeszcze nie widzial ale zapewne sie spodoba...:-D:-D

idem coś przegryść i kawke wypic..:-)

agacjone
I Ty nam jeszcze nie pokazałaś tych włosów?? no nie , zaraz Ci wleje!:-D wrzuć fote na wątku zamkniętym

Ilonka - bardzo fajne, mnie osobiście bardziej podoba się to:
ŁÓŻKO SAMOCHÓD KACPER - SPRAW DZIECKU RADOŚĆ (803895938) - Aukcje internetowe Allegro

ale ta straż też jest fajna :-)

Andzia - ta kosmetyczka u której byłam mówiła mi że nie mam przemywać wodą utlenioną, bo się może bardzo długo goić co prowadzi do ropienia i strupków. Mnie kazała przemywać spirytusem salicylowym ale nie częściej niż raz na trzy dni, więc przemywam raz na jakiś czas i puki co jest dobrze. No ale nie wiem dokładnie jak to jest z tą wodą utlenioną :-)

reklama
Olka najważniejsze aby się zagoiło bez zbędnych problemów :-)
Agacjone i jak się czujesz z nową fryzurką?Pochwaliła byś się :-)

Do góry