reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Jol
a ja siedze w pracy i czekam konca;-);-)
dobrze ze jutro wolne to sie w koncu wyspie hehehe

ilonka
na @ czekam- choc jak juz wspomnialam bedzie to bedzie nie to nie :tak:najwyzej w sierpniu urodze i we wrzesniu slub ehehh

agacjone
co do krzeselek to ci nie doradze bo to jeszcze nie moj etap

xtosia
to super ze sie zakupy udaly:-):-)
my dzis jedziemy po cyfre+, mam w domu polsat cyfrowy ale to u mamy- i moj tez wielki fanatyk meczow nei ma tych kanałow co chce

a tak to jeszcze dzis wybeiralismy promotora do pracy mgr - poszlam na zywiol wzielam kolesia w ciemno- chcialabym miec to juz za soba

reklama
a ja mam zapracowany dzień... robię sobie porządki tu i tam... w szafkach, za szafkami, pod szafkami, ścianę jeszcze muszę jedną pomalować w przedpokoju, bo miałam już dość wałka i postanowiłam odpocząć od malowania. Jak się zabrałam za sprzątanie to postanowiłam szybko nie kończyć, jeszcze mi trochę roboty zostało, ale mam nadzieję że do jutra (godzina 0:00 xD) się wyrobię. Kuchnię i przedpokoje mam zrobione, bo tam kładliśmy wykładziny, także miałam tylko do zrobienia porządki w szafach :-) Teraz tylko pokój i łazienka.

A tak ostatnio myślałam o zmywaniu naczyń. Z tego co się orientuje niektóre z Was nie lubią tego zajęcia. Jak chcecie to dam Wam sposób na "umilenie" tego zajęcia. Nie chcę żebyście pomyślały sobie o mnie źle więc puki co nie piszę co mam konkretnie na myśli. Jak będziecie chciały to Wam napisze :-)

xTosia - widać zakupy się udały... oby buciki okazały się baaaardzo wytrzymałe i wygodne :-)

agacjone - ja miałam krzesełko podobne do Ilonki (takie z stoliczkiem), i długo mój Damianek w nim jadł, potem mu się znudziło i głupia wyrzuciłam je... a mogłam zostawić. No ale u nas jest problem z przechowywaniem takich sprzęcików, bo mamy małe mieszkanko, strychu u nas niestety nie ma (mieszkamy w bloku 10piętrowym) a piwnice są tak malutkie że trudno jest tam coś upchać...

Buziaki laski

ilonka
w tej omedze da się zdemontować ten plastik z pomiędzy nóg dziecka , jak na moje oko to krzesełko jest dość duże, szefowej służyło bardzo długo , na pewno do 3 roku życia mały używał, bo potem zdjeli tą tacke i na samym krześle siedział przy stole i sam wchodził na nie, no ale niestety kosztuje ile kosztuje, dla mnie to też kupa kasy...

ps. ja już po @ więc trzeba działać;-)

Ostatnia edycja:
xtosia
to super ze sie zakupy udaly:-):-)

xTosia - widać zakupy się udały... oby buciki okazały się baaaardzo wytrzymałe i wygodne :-)

Wiecie co szlag mnie trafi...kurtka rozchodzi się na szwach :wściekła/y: Dziewczyny wczoraj kupiona dziś ma już rozsnute szwy :no: Jestem taka zła, że jak tam wpadnę do tego sklepu to ich rozniosę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A żona mojego teścia do mnie z hasłem dziś...może ją za małą kupiłaś i jak chodzisz, albo siadasz to Ci się rozchodzi :confused2: No chyba do cholery ją mierzyłam !!!
A najgorsze jest to, że nie mam kiedy jechać jej reklamować, bo musi mnie tam mąż zawieźć :-( No i potem muszę czekać na uwzględnienie reklamacji i zwrot pieniędzy...bo nie chcę już tej kurtki po takich przejściach i oczywiście trzeba wyprawę po inną zrobić...aż mi się wymiotować chce :-(
Mam tylko faktycznie nadzieję, że się buty nie rozejdą, bo się potnę.

xTosia
no to niezłe masz przeboje, może ta akurat taka felerna się trafiła? Ważne,że można wymienić lub odzyskać kasę, nie martw sie przecież to nie koniec świata, tylko czasu szkoda;-)

hejka

martila
no milionerka to ja jeszcze nie jestem zeby takie krzesełko kupowac hehe:-D:-D i tak sie wogole zastanawian czy kupowac....bo ostatnio krucho troche z kasa...ale moze na Mikolaja...
a my dzis siedzimy w domku pogoda podla.....:wściekła/y:

agacjone
sama bym go nie kupiła za taką kase, szok! ale można poszukać na allegro, moze ktoś chce sprzedać po swoim dziecku, a jak nie to poszukaj tańszego. uważam ,że to dobra rzecz. sadzasz dziecko i nie ucieka Ci nigdzie itp wie ,że jak siada w takim foteliku to jest pora jedzenia, no jak dla mnie same zalety :-) a Ty zrobisz jak uważasz;-)

x-tosia
wiesz co nie dziwie ci sie , ja ostanio milam tak z butami kupilam sobie takie botki zamszowe i bylam 2 razy rozkleily sie do reklamacji nie dawalam bo stwierdzilam ze oni i tak gowno zrobi atylko podkleja i wroca i potwa to bog wie ile i zanioslam do szewac zaplacilam 20 zl i wczoraj patrze a drugi znowu rozklejony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wkurzylam sie i rąblam do szafy - bo juz zimowe kupilam a to byly takie przejsciowki w dosłownym slowa tego znaczeniu

kurde wstalam dzis o 10 o nie pamietnych czasow i czuje sie gorzej niz zle :-D:-D:-D

reklama
Do góry