reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
arla
nie jest tak zle.....ujdzie:-D
ja tez czekam na @..powinnam wczraj lub sobote dosac...ale cisza...byl pierwszy cykl po odstawieniu tabasow to chyba roznie bywa ...wrrrrrr.....:wściekła/y::wściekła/y:

arla
kurde to niezła akcja z tym serduchem Twoim, mnie też kuje czesto , zwłaszcza jak mam duzo nerwów, kiedyś byłam z tym u lekarza jako nastolatka to mi powiedział,że do dlatego że szybko strzeliłam do góry a narządy wewnętrzne nie zdąrzyły w tym tępie albo że na tle nerwowym, sam nie wiedział . trzymam kciuki za @ ;-)

No i obiadku dziś nie zrobiłam, bo mąż mnie zabrał na zakupy :tak: Kupił mi kurteczkę i jeszcze jutro mamy po buciki jechać :-D
Jeszcze po południu miałam szkołę, o której zapomniałam, ale nie wysiedziałyśmy do końca i poszłyśmy z koleżankami na piwko :-D

A teraz zepsuły mi się okulary i ledwo widzę także kończę i ślę buziaczki :***

hejka
u nas już wykładzina położona, musimy teraz tylko poprawić przy drzwiach wejściowych. Nie wiem czemu drzwi nie chcą się dobrze otwierać :no: Wczoraj nam się już z mężem nie chciało tego robić. Skończyliśmy o 23:20 więc gdybyśmy jeszcze mieli poprawiać przy drzwiach to byśmy siedzieli chyba do 2:00. Poszliśmy się tylko na szybko wykąpać i do łóżeczka. Przytulanko musiało być, bo się tyle sprzeczaliśmy przy tej wykładzinie, że trzeba było się trochę do siebie zbliżyć :-D Teraz mężuś w pracy, więc zaraz chwycę za wałek i pomaluję sobie ściany w przedpokoju, bo nie mam nic do roboty puki co :-)

hej
dziewczny jakie macie krzesełka do karmienia?????

zbieram opinie...plastiowe czy drewniane...zdjecia mile widziane:-):-);-)

agacjone-w koncu wlazłam na strych niestety kombinezon mam rozmiar 68:/ myslałam ze on wiekszy jest ale niestety nie. ale jakbys cos jeszcze potzrebowała to napisz to poszukam. moze mam.
co do krzesełka my mamy takie:
SUPER KRZESEŁKO STOLIK DO KARMIENIA ARTI CESAR!!! (805609180) - Aukcje internetowe Allegro

na początku chceiliśmy takie jakie podaje martilla. bo wizualnie słodkie i fajne:) alee... takie krzesełko nie starcza na długo... mimo ze mozesz regulowac wysokość.... to jeden z minusów, drugi to taki ze zauważ ze to krzesełko ma plastikowy pałąk miedzy nóżkami, chodzące dziecko nie da rade samo wchodzic do krzesełka...w tym naszym np. moze samo wejsc i tylko rodzic go zapina pasami. no i cena takiego krzesełka...fiu fiu moim zdaniem zbyt wysoka jak na 1,5roku uzytkowania. bo nie mam zupelnie pojecia czy wieksze dziecko sie w nie miesci...ale znowusz wyobraz sobie wciskanie dziecka 2letniego do czegos takiego. widzisz ja np. myśle przyszłosciowo....my mamy takie tej firmy ARTI i jestem zadowolona. jak mały bedzie wiekszy zdemontować mozena i ma stolik na kolcki i krzesełko. i cena bardzo dobra...na 3 lata wydatek. no i tez ma wszystkie atesty:) aha tylko nasze ma mozliwosc regulowania oparcia razem z siedziskiem, pewnie to tez ma...tylko moze zapomnieli napisac na stronie:)
przyznam ze mi sie marzylo takie jakie proponuje martilla...ale po kalkulacji za i przeciw...zrezygnowałam, co innego jakby moj zarabial 6tys miesiecznie to co pol roku mozna kupowac nowe:)
wybor nalezy do ciebie:)

martilla jak tam @????
arla a ty??:p
no i reszta czekających na @??:) hehhe dobrze ze ja juz mam to za soba:)

aha te sa tez fajne i cena w miare jak na takie krzeselko:)
http://www.allegro.pl/item798979379_krzeselko_baby_design_pepe_jungle_wys_0zl_w_wa.html

Ostatnia edycja:
Hejka :-D Ja już po badaniu, ale muszę tydzień na wyniki czekać :-( Po pobieraniu krwi mąż zabrał mnie na śniadanie, a później kupowaliśmy dla mnie buciki :-D Okazał się, że mamy kompletnie odmienny gust, ale w końcu w Boti kupiliśmy...i będę w nich chyba ze 3 sezony chodziła bo kosztowały 150 zł :szok: ja tam chciałam jakieś mega tanie ale mąż się nie zgodził i powiedział "na Ciebie zawsze mamy pieniądze" :sorry: No no częściej się kłócić musimy ;-) Chciał mi jeszcze spodnie kupić, ale już go przystopowałam.

Co do krzesełka, to ja miałam najzwyklejsze pożyczone od znajomych i też się sprawdzało, a Hania nie jadła w nim długo, bo potem się w nim strasznie wierciła, a poza tym u nas było tak, że opiekunka nie ma krzesełka i karmiła Hanie na kolanie, a ja w krzesełku i mąż się wkurzył, bo używane było tylko w weekendy więc je oddaliśmy.

Czekam do 16:00, bo idę odebrać okulary od optyka...wyobraźcie sobie prawie ślepego robiącego zakupy :no: mam potwornie zmęczone oczy i najchętniej poszłabym spać.

reklama
xTosia- zgadzam się z Toba ze te najzwyklejsze krzeselka najlepsze.

co do okulisty i okularów to mi przypomniałas ze ja musze sie w koncu przejsc chyba ze trzy lata nie bylam a widze. tzn nie widze :p ze mi sie wzrok po porodzie pogorszył.
a co u was laseczki? piszcie nie spac! wstawac puki moj łobuz śpi:)

Do góry