reklama
Andzia84
listopadowa Mama
Jakie Hanusia ma śliczne włoski :-) Ja jeszcze czekam aż Izie takie urosną
Widzę że schemat wymuszania jest podobny u wszystkich maluchów Teraz już Iza trochę mniej wymusza niż np.3 m-ce temu,ale charakterek ma ;-)
Piszesz,że na drugą dzidzię chorujesz...Mnie chwilowo przeszło
Widzę że schemat wymuszania jest podobny u wszystkich maluchów Teraz już Iza trochę mniej wymusza niż np.3 m-ce temu,ale charakterek ma ;-)
Ha-NN-aH
BB fan
OOOO widzę że Iza już 2 latka ma spóźnione życznenia urodzinkowe!!!!!Jakie Hanusia ma śliczne włoski :-) Ja jeszcze czekam aż Izie takie urosną
Jejku pogubiłam się już, ten czas tak szybko leci, dopiero co rodziłaś, pamiętam to jak dziś.
My będziemy celować w chłopca tym razem, ale co będzie to będzie. Napisałam będziemy, ale przyznam się w sekrecie że już od wczoraj sobie pozwalamy na szaleństwo do końca hehe, chociaż nie w dni płodne, no ale różnie bywa.
Andzia84
listopadowa Mama
Hannah a noż widelec he he
Generalnie też bym chciała synka drugiego,no ale w tym wypadku to chcieć sobie można
" ale przyznam się w sekrecie że już od wczoraj sobie pozwalamy na szaleństwo do końca hehe, chociaż nie w dni płodne"
Pamiętam jak o Izę zaczęliśmy się starać,to też tak na początku "tylko troszkę" he he
Generalnie też bym chciała synka drugiego,no ale w tym wypadku to chcieć sobie można
" ale przyznam się w sekrecie że już od wczoraj sobie pozwalamy na szaleństwo do końca hehe, chociaż nie w dni płodne"
Pamiętam jak o Izę zaczęliśmy się starać,to też tak na początku "tylko troszkę" he he
Ha-NN-aH
BB fan
I co? udało wam się "w te staranka niewłaściwie" czy już jak na poważnie zaczeliście?Pamiętam jak o Izę zaczęliśmy się starać,to też tak na początku "tylko troszkę" he he
Ja jestem jak w zegarku 28 dni cykl, 14 dzień owulacja, także wiem kiedy mogę ewentualnie zajść. Wczoraj już był 18 dzień cyklu więc po ptokach i tak, ale mi się nie śpieszy.
Andzia84
listopadowa Mama
No niestety,na początku nam się nie udawało.Po 2 miesiącach to już było bardzo na poważnie,bo ja się martwiłam że coś jest nie tak....Mam nieregularne cykle i nigdy na 100% nie dało się wyliczyć.Udało się po 7 m-cach kiedy już nie zwracałam uwagi na dni cyklu :-)
Ha-NN-aH
BB fan
To wiele utrudnia jak się ma nieregularne cykle.No niestety,na początku nam się nie udawało.Po 2 miesiącach to już było bardzo na poważnie,bo ja się martwiłam że coś jest nie tak....Mam nieregularne cykle i nigdy na 100% nie dało się wyliczyć.Udało się po 7 m-cach kiedy już nie zwracałam uwagi na dni cyklu :-)
Z Hanią udało się za pierwszym razem, ale też wiedziałam kiedy celować.
Ja mam o tyle łatwo że początek owulacji u mnie jest bardzo widoczny. Ból jajników i wyraźnie zwiększona ilość śluzu płodnego, a nawet nagły skok wagi.
Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH
BB fan
Mam dla was fajny filmik
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=IIt5lGhFyE0"]YouTube - Baby Billie Jean - Michael Jackson babies dancing[/COLO"]YouTube - Broadcast Yourself.[/COLO"]YouTube- Broadcast Yourself.[/nomedia]
hannah kupe latPP
filmik fajny) a Haniutek boski ma włoski....widze ze idziesz na zywioł hehheh niezle ja jak narazie nie mysle o drugiej dzidzi. chyba ze tym razem jaks wpada! )
jak masz link na fotki Hani to chetnie zobacze pozdrawiam....
lece wlaczyc pralke:/
filmik fajny) a Haniutek boski ma włoski....widze ze idziesz na zywioł hehheh niezle ja jak narazie nie mysle o drugiej dzidzi. chyba ze tym razem jaks wpada! )
jak masz link na fotki Hani to chetnie zobacze pozdrawiam....
lece wlaczyc pralke:/
reklama
Arla84
Fanka BB :)
hej laski
wiec testuje sie jutro o ile dzis sie @ nie zjawi- nie robie dzis bo sie boje- wiem ze to glupie
tak wogole to sie pogubilam czy ja chce te 2 kreski czy nie
teraz mi sie wszytko zwalilo na glowe- pisanie pracy mgr jescze mam jazdy z promotorem, chcemy kupic dzialke , i slub we wrzesniu- wiec przy dobrych wiatrach urodze w sierpniu wiec to by byly argumenty przeicw
i sa zaaaaaa- ze chcialabym juz miec to malenstwo- ale takie rozterki chyba kazda z was miala:-):-)
wiec tak czy siak gdybac nie bede BEDZIE CO MA BYC
JUTRO wam zamelduje co i jak- trzymajcie kciuki w sumie to sama nei wiem za jaki rezlutat hehehe
Ha-NN-aH
hej alska milo cie widziec znowu- super wygladasz,wloski przyciemnilas- fajna odmiena- ( inf NK- cenna baza danych)
wiec testuje sie jutro o ile dzis sie @ nie zjawi- nie robie dzis bo sie boje- wiem ze to glupie
tak wogole to sie pogubilam czy ja chce te 2 kreski czy nie
teraz mi sie wszytko zwalilo na glowe- pisanie pracy mgr jescze mam jazdy z promotorem, chcemy kupic dzialke , i slub we wrzesniu- wiec przy dobrych wiatrach urodze w sierpniu wiec to by byly argumenty przeicw
i sa zaaaaaa- ze chcialabym juz miec to malenstwo- ale takie rozterki chyba kazda z was miala:-):-)
wiec tak czy siak gdybac nie bede BEDZIE CO MA BYC
JUTRO wam zamelduje co i jak- trzymajcie kciuki w sumie to sama nei wiem za jaki rezlutat hehehe
Ha-NN-aH
hej alska milo cie widziec znowu- super wygladasz,wloski przyciemnilas- fajna odmiena- ( inf NK- cenna baza danych)