reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

też zauwazyłam....
martilla jak się czujesz na ostatnich nogach??

a powiem Ci ,że jak mnie nic nie boli to jeszcze latam jak fryga :) Tylko na ciśnienie muszę uważać, bo coś dziś wyjątkowo szaleje. Mam nadzieję,że przestanie ,bo jak nie to szpital. Oby do 36 tyg, a potem niech się dzieje wola nieba ;-) A jak tam dziewczynki ?

reklama
a dziękuję dziewczynki dobrze :tak: Viki mówi już powoli całymi zdaniami :-) co mnie cieszy a Emma sobie ładnie sama siedzi:-) i chyba wychodzi jej zabek bo strasznie mi marudka i wszystko pcha do buzi bardziej niż do tej pory no i już mi się 4 noc z rzędu budzi w nocy więc pewnie to od zabków... albo nie wiem od czego:sorry: do tej pory od urodzenia przesypiała całą noc ....

a my mamy też pakowanie bo się przeprowadzamy za 9 dni :-) i już się nie mogę doczekać :-)

nie dziwię Ci się że nie możesz się doczekać.. ja też tylko odliczałam minuty do porodu :-p hehe
a tu miałam 2 niespodzianki bo Vi sobie posiedziała 2 tyg dłużej..
a Emka wyskoczyła o 2 tyg wcześniej:-D

To fajnie,że już takie pocieszne z nich dziewuszki :)
Przeprowadzki nie zazdroszczę,nie cierpię tego pakowania,a potem rozpakowywania i porządkowania wszystkiego :)

Ja naiwnie liczę,że nie będzie mi dane kulać się do 40 tc albo dłużej;) Po skończonym 36 może wyłazić, jestem gotowa haha :-)

hehe ja tak myslałam z 1 córką...
a wyszła 2 tyg po terminie..
a z 2 chciałam się pokullać byle do maja... nie chciałam rodzić w kietniu a tu niespodzianka i wyskoczyła mi w kwietniu a termin miałam na maj..:sorry2:

ale życzę ci szybkiego i bezbolesnego porodu i obyś się nie kulała tak długo;-)

reklama
Do góry