a powiem Ci ,że jak mnie nic nie boli to jeszcze latam jak fryga Tylko na ciśnienie muszę uważać, bo coś dziś wyjątkowo szaleje. Mam nadzieję,że przestanie ,bo jak nie to szpital. Oby do 36 tyg, a potem niech się dzieje wola nieba ;-) A jak tam dziewczynki ?też zauwazyłam....
martilla jak się czujesz na ostatnich nogach??
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a dziękuję dziewczynki dobrze Viki mówi już powoli całymi zdaniami :-) co mnie cieszy a Emma sobie ładnie sama siedzi:-) i chyba wychodzi jej zabek bo strasznie mi marudka i wszystko pcha do buzi bardziej niż do tej pory no i już mi się 4 noc z rzędu budzi w nocy więc pewnie to od zabków... albo nie wiem od czego do tej pory od urodzenia przesypiała całą noc ....
a my mamy też pakowanie bo się przeprowadzamy za 9 dni :-) i już się nie mogę doczekać :-)
nie dziwię Ci się że nie możesz się doczekać.. ja też tylko odliczałam minuty do porodu hehe
a tu miałam 2 niespodzianki bo Vi sobie posiedziała 2 tyg dłużej..
a Emka wyskoczyła o 2 tyg wcześniej
a my mamy też pakowanie bo się przeprowadzamy za 9 dni :-) i już się nie mogę doczekać :-)
nie dziwię Ci się że nie możesz się doczekać.. ja też tylko odliczałam minuty do porodu hehe
a tu miałam 2 niespodzianki bo Vi sobie posiedziała 2 tyg dłużej..
a Emka wyskoczyła o 2 tyg wcześniej
To fajnie,że już takie pocieszne z nich dziewuszki
Przeprowadzki nie zazdroszczę,nie cierpię tego pakowania,a potem rozpakowywania i porządkowania wszystkiego
Ja naiwnie liczę,że nie będzie mi dane kulać się do 40 tc albo dłużej Po skończonym 36 może wyłazić, jestem gotowa haha :-)
Przeprowadzki nie zazdroszczę,nie cierpię tego pakowania,a potem rozpakowywania i porządkowania wszystkiego
Ja naiwnie liczę,że nie będzie mi dane kulać się do 40 tc albo dłużej Po skończonym 36 może wyłazić, jestem gotowa haha :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe ja tak myslałam z 1 córką...
a wyszła 2 tyg po terminie..
a z 2 chciałam się pokullać byle do maja... nie chciałam rodzić w kietniu a tu niespodzianka i wyskoczyła mi w kwietniu a termin miałam na maj..
ale życzę ci szybkiego i bezbolesnego porodu i obyś się nie kulała tak długo;-)
a wyszła 2 tyg po terminie..
a z 2 chciałam się pokullać byle do maja... nie chciałam rodzić w kietniu a tu niespodzianka i wyskoczyła mi w kwietniu a termin miałam na maj..
ale życzę ci szybkiego i bezbolesnego porodu i obyś się nie kulała tak długo;-)
reklama