reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
co jest z Wami laseczki????
u mnie się pogoda zrypała... grzmi i czekam na deszcz, miałam w planie chwasty...a tu de..blada.

Witam, nową mamuśkę.

dzięki laseczki w imieniu Filka.
no imprezka się udała. Filek zadowolony, strat o dziwo żadnych.
w czwartek do przedszkola od 8-14:30:/ bidulek nie jest swiadomy ze tak dlugo zostanie:( tak mi smutno jakos... pewnien etap w naszym życiu się zakończył. przykre to... oczywiscie wiem ze lepiej dla niego ze do przedszkola idzie...ale jestesmy bardzo przywiazani do siebie. moj mały duzy chłopiec.

Hannah A Hania chodzi do przedszkola??

reklama
w czwartek do przedszkola od 8-14:30:/ bidulek nie jest swiadomy ze tak dlugo zostanie:( tak mi smutno jakos... pewnien etap w naszym życiu się zakończył. przykre to... oczywiscie wiem ze lepiej dla niego ze do przedszkola idzie...ale jestesmy bardzo przywiazani do siebie. moj mały duzy chłopiec.

Wiem kochana co czujesz. Kiedy Hania szła do żłobka też miałam takie uczucie straty jakby. Nawet jak była z opiekunką to tak nie czułam. My też od czwartku do przedszkola. Normalnie łzy mam w oczach z dumy, że będzie przedszkolaczkiem :-D

Do góry