reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hahhaha nie rozśmieszaj mnie:p narazie planów brak. i chęci też.
zaczelam edukację i mam nadzieję dotzreć do końca.
kolejne dziecko narazie pokrzyżowało by plany. ale co będzie to będzie:) zaznaczam ze w tym roku napewno nie:p

reklama
Filona
no do końca tego roku już bliżej niż dalej więc i tak byś się nie wyrobiła ;-) a edukować się można i pieluchy zmieniać, to żaden problem :p

Kinga
jasne, tylko uprzedzam ,że ostatnimi czasy tu się niewiele dzieje ;-)

nie szkodzi że mało sie u was dzieje
ja i tak mam mało czasu na bb wiec przynajmniej nie bede musiała dużo u was nadrabiać;))

Filiona mój Filip nie jest łobuziakiem:) tak jak w opisie to wesoły wręcz śmieszny znający się na żartach chłopiec, lubi bardzo tańczyć breakdance wogóle lubi tańczyć.. jest grzeczny, koleżeński, słucha nas:) mamy swoje metody na niego:) Ah dużo bym mogła pisać o nim.. jak to mama o swoim dziecku.
Filipy fajne chłopaczki są. Mój spod znaku strzelca:) idealnie dopasowane imię do znaku zodiaku (jeżeli ktoś się tym interesuje)
w tej chwili mój mały uczęszcza do zerówki.

martilla a Ty widzę spodziewasz się dzieciątka:) już niedługo! jak tam, już przygotowani?
Ty mnie pamietasz wogóle????? znamy się ze staraczek?!! mam cię nawet w grupie przyjacół tu na bb. ja ciebie pamietam:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga
co to za pytanie w ogóle, pewnie że pamiętam :)
My już w pełni przygotowani na przyjście maleństwa, to czego brakuje okaże się w trakcie ;-)
A Wy jak ? Staracie się jeszcze czy zrobiliście przerwę ? Robiłaś jakieś badania ?

reklama
Do góry