reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej
Tosia to moze lepiej na wasz zwiazek dziala jak sie malo widzicie :) a co do kaczuszki to ona skonczyla kursik tydzien temu :)

reklama
Tosia
hehe skad ja znam ta sytuacje z kasą... u mnie tak prawie co miesiąc :D już mam serdecznie tego dość,ale co poradzić.
Fajnie,że z mężem ok. Może faktycznie to jakiś sposób;-)

Ewelka
jak tam Twój mały łobuziak ?:-)

a ja wstałam po 11 :p to może jakieś śniadanko bym zjadła :D

a co do kaczuszki to ona skonczyla kursik tydzien temu :)

No właśnie opis na gg widziałam, ale nic się baba jedna nie pochwaliła :sorry:

a ja wstałam po 11 :p to może jakieś śniadanko bym zjadła :D

Jak ja Ci zazdroszczę :-) Ja ledwo się przed 6:00 zwlokłam z łóżka.

Pisałam Wam kiedyś, że mam skierowanie dla Hani do centrum pediatrii w Istebnej ... zadzwoniłam tam dziś i okazało się, że badania trwają ok 10 dni :confused: I trzeba mieć urlop na to ... muszę iść do pediatry zapytać czy da mi na ten okres L4, a jak nie to nie wiem ... chyba se bezpłatnego 2 tyg. wezmę, bo inaczej tego nie widzę :dry:

Martilla nawet mi nic nie mow...nie moge z tym diablem wytrzymac...a takim aniolkiem przeciez byla...czasem nie daje rady i dostanie klapsa na dupe bo na wszystko jest ryk...sama chce po ulicy chodzic bo tam jest piasek ale na podworku tez ma a na ulicy auta przeciez jezdza....wali furtka bo chce wyjsc i ryczy w nieboglosy...jak by ja ze skory obdzierali...

Tosiu-tak jak Ewelka pisała-skończyłam kurs ;) tzn skończyłam-bez zaświadczenia ;p bo wystawili mi podwójne nazwisko a prosiłam o jedno i mi poprawiają do tej pory ;p czym tu się chwalić ;) szkoła do końca czerwca jeszcze,ale nie wiem czy zaliczę semestr :/
Martilla-matko jedyna,kiedy to ja spałam dłużej niż do 6? ;p a ta do 11-no nie za dobrze? ;)

młody chodzi bez pieluchy i za każdym razem woła siku :D (nawet co 15min:/ )także fajnie,ale to drugie nadal bez zmian :( wali w majty :( na początku czerwca idę do przedszkola podpisać umowę.
ale gorąco ;p

Tosia
a co to za badania ?

Ewelka
ja wiem,że łatwo radzić z boku,ale musisz po prostu przetrzymać ten jej płacz, nie reagować, bo ona się nauczy,że to działa i będzie tylko gorzej.

Kaczucha
potem ja będę wstawać w środku nocy ,a Ty będziesz smacznie spała :D chcesz się zamienić ?

No widze w końcu rozruch na wątku.
Jej a ja śpię do 4:00-5:00 i mam oczy na zapałki.
Nie mam czasu na nic ostatnio, a dzisiaj to szczyt szczytów. Basia i Hania duet marudzący ufff.....

hannah też tak czasem mam ;-) tym bardziejże u nas cały maj padało to Viki miała dosłownie dość siedzenia w domu i marudziła przez kilka dni non stop:eek:
na szczęscie się wypogadza i zaczęłam z nią wychodzić codziennie to się dziewczyna ożywiła :-)

reklama
Kaczucha
eee a już myślałam,że się skusisz :p

Hannah
to powodzenia z dziewczynkami i duuuużo cierpliwości :)

Kamcia
nie ma nic gorszego niż deszcz i kiszenie się z dziećmi w domu... dobrze ,że już pogoda lepsza !

a mi spadło ciśnienie nareszcie i jestem wielce szczęśliwa !!!:)

Do góry