reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej
Tosia to moze lepiej na wasz zwiazek dziala jak sie malo widzicie :) a co do kaczuszki to ona skonczyla kursik tydzien temu :)

reklama
Tosia
hehe skad ja znam ta sytuacje z kasą... u mnie tak prawie co miesiąc :D już mam serdecznie tego dość,ale co poradzić.
Fajnie,że z mężem ok. Może faktycznie to jakiś sposób;-)

Ewelka
jak tam Twój mały łobuziak ?:-)

a ja wstałam po 11 :p to może jakieś śniadanko bym zjadła :D

a co do kaczuszki to ona skonczyla kursik tydzien temu :)

No właśnie opis na gg widziałam, ale nic się baba jedna nie pochwaliła :sorry:

a ja wstałam po 11 :p to może jakieś śniadanko bym zjadła :D

Jak ja Ci zazdroszczę :-) Ja ledwo się przed 6:00 zwlokłam z łóżka.

Pisałam Wam kiedyś, że mam skierowanie dla Hani do centrum pediatrii w Istebnej ... zadzwoniłam tam dziś i okazało się, że badania trwają ok 10 dni :confused: I trzeba mieć urlop na to ... muszę iść do pediatry zapytać czy da mi na ten okres L4, a jak nie to nie wiem ... chyba se bezpłatnego 2 tyg. wezmę, bo inaczej tego nie widzę :dry:

Martilla nawet mi nic nie mow...nie moge z tym diablem wytrzymac...a takim aniolkiem przeciez byla...czasem nie daje rady i dostanie klapsa na dupe bo na wszystko jest ryk...sama chce po ulicy chodzic bo tam jest piasek ale na podworku tez ma a na ulicy auta przeciez jezdza....wali furtka bo chce wyjsc i ryczy w nieboglosy...jak by ja ze skory obdzierali...

Tosiu-tak jak Ewelka pisała-skończyłam kurs ;) tzn skończyłam-bez zaświadczenia ;p bo wystawili mi podwójne nazwisko a prosiłam o jedno i mi poprawiają do tej pory ;p czym tu się chwalić ;) szkoła do końca czerwca jeszcze,ale nie wiem czy zaliczę semestr :/
Martilla-matko jedyna,kiedy to ja spałam dłużej niż do 6? ;p a ta do 11-no nie za dobrze? ;)

młody chodzi bez pieluchy i za każdym razem woła siku :D (nawet co 15min:/ )także fajnie,ale to drugie nadal bez zmian :( wali w majty :( na początku czerwca idę do przedszkola podpisać umowę.
ale gorąco ;p

Tosia
a co to za badania ?

Ewelka
ja wiem,że łatwo radzić z boku,ale musisz po prostu przetrzymać ten jej płacz, nie reagować, bo ona się nauczy,że to działa i będzie tylko gorzej.

Kaczucha
potem ja będę wstawać w środku nocy ,a Ty będziesz smacznie spała :D chcesz się zamienić ?

No widze w końcu rozruch na wątku.
Jej a ja śpię do 4:00-5:00 i mam oczy na zapałki.
Nie mam czasu na nic ostatnio, a dzisiaj to szczyt szczytów. Basia i Hania duet marudzący ufff.....

hannah też tak czasem mam ;-) tym bardziejże u nas cały maj padało to Viki miała dosłownie dość siedzenia w domu i marudziła przez kilka dni non stop:eek:
na szczęscie się wypogadza i zaczęłam z nią wychodzić codziennie to się dziewczyna ożywiła :-)

reklama
Kaczucha
eee a już myślałam,że się skusisz :p

Hannah
to powodzenia z dziewczynkami i duuuużo cierpliwości :)

Kamcia
nie ma nic gorszego niż deszcz i kiszenie się z dziećmi w domu... dobrze ,że już pogoda lepsza !

a mi spadło ciśnienie nareszcie i jestem wielce szczęśliwa !!!:)

Do góry