reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tosia
co to za szaleniec do Ciebie wydzwania ? Weź tam uważaj na siebie!

Hannah
matko Basia ma już 5 miesięcy ?? o rety :)
co do męża to losie niepojęty, dobrze że tylko tak się to skończyło ! Szczęście w nieszczęściu !

my dzisiaj byliśmy w parku, było tak gorąco ! Ja nie wiem jak przeżyję lato... :D

reklama
hej dziewczyny...
Hannah kochana życz mężowi zdrowia....i niech więcej nie skacze na główkę...grrrrrr.....aż się zasmuciłam tym jego skokiem....

A u mnie brak @ od 2 tygodni.....robiłam test tydzień temu.....i nic nie wyszło jedna krecha.....ale miesiączki dalej nie ma masakra z jednej strony mogłaby być dzidzia ale z drugiej chciałam wrócić na studia....ale mogłoby sie już wwyjaśnić choinka co się ze mną dzieje...bo ani piersi mnie ie bolą jak w ostatniej ciąży ...pobolewa mnie brzuch dołem tak kłuje...ale nie wiem dzis miałam goraczki troszkę 37,5 ju nie wiem co mam mysleć chyba musze do gina....nie wiem .....:-( HELP:-)

Witam wczesnym rankiem :-D Lekko się za wcześnie wyrobiłam i muszę poczekać tak ze 20 min.aż obudzę Hanię.

Ha-nn-aH kochana szybkiego powrotu do zdrowia mężowi życzę. Ależ te dzieciaki rosną :-DHaneczka też taka charakterna jak moja?

Marcy ... oj tam HELP od razu ;-) 3mam kciuki żeby było po Twojemu :tak: Może od tej temp. Ci się organizm rozregulował.

Dziś mąż będzie obdzwaniał przedszkola i pytał gdzie są m-ca i czy można już dziś zapisać, czy od jutra dopiero. Mam nadzieję, że uda się ją blisko gdzieś wcisnąć. Niby na oku mam 3 oddziały, ale jeden jest w szkole i chociaż jest najbliżej nas to musimy spr. czy dzieciaczki mają osobne wejście, stołówkę, plac zabaw itp.

A ja się chyba po pracy farbnę na ciemno :-D

hej
hannah
kurcze oj te chlopy to takie dzieci momentami ze masakra...zdrówka;-)

a ja sie pochwale kba zaczal wolac kupkę na nocnik a myslalam ze to sie nigdy nuie stanie hehe jak gdzies wychodzimy to mu jeszcze zakladam pieluche ale po domu czy podworku to bez lata... i wola....:-D
robie mu dzis wycieczke autobusem bo do szkoly musze jechac po wpisy....praca mgr zawalona brobie sie dopiero w pazdzierniku jak wczesniej na porodowce nie wyladuje hehehe:-D:szok:

do pazdziernika sie wprowadzamy do siebie jak z pracami sie uda....tak sie ciesze:-)

Hejo kochane

HANIA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA

i to do tego do którego chcieliśmy :tak: Jeden rodzic zrezygnował :tak: Ależ jestem szczęśliwa :-D

Marcy
i jak tam się sprawa rozwiązała ??:)

Agacjone
no widzisz, kiedyś musiał nastąpić ten moment ,że Kubuś zawoła hehe
zazdroszczę Ci tego domu jak nie wiem co !:)

Tosia

gratki !:) Widziałam opis na gg :) Ciekawe jak się Hani będzie podobało ;)

hej

MAMUŚKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

A MY wieczorem jedziemy na weekend do moich rodzicow bo mój M wyjezdza za granice wiec tyle mi siedziec tu co i u mamy a tu ostatnio mnie wszystko wkur....jednym slowem wiec ac:-Dhoj......bedziemy na dzialce u rodzicow wiec odpoczne zwłaszcze od męża siostry....:wściekła/y:

pozdrowieam

reklama
A my co ... pobijamy rekord niepisania na forum? :eek:

Pochwalę się ... z mężem nie jest źle ;-) Od czasu do czasu jest mała awanturka, ale generalnie staramy się jakoś ze sobą składnie rozmawiać ... może dlatego, że prawie w ogóle ostatnio się nie widzimy :sorry:

Laski porobiłam dziś opłaty ... i prawie nie mamy kasy :confused2: Zęby, leki ... masakra w tym m-cu. Jeszcze w sob. mamy komunie i musimy do świętokrzyskiego jechać :eek: Paliwo, koperta ... ehhh nie wiem co będziemy jeść ... a przed nami dzień dziecka :-(

Jutro zaś do roboty ... nie chce mi się jak cholera ... weekend minął jak z bicza strzelił :confused2:

Kaczucha ... czy Ty się chwaliłaś ukończeniem szkoły? :sorry: Gratulacje i napisz co dalej :tak:

Zmykam spać ... miałam na męża czekać, ale nie dam rady.

Do góry