reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tosia
co to za szaleniec do Ciebie wydzwania ? Weź tam uważaj na siebie!

Hannah
matko Basia ma już 5 miesięcy ?? o rety :)
co do męża to losie niepojęty, dobrze że tylko tak się to skończyło ! Szczęście w nieszczęściu !

my dzisiaj byliśmy w parku, było tak gorąco ! Ja nie wiem jak przeżyję lato... :D

reklama
hej dziewczyny...
Hannah kochana życz mężowi zdrowia....i niech więcej nie skacze na główkę...grrrrrr.....aż się zasmuciłam tym jego skokiem....

A u mnie brak @ od 2 tygodni.....robiłam test tydzień temu.....i nic nie wyszło jedna krecha.....ale miesiączki dalej nie ma masakra z jednej strony mogłaby być dzidzia ale z drugiej chciałam wrócić na studia....ale mogłoby sie już wwyjaśnić choinka co się ze mną dzieje...bo ani piersi mnie ie bolą jak w ostatniej ciąży ...pobolewa mnie brzuch dołem tak kłuje...ale nie wiem dzis miałam goraczki troszkę 37,5 ju nie wiem co mam mysleć chyba musze do gina....nie wiem .....:-( HELP:-)

Witam wczesnym rankiem :-D Lekko się za wcześnie wyrobiłam i muszę poczekać tak ze 20 min.aż obudzę Hanię.

Ha-nn-aH kochana szybkiego powrotu do zdrowia mężowi życzę. Ależ te dzieciaki rosną :-DHaneczka też taka charakterna jak moja?

Marcy ... oj tam HELP od razu ;-) 3mam kciuki żeby było po Twojemu :tak: Może od tej temp. Ci się organizm rozregulował.

Dziś mąż będzie obdzwaniał przedszkola i pytał gdzie są m-ca i czy można już dziś zapisać, czy od jutra dopiero. Mam nadzieję, że uda się ją blisko gdzieś wcisnąć. Niby na oku mam 3 oddziały, ale jeden jest w szkole i chociaż jest najbliżej nas to musimy spr. czy dzieciaczki mają osobne wejście, stołówkę, plac zabaw itp.

A ja się chyba po pracy farbnę na ciemno :-D

hej
hannah
kurcze oj te chlopy to takie dzieci momentami ze masakra...zdrówka;-)

a ja sie pochwale kba zaczal wolac kupkę na nocnik a myslalam ze to sie nigdy nuie stanie hehe jak gdzies wychodzimy to mu jeszcze zakladam pieluche ale po domu czy podworku to bez lata... i wola....:-D
robie mu dzis wycieczke autobusem bo do szkoly musze jechac po wpisy....praca mgr zawalona brobie sie dopiero w pazdzierniku jak wczesniej na porodowce nie wyladuje hehehe:-D:szok:

do pazdziernika sie wprowadzamy do siebie jak z pracami sie uda....tak sie ciesze:-)

Hejo kochane

HANIA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA

i to do tego do którego chcieliśmy :tak: Jeden rodzic zrezygnował :tak: Ależ jestem szczęśliwa :-D

Marcy
i jak tam się sprawa rozwiązała ??:)

Agacjone
no widzisz, kiedyś musiał nastąpić ten moment ,że Kubuś zawoła hehe
zazdroszczę Ci tego domu jak nie wiem co !:)

Tosia

gratki !:) Widziałam opis na gg :) Ciekawe jak się Hani będzie podobało ;)

hej

MAMUŚKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

A MY wieczorem jedziemy na weekend do moich rodzicow bo mój M wyjezdza za granice wiec tyle mi siedziec tu co i u mamy a tu ostatnio mnie wszystko wkur....jednym slowem wiec ac:-Dhoj......bedziemy na dzialce u rodzicow wiec odpoczne zwłaszcze od męża siostry....:wściekła/y:

pozdrowieam

reklama
A my co ... pobijamy rekord niepisania na forum? :eek:

Pochwalę się ... z mężem nie jest źle ;-) Od czasu do czasu jest mała awanturka, ale generalnie staramy się jakoś ze sobą składnie rozmawiać ... może dlatego, że prawie w ogóle ostatnio się nie widzimy :sorry:

Laski porobiłam dziś opłaty ... i prawie nie mamy kasy :confused2: Zęby, leki ... masakra w tym m-cu. Jeszcze w sob. mamy komunie i musimy do świętokrzyskiego jechać :eek: Paliwo, koperta ... ehhh nie wiem co będziemy jeść ... a przed nami dzień dziecka :-(

Jutro zaś do roboty ... nie chce mi się jak cholera ... weekend minął jak z bicza strzelił :confused2:

Kaczucha ... czy Ty się chwaliłaś ukończeniem szkoły? :sorry: Gratulacje i napisz co dalej :tak:

Zmykam spać ... miałam na męża czekać, ale nie dam rady.

Do góry