reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
oj to nie dobrze ,że nie macie piorunochronu, czytałam że gdzieś ostatnio piorun walnął w kamienice która też nie miała i w mieszkaniach gdzie coś było włączone do prądu wszystkie sprzęty popaliło.
Ja mam drugi blok obok też taki duży , a między nimi takie ogromne drzewo (jeszcze wyższe od 6-piętrowego bloku!) i zawsze się boję,że w nie przywali...

Połówkowe mam w połowie czerwca. Coś mi tam czasem przepłynie, wczoraj mi chyba z kopa wywaliło,bo aż mi ręka na brzuchu podskoczyła,ale to jednorazowy wybryk był :) Na więcej muszę zaczekać :) Ginka mówiła,że mam łożysko na przedniej ściance macicy i przez to mogę późno poczuć ruchy ,bo to działa jak poduszka i amortyzuje :)

reklama
hej znowu
noi wesele szlag trafil.....dzis rano zmarła męża babcia i w sobote pogrzeb..a takk sie nasawilam na to wesele..jej...no zaluje bardzo..ale takie zycie:wściekła/y:
ja na polowkowe ide 13.06 a jakies ruch czuje zwlaszcza jak sie zdenerwuje....ehhhh wogole to mam taaaaaaakie mega nerwy na wszystko ze szok....

hannah ja tez składam spóźnone życzonka:zawstydzona/y:
super zdjecia....
widac impreza udana.. a te balony zrobione w kwiatki..!! bomba :-)

martilla z tą pogodą to racja..w domu to nawet 2 dni są wiecznością:confused2:

ilonka
super że się do ślubu szykujecie... oby wszusyko posżło szybko i sprawnie :-)

Agacjone
nie smuć się, jeszcze niejedno weselicho przeżyjecie.
Vikamcia
imprezea jak najbardziej udana. Jak zawsze dopisała nam pogoda, tylko balony kwiatki które zrobiłam dzień wczesniej ucierpaiły od słońca, pękały i powietrze schodziło.:sorry2:

my mamy tylko cywilny ślub dletgo czas na impreze:)

HannaH ja mam brata we wrocku, jak będe sie do niego wybierać to dam Ci znać to się zgadamy na kawuche:)
wybacz spóźnione życzenia dla Hani!!! oh ja egoistka wybacz!!!!

Agacjone Martilla wy to się ale zgadałyście ze ciążą :) idziecie łeb w łeb hahhaha

no właśnie widzę:)) ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje:p:)
a wiecie już co macie w brzuszku??? bo albo przegapiłam albo nic nie pisalyście:/

U mnie było 2 razy podejrzenie,że to dziewczynka,ale na 100% będę wiedziała po połówkowym, może nic nie wyrośnie;-)

gdzie jezdzicie nad morze na wakacje??? jakie pensjonaty polecacie? przyjazne dzieciom, pokoje z łazienkami.
od wczoraj szukam miejsca na wakacje i dupaa.... prosze o prpozycje bo urlop juz tuz tuz...

reklama
Do góry