reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
oj to nie dobrze ,że nie macie piorunochronu, czytałam że gdzieś ostatnio piorun walnął w kamienice która też nie miała i w mieszkaniach gdzie coś było włączone do prądu wszystkie sprzęty popaliło.
Ja mam drugi blok obok też taki duży , a między nimi takie ogromne drzewo (jeszcze wyższe od 6-piętrowego bloku!) i zawsze się boję,że w nie przywali...

Połówkowe mam w połowie czerwca. Coś mi tam czasem przepłynie, wczoraj mi chyba z kopa wywaliło,bo aż mi ręka na brzuchu podskoczyła,ale to jednorazowy wybryk był :) Na więcej muszę zaczekać :) Ginka mówiła,że mam łożysko na przedniej ściance macicy i przez to mogę późno poczuć ruchy ,bo to działa jak poduszka i amortyzuje :)

reklama
hej znowu
noi wesele szlag trafil.....dzis rano zmarła męża babcia i w sobote pogrzeb..a takk sie nasawilam na to wesele..jej...no zaluje bardzo..ale takie zycie:wściekła/y:
ja na polowkowe ide 13.06 a jakies ruch czuje zwlaszcza jak sie zdenerwuje....ehhhh wogole to mam taaaaaaakie mega nerwy na wszystko ze szok....

hannah ja tez składam spóźnone życzonka:zawstydzona/y:
super zdjecia....
widac impreza udana.. a te balony zrobione w kwiatki..!! bomba :-)

martilla z tą pogodą to racja..w domu to nawet 2 dni są wiecznością:confused2:

ilonka
super że się do ślubu szykujecie... oby wszusyko posżło szybko i sprawnie :-)

Agacjone
nie smuć się, jeszcze niejedno weselicho przeżyjecie.
Vikamcia
imprezea jak najbardziej udana. Jak zawsze dopisała nam pogoda, tylko balony kwiatki które zrobiłam dzień wczesniej ucierpaiły od słońca, pękały i powietrze schodziło.:sorry2:

my mamy tylko cywilny ślub dletgo czas na impreze:)

HannaH ja mam brata we wrocku, jak będe sie do niego wybierać to dam Ci znać to się zgadamy na kawuche:)
wybacz spóźnione życzenia dla Hani!!! oh ja egoistka wybacz!!!!

Agacjone Martilla wy to się ale zgadałyście ze ciążą :) idziecie łeb w łeb hahhaha

no właśnie widzę:)) ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje:p:)
a wiecie już co macie w brzuszku??? bo albo przegapiłam albo nic nie pisalyście:/

U mnie było 2 razy podejrzenie,że to dziewczynka,ale na 100% będę wiedziała po połówkowym, może nic nie wyrośnie;-)

gdzie jezdzicie nad morze na wakacje??? jakie pensjonaty polecacie? przyjazne dzieciom, pokoje z łazienkami.
od wczoraj szukam miejsca na wakacje i dupaa.... prosze o prpozycje bo urlop juz tuz tuz...

reklama
Do góry