reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

u nas deszczowo dopiero dzisiaj.... mam nadzieję,że ten stan długo nie potrwa !

Kamcia
ja uważam,że jest sens kupić tą spacerówke, ona ma dopiero 1,5 roku ! Nie ma co jej przemęczać, ale to wasza decyzja. Ja bym kupiła.

reklama
martilla
no własnie nie wiem bo ja to bym wolała tą podkładkę kupić co dziecko na niej stoi co się ją doczepia do wózeczka.. no i też się zastanawiałam , bo używam chusty , więc tez mogę robić tak że mniejszą córkę moge mieć w chuście a starszą w spacerówce tej od wózka 3 cześciowego...
nie wiem sama co robić naprawdę ...
:sorry:
a mała też się nie meczy bo mój ją na barana nosi często bo ona tak lubi i zawsze chce na barana :-D

Melduję się, że jestem :tak:
Co do wózka to powiem, że też był plan zrezygnowania z niego rok temu, ale z czystej wygody został, bo ja nie mam siły nosić Hani na rękach, a ona wymyśla, że ją nogi bolą już po chwili spaceru. Pogoda pod psem :baffled:
No i żeby nie było, że mi za dobrze ... zepsuło nam się dziś auto :-( odkurzacz, pralka, auto ... co jeszcze?:-(

no i gdzie wy jesteście?? hmmm

ja tez nadal się nad tą spacerówką zastanawiam.. hmmmm
nie wiem co i jak..

coś mnie łapie przeziębienie.. gardło boli od 3 dni a dzisiaj zatoki...
mam nadzieję ze mnie nie rozłoży

Ej baby gdzie jesteście?
Martilla już niedługo połówkowe. Jak z boku się patrazy to ciąża trwa tak krótko, ale jak się jest w ciązy to czas wlecze się jak flaki z olejem.
Masz tez takie wrażenie?

Hannah
no pewnie ! Jesteś pierwsza która to przyznaje, bo wszyscy pozostali mi mówią o szybko zleci ,a mi się wlecze jak nie wiem co :)
co tam u was ? jak dziewczynki ?

Hehehe ja nie pamiętam czy szybko czy nie mi zleciało :-D
Byliśmy dziś z mężem i znajomymi w Dinolandzie i normalnie się wściekłam, bo taka kicha, że szok. Ale przynajmniej trochę czasu spędziliśmy razem :tak:
Hania z tego wszystkiego śpi, a ja sobie postanowiłam, że o 21 też się kładę, bo padam na twarz ... dziś nie śpię od po 6:00, bo jakiś facet do mnie dzwoni i rano mnie obudził 2ma telefonami. Kiedyś go opieprzyłam i postraszyłam policją, ale widzę, że nic to nie dało :-( Jakiś czas temu zadzwonił do mnie o 23:00, czy 24:00 w nocy :dry:

reklama
Martilla
Basia własnie zaczyna podnosić dupcię do raczkowania, wczoraj też odkryła własne stópki i teraz cały czas syrki trzyma w rękach. Hania wniebowzięta, bo ciepełko i można się pokompać w basenie.
A mój mąż geniusz wczoraj skoczył na główkę do naszego basenu. Robił to nie raz, ale wczoraj mu nie wyszło i uderzył głową w dno basenu. Ledwo wypłynął i ledwo się ruszał. A dzisiaj odwiedził ostry dyżur. Na szczęście skończyło się tylko na skręceniu kręgosłupa i kołnierzu na 2 tygodnie. :-(

Do góry