Ale skwar na dworze o matko...nie da wysiedziec...młoda się już opaliła całą buźke ma czerwoną...
U nas też mega gorąco, ale mnie to ogromnie cieszy
U Hani też już zauważyłam opaleniznę i wyjęłam z szafki krem do opalania żeby był na widoku do smarowania.
W ogóle to witam drogie moje Panie :-)
Jutro wybywam z dziecięciem moim do mojego taty w celach wypoczynkowych, chociaż spr. dziś pogodę i ma być prawie cały czas deszcz. Oby się nie sprawdziło
Mąż mnie nie zawiezie na pociąg, bo w pracy będzie to muszę zadylać z wózkiem sama i chyba wezmę normalny duży plecak podróżny, bo oprócz miliona Hani ciuchów jeszcze moje i zabawki i jakieś książeczki i płyty i kredki i kolorowanki i ... nie wiadomo co sobie jeszcze księżniczka umyśli
Obczaję jeszcze autobus na pociąg to może oleję wózek. Ale jakby było ciepło to może by Hania na spacerach spała, bo w domu nie ma szans.
Także odezwę się albo po powrocie, albo ja dostawca naprawi net i tata będzie miał dostęp do cywilizacji
Miłego weekendu życzę :*
A żeby tak optymistycznie nie zakończyć to Wam się pożalę, że ostatnio zdupił mi się odkurzacz, dziś pralka, a rano bolał mnie ząb i pojechałam do dentysty i kanałowe leczenie mam
Za jedną wizytę musiałam 80 zł wybulić :-(