reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ja nie wiem co to za obijanie się ! Laski chyba w dupę chcą dostać ?:D

Agacjone

no masz! zdrówka dla młodego !

a ja nie śpię od 4:20...no szlak może człowieka trafić bez kitu !

Witam, witam ... grożą laniem w dupsko to się ujawniam :-D

Mąż pojechał przywieźć motor od swojego taty, a ja boję się jak cholera :-( To będzie jego pierwsza jazda od czasu egzaminu.
Wczoraj byłam w Erze przedłużyć umowę i wzięłam sobie nowy telefonik i bardzo się cieszę :-D
Hania jak na razie 3ma się zdrowotnie i mam nadzieję, że jak najdłużej tak zostanie :tak: A ja od pon. mam urlop przez tydzień więc może trochę uda mi się wypocząć :tak:

Ewelka
się nie rozpisałaś za bardzo:D będzie lanie!:p

Tosia
a dawno mężu egzamin robił ? Bym sikała po gaciach jakby mój miał motorem jeździć... A co do zdrowia Hani to ciii nic nie mów ! Bo jeszcze zapeszysz !:)

u mnie goście się właśnie rozeszli, a mi została góra zmywania.. :D na szczęście jutro idziemy w gości na obiad więc przynajmniej jeden dzień się pobyczymy u kogoś ;)

Ewelka
eee marudzisz :p Ty zawsze masz coś do powiedzenia :D

laski ratujcie !
Normalnie się wykończę ! Ta bezsenność jest straszna ! Dzisiaj nie śpię od 2 w nocy, około 6:30 udało mi się na trochę jeszcze przysnąć. Jakie to jest wkurzające !

Martilla ja tak miałam na początku ciąży, ale samo przyszło i samo poszło. Więc ogólnie jakiegoś super sposobu nie znam :-p

reklama
laski ratujcie !
Normalnie się wykończę ! Ta bezsenność jest straszna ! Dzisiaj nie śpię od 2 w nocy, około 6:30 udało mi się na trochę jeszcze przysnąć. Jakie to jest wkurzające !

Hmmm może śpij przy otwartym oknie, pij melisę przed snem (tylko nie kojarzę czy w ciąży można).

A ja zaczynam się odchudzać ... po prostu już patrzeć na siebie nie mogę :-( Niby to całe BMI mam w normie, ale czuję się fatalnie ze sobą :-( Niestety jak przeszłość pokazała mnie diety nie służą więc postanowiłam wprowadzić swoją własną czyli ... odrzucam ziemniaki, ryż, makaron, kasze, pieczywo. Zaczynam jeść duszone mięso, a nie smażone. No i co najważniejsze ... postaram się odrzucić słodycze, bo to mnie najbardziej gubi. W ogóle mój problem polega na tym, że ja nie jem ... ja wp...dalam:zawstydzona/y: Wczoraj na obiad zjadłam 2,5 porcji makaronu z truskawkami :shocked2: No i przed każdym posiłkiem postaram się wypić szklankę wody. Teraz wypiłam pół szklanki i na śniadanie zjadłam jedynie 2 rzodkiewki i pół śledzia opiekanego i jestem pełna więc może coś z tego będzie. Mam tydzień urlopu więc zobaczymy.

Do góry