reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ja nie wiem co to za obijanie się ! Laski chyba w dupę chcą dostać ?:D

Agacjone

no masz! zdrówka dla młodego !

a ja nie śpię od 4:20...no szlak może człowieka trafić bez kitu !

Witam, witam ... grożą laniem w dupsko to się ujawniam :-D

Mąż pojechał przywieźć motor od swojego taty, a ja boję się jak cholera :-( To będzie jego pierwsza jazda od czasu egzaminu.
Wczoraj byłam w Erze przedłużyć umowę i wzięłam sobie nowy telefonik i bardzo się cieszę :-D
Hania jak na razie 3ma się zdrowotnie i mam nadzieję, że jak najdłużej tak zostanie :tak: A ja od pon. mam urlop przez tydzień więc może trochę uda mi się wypocząć :tak:

Ewelka
się nie rozpisałaś za bardzo:D będzie lanie!:p

Tosia
a dawno mężu egzamin robił ? Bym sikała po gaciach jakby mój miał motorem jeździć... A co do zdrowia Hani to ciii nic nie mów ! Bo jeszcze zapeszysz !:)

u mnie goście się właśnie rozeszli, a mi została góra zmywania.. :D na szczęście jutro idziemy w gości na obiad więc przynajmniej jeden dzień się pobyczymy u kogoś ;)

Ewelka
eee marudzisz :p Ty zawsze masz coś do powiedzenia :D

laski ratujcie !
Normalnie się wykończę ! Ta bezsenność jest straszna ! Dzisiaj nie śpię od 2 w nocy, około 6:30 udało mi się na trochę jeszcze przysnąć. Jakie to jest wkurzające !

Martilla ja tak miałam na początku ciąży, ale samo przyszło i samo poszło. Więc ogólnie jakiegoś super sposobu nie znam :-p

reklama
laski ratujcie !
Normalnie się wykończę ! Ta bezsenność jest straszna ! Dzisiaj nie śpię od 2 w nocy, około 6:30 udało mi się na trochę jeszcze przysnąć. Jakie to jest wkurzające !

Hmmm może śpij przy otwartym oknie, pij melisę przed snem (tylko nie kojarzę czy w ciąży można).

A ja zaczynam się odchudzać ... po prostu już patrzeć na siebie nie mogę :-( Niby to całe BMI mam w normie, ale czuję się fatalnie ze sobą :-( Niestety jak przeszłość pokazała mnie diety nie służą więc postanowiłam wprowadzić swoją własną czyli ... odrzucam ziemniaki, ryż, makaron, kasze, pieczywo. Zaczynam jeść duszone mięso, a nie smażone. No i co najważniejsze ... postaram się odrzucić słodycze, bo to mnie najbardziej gubi. W ogóle mój problem polega na tym, że ja nie jem ... ja wp...dalam:zawstydzona/y: Wczoraj na obiad zjadłam 2,5 porcji makaronu z truskawkami :shocked2: No i przed każdym posiłkiem postaram się wypić szklankę wody. Teraz wypiłam pół szklanki i na śniadanie zjadłam jedynie 2 rzodkiewki i pół śledzia opiekanego i jestem pełna więc może coś z tego będzie. Mam tydzień urlopu więc zobaczymy.

Do góry