reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone zrób Aspat, Alat i bilirubinę. To na własną rękę nie jest drogie.
Miałam niestety cholestazę ciężarnych :baffled: Ale Twoje swędzenie nie musi akurat oznaczać, że to masz. Zrób badania i będziesz spokojna.

reklama
jak tam u was pogoda na majówkę? U mnie do kitu. Tylko się zaszyć pod kocem i nie wyłazić cały dzień ...

Chyba gorzej być nie może:baffled:
dsc015641.jpg

U mnie też chwilę śnieg padał, ale na szczęście od razu stopniał :wściekła/y: Szaleje nam ta pogoda!

Od pon. mam mieć urlop, oby pogoda się polepszyła. Kurcze jutro do pracy, a Hania do żłobka i już czuję, że będzie jazda rano :baffled:

u nas też sypie! Ale od razu się topi. Jeszcze takiej majówki to nie pamiętam !:)

to jakaś masakra z tym śniegiem w maju :wściekła/y: u nas nie padał,ale ziiiimno jak nie wiem w domu i na dworze:-(

w moich okolicach w pl ponoć też padał..

kurde sie porobiło snieg w maju:baffled: a to pamiętam zawsze na krótko juz poubierana... i na imrezy się chodziło.. a teraz :-p z domu nie wychodź...

jak tam u was ?? bo ja sobie radze swietnie... normalnie małe sa urocze :) takie dwa dziabączki kochane :)

hej
widze ze forum wygasa...:szok:
ja mało pisze bo poprostu niema oczym...teraz leże zakatarzona, zasmarkana no cos okropnego..wczoraj jeszcze gardlo bolalo ale chociaz to przeszlo...:crazy:

wczoraj prosil nas męża kolega na wesele w czerwcu, niemam w czym isc a kupowac nie bede bo niema kasy na to...wiec zostaje cos pozyczyc, bruszekk juz bedzie troche widac...wiec niewiem jak to bedzie....choc mam chęć pojeść cos dobrego:-D

vikamcia
piekna córa:-Dgratuluje

ok kuruje sie dalej czym moge a za duzo niemoge...wczoraj sie czosnku najadlam a dzis jest koszmar:-D:-D

reklama
agacjone dziękuję..
też widze ze dziewczyny zginęły gdzieś i nic nie pisza:szok:
a zawsz ebyło tak gwarno tutaj,..
ohhh nieraz tro nie szło nadrobić postów z 1 dnia.. a teraz jak raz na jakiś czas ktoś napisze to jest dobrze.....

mam nadzieję że się poprawicie ...!!!

Do góry