reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone zrób Aspat, Alat i bilirubinę. To na własną rękę nie jest drogie.
Miałam niestety cholestazę ciężarnych :baffled: Ale Twoje swędzenie nie musi akurat oznaczać, że to masz. Zrób badania i będziesz spokojna.

reklama
jak tam u was pogoda na majówkę? U mnie do kitu. Tylko się zaszyć pod kocem i nie wyłazić cały dzień ...

Chyba gorzej być nie może:baffled:
dsc015641.jpg

U mnie też chwilę śnieg padał, ale na szczęście od razu stopniał :wściekła/y: Szaleje nam ta pogoda!

Od pon. mam mieć urlop, oby pogoda się polepszyła. Kurcze jutro do pracy, a Hania do żłobka i już czuję, że będzie jazda rano :baffled:

u nas też sypie! Ale od razu się topi. Jeszcze takiej majówki to nie pamiętam !:)

to jakaś masakra z tym śniegiem w maju :wściekła/y: u nas nie padał,ale ziiiimno jak nie wiem w domu i na dworze:-(

w moich okolicach w pl ponoć też padał..

kurde sie porobiło snieg w maju:baffled: a to pamiętam zawsze na krótko juz poubierana... i na imrezy się chodziło.. a teraz :-p z domu nie wychodź...

jak tam u was ?? bo ja sobie radze swietnie... normalnie małe sa urocze :) takie dwa dziabączki kochane :)

hej
widze ze forum wygasa...:szok:
ja mało pisze bo poprostu niema oczym...teraz leże zakatarzona, zasmarkana no cos okropnego..wczoraj jeszcze gardlo bolalo ale chociaz to przeszlo...:crazy:

wczoraj prosil nas męża kolega na wesele w czerwcu, niemam w czym isc a kupowac nie bede bo niema kasy na to...wiec zostaje cos pozyczyc, bruszekk juz bedzie troche widac...wiec niewiem jak to bedzie....choc mam chęć pojeść cos dobrego:-D

vikamcia
piekna córa:-Dgratuluje

ok kuruje sie dalej czym moge a za duzo niemoge...wczoraj sie czosnku najadlam a dzis jest koszmar:-D:-D

reklama
agacjone dziękuję..
też widze ze dziewczyny zginęły gdzieś i nic nie pisza:szok:
a zawsz ebyło tak gwarno tutaj,..
ohhh nieraz tro nie szło nadrobić postów z 1 dnia.. a teraz jak raz na jakiś czas ktoś napisze to jest dobrze.....

mam nadzieję że się poprawicie ...!!!

Do góry