reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
jeeeeeee-młody dostał się do przedszkola!!! jeeeeee
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
znowu cisza ;p
młody dziś poszedł na dłuuuugi spacer bez pieluchy i co????? powiedział,że chce siii i podlał krzaczki i udało się wrócić w suchych spodenkach postęp ale z tym grubszym to nadal poracha :/
młody dziś poszedł na dłuuuugi spacer bez pieluchy i co????? powiedział,że chce siii i podlał krzaczki i udało się wrócić w suchych spodenkach postęp ale z tym grubszym to nadal poracha :/
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no własnie.. w srode zajechałam do szpitala na mój czas o 16 p[óźniej miałam ktg 45 min , przyjęli mnie na salę.. i gdzies o 17.30 na porodową już bo miałam rozwarcie..
no a o 18.38 już urodziłam
nie cale wozysko wyszlo wiec mnie czyscili.. wyszłabym wczoraj ale właśnie przez to musiałam zostać do dziś..
a dzisiaj o 10 rano nas wypisali
aha urodziłam bez znieczulenia bo nie zdążyli m w tym tempie podać...
poszło szybciej niż myslałam
no a o 18.38 już urodziłam
nie cale wozysko wyszlo wiec mnie czyscili.. wyszłabym wczoraj ale właśnie przez to musiałam zostać do dziś..
a dzisiaj o 10 rano nas wypisali
aha urodziłam bez znieczulenia bo nie zdążyli m w tym tempie podać...
poszło szybciej niż myslałam
Ha-NN-aH
BB fan
ViKamcia
no drugie porody zazwyczaj są szybsze i "łatwiejsze", mój też przynajmniej taki był :-)
Jeszcze raz gratuluję i czekamy na więcej zdjęć.
no drugie porody zazwyczaj są szybsze i "łatwiejsze", mój też przynajmniej taki był :-)
Jeszcze raz gratuluję i czekamy na więcej zdjęć.
_Roszpunka_
hanna ,.. no wiesz czy łatwiejszy to ja nie wiem
tamten był dłużej wyczekiwany bo po trerminie no0 i długo czekałam na rozwarcie , dopiero nad ranem mi się powiększało no i dopiero nad ranem zaczęło boleć i się powiększać
i miałam znieczulenie więc nie czułam bólu i było lekko
a teraz jak zajechałam to chwila moment i ból niesamowity
myslałam ze mi du** rozerwie...
no i bez znieczulenia.... i rozwarcie w kilka chwilo nastąpiło z 2 cm na to 5 a później reszte że nawet nie zdązyli mi dac tego znieczulenia... a ja już byłam po..
ale po tym porodzie nie czuję się taka zmęczona jak po tamtym
tamten był dłużej wyczekiwany bo po trerminie no0 i długo czekałam na rozwarcie , dopiero nad ranem mi się powiększało no i dopiero nad ranem zaczęło boleć i się powiększać
i miałam znieczulenie więc nie czułam bólu i było lekko
a teraz jak zajechałam to chwila moment i ból niesamowity
myslałam ze mi du** rozerwie...
no i bez znieczulenia.... i rozwarcie w kilka chwilo nastąpiło z 2 cm na to 5 a później reszte że nawet nie zdązyli mi dac tego znieczulenia... a ja już byłam po..
ale po tym porodzie nie czuję się taka zmęczona jak po tamtym
agacjone23
Fanka BB :)
hej
vikamcia
gratuluje bardzo...dobrze ze juz po:-)
sluchajcie....otoz mam maly problem...czy ktoras z was miala w ciazy swedzenie nóg...no tak mnie swedza ze sie zadrapie niedlugo...naczytalam sie o cholestazie ciazowej i juz sie nakrecam...chyba w poniedzialek pojde zrobic badania na tto na wlasna ręke...wizyta dopiero 16.05 wiec szmat czasu a tu niema na co czekac...tylko jedno mnie dziwi ze to dziadostwo pojawia sie w drugiej polowie ciazy a ja jestem w 14 tyg do doktorki sie niemoge dodzwonic....ehhhh chyba pojade....
vikamcia
gratuluje bardzo...dobrze ze juz po:-)
sluchajcie....otoz mam maly problem...czy ktoras z was miala w ciazy swedzenie nóg...no tak mnie swedza ze sie zadrapie niedlugo...naczytalam sie o cholestazie ciazowej i juz sie nakrecam...chyba w poniedzialek pojde zrobic badania na tto na wlasna ręke...wizyta dopiero 16.05 wiec szmat czasu a tu niema na co czekac...tylko jedno mnie dziwi ze to dziadostwo pojawia sie w drugiej polowie ciazy a ja jestem w 14 tyg do doktorki sie niemoge dodzwonic....ehhhh chyba pojade....
_Roszpunka_
agacjone mnie swędziały nogi ręce i głowa!!
no i imałam badania na cholestazę ale na szczęscie nie miałam tego paskudztwa :-)
najlepiej się przebadaj... będziesz spokojna..
i dużo pij bo u mnie się okazao że to od odwodnienia...
no i imałam badania na cholestazę ale na szczęscie nie miałam tego paskudztwa :-)
najlepiej się przebadaj... będziesz spokojna..
i dużo pij bo u mnie się okazao że to od odwodnienia...
reklama
agacjone23
Fanka BB :)
hej
jade jednak jutro zrobic to badanie dla swietego spokoju...niema na co czekac....tylko niewiem czy jak powiem w labolatorium ze chce próby wątrobowe to to wystarczy,,,??
jade jednak jutro zrobic to badanie dla swietego spokoju...niema na co czekac....tylko niewiem czy jak powiem w labolatorium ze chce próby wątrobowe to to wystarczy,,,??