reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
znowu cisza ;p
młody dziś poszedł na dłuuuugi spacer bez pieluchy i co????? powiedział,że chce siii i podlał krzaczki i udało się wrócić w suchych spodenkach :D postęp :D ale z tym grubszym to nadal poracha :/

no własnie.. w srode zajechałam do szpitala na mój czas o 16 p[óźniej miałam ktg 45 min , przyjęli mnie na salę.. i gdzies o 17.30 na porodową już bo miałam rozwarcie..
no a o 18.38 już urodziłam:-D
nie cale wozysko wyszlo wiec mnie czyscili.. wyszłabym wczoraj ale właśnie przez to musiałam zostać do dziś..
a dzisiaj o 10 rano nas wypisali
yes2.gif

aha urodziłam bez znieczulenia bo nie zdążyli m w tym tempie podać...

poszło szybciej niż myslałam:-D

hanna ,.. no wiesz czy łatwiejszy to ja nie wiem :-D
tamten był dłużej wyczekiwany bo po trerminie no0 i długo czekałam na rozwarcie , dopiero nad ranem mi się powiększało no i dopiero nad ranem zaczęło boleć i się powiększać
i miałam znieczulenie więc nie czułam bólu i było lekko
a teraz jak zajechałam to chwila moment i ból niesamowity
myslałam ze mi du** rozerwie...
no i bez znieczulenia.... i rozwarcie w kilka chwilo nastąpiło z 2 cm na to 5 a później reszte że nawet nie zdązyli mi dac tego znieczulenia... a ja już byłam po..

ale po tym porodzie nie czuję się taka zmęczona jak po tamtym:tak:

hej
vikamcia
gratuluje bardzo...dobrze ze juz po:-)

sluchajcie....otoz mam maly problem...czy ktoras z was miala w ciazy swedzenie nóg...no tak mnie swedza ze sie zadrapie niedlugo...naczytalam sie o cholestazie ciazowej i juz sie nakrecam...chyba w poniedzialek pojde zrobic badania na tto na wlasna ręke...wizyta dopiero 16.05 wiec szmat czasu a tu niema na co czekac...tylko jedno mnie dziwi ze to dziadostwo pojawia sie w drugiej polowie ciazy a ja jestem w 14 tyg:szok: do doktorki sie niemoge dodzwonic....ehhhh chyba pojade....

agacjone mnie swędziały w ciąży żyły :-p i to calutką ciąże, lekarka mi powiedziała, że to normalne, bo ukrwienie się zwiększa i żyły sie poszerzają może to jest przyczyna ;-) na cholestazę stanowczo za wcześnie.

agacjone mnie swędziały nogi ręce i głowa!!
no i imałam badania na cholestazę ale na szczęscie nie miałam tego paskudztwa :-)
najlepiej się przebadaj... będziesz spokojna..
i dużo pij bo u mnie się okazao że to od odwodnienia...

reklama
hej
jade jednak jutro zrobic to badanie dla swietego spokoju...niema na co czekac....tylko niewiem czy jak powiem w labolatorium ze chce próby wątrobowe to to wystarczy,,,??

Do góry