reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no ja to narazie po jednyym tescie z lekko widoczna druga kreska..ale z Kuba mialam podobnie...
drugi test we czwartek lub piatek....:)

reklama
Ewelka
taaaaa :D na odległość hehe

ja po becie, ale jeszcze sikańca zrobie, a co :D tyle czasu oglądałam jedną kreskę to z przyjemnością popatrzę na dwie :D

Ewelka
dzięki :) sama jestem w szoku ! A jeszcze ,że się tak zgrałam z Agacjone, no w życiu się nie spodziewałam !:D

wow :-) super Laseczki gratulacje!:-)

Spokojnych 9 miesięcy i w miare mało bolesnych porodów :-p, a potem super grzecznych i spokojnych dzieciaczków, 100% przespanych nocy :-D

ja siedze w krzakach, mały nie daje spokoju biega sam, ale masakra wszystko by zrzucał, ściagał :/

dlatego jak tylko utnie sobie komara, to uciekamy na spacer, bo u nas zero śniegu i piękne słoneczko nie przerwalnie od 1,5 tygodnia :-p tfu tfu co by nie zapeszyć :-p

Ostatnia edycja:
jesteśmy w

ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no laski. Teraz to mnie powaliłyście na kolana tą wspaniałą wiadomością!!!!!
GRATULUJĘ, cieszę się zupełnie tak jak wtedy gdy zobaczyłam swój wynik testu.
Martilla
Tobie szczególnie należą się gratki za wytrwałość i wiarę!!
ale agacjone też kibicowałam.
:-):-):-)
VikamciaG
własnie dzisiaj przechodze kryzys. Basia jest strasznie nieposkojnym dzieckiem, chyba dlatego że cierpi na alegrię i wciąz swędzi ją twarz. W ten sposób większość czasu muszę jej poświęcać, a co się wiąże z tym że Hania czuje się odrzucona. Nic na to nie poradzę choćbym chciała.

Ostatnia edycja:
Coś nie mogę zaedytować poprzedniego wpisu więc wkleję tak zdjęcia
dsc01219f.jpg

dsc01217c.jpg

dsc01233wf.jpg

reklama
Do góry