reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Jaaaa Hania je chleb z szynką i sałatą :-D Zobaczyła u mnie i "ona tes sce" no to jej zrobiłam myśląc, że zaraz będę wywalała sałatę, a tu niespodzianka :-DWygląda, że jej smakuje :-D Cieszę się, że chciała spróbować czegoś nowego, bo raczej jak widzi to od razu mówi, że jej nie smakuje:confused2:

No i prasowanie się nie odbyło :-D Ale jak to mawiają "co się odwlecze ..."

reklama
No i kolejny dzień mija ... Hania śpi smacznie w naszym łóżku, bo zasnęła przy czytaniu bajki ... i to jest kolejny cholera błąd mój jaki popełniłam, bo teraz ona nie chce usypiać u siebie :-( Wczoraj miała dużą temp. więc jej pozwoliłam zaznaczając, że to wyjątkowa sytuacji i dziś już był ryk:confused2: Jestem zła na siebie jak nie wiem co:wściekła/y:

No nic ogarniam pokój, mycie i do 22:00 w łóżeczku, bo chcę wykorzystać brak męża i wyspać się :-D

bry :-D
miłej niedzieRli :-p my koło 13 jedziemy do dziadków na obiadek :tak:
kacha-mam kłopoty z powodu jeszcze "mojego" męża :-( ten związek to jedno wielkie nieporozumienie jak widać z perspektywy czasu....jedyny pozytyw to Damianek :-)

dla mnie paskudna niedziela :-( pożarłam się z G. :-(

Kaczucha mam nadzieje że Twoje problemy z ojcem Damianka się skończą raz na zawsze i będziesz mogła w spokoju cieszyć się życiem, a Damianek dzieciństwem :tak: wiem coś o koszmarnym dzieciństwie i nikomu tego nie życzę żeby mieć ojca despote i alkoholika :-(

Kachaja ja także mam nadzieję,że uwolnię się w końcu od przeszłości.OBY:-) -przykro mi,że się pokłóciliście...nie smutkaj się-będzie dobrze:tak:

Hejo lasencje
Widzę, że dzień niezbyt dobrze zaczęty :-( Dlatego też przesyłam pozytywną wibracyjkę @@---&&&&###$$$$***** o proszę ile w niej pozytywności ;-)

I zapraszam na wirtualną kawę :-D

My znów samotną niedzielę mamy, ale może dziś mąż wróci ok. 19:00 to obejrzymy jakiś film ... choć pewnie mało uważnie go oglądać będziemy ;-):-D
Hania nie ma już temp. tylko został jej lekki katarek także jutro do lekarza z nią idę i zobaczymy ile nam każe jeszcze siedzieć w domku.

Ojjj widzę, że leniwa niedziela :-D Ja właśnie popełniłam jeden z 7grzechów głównych ... obżarstwo :-D Zjadłam 2 talerze frytek z jajkiem sadzonym ... uwielbiam :-D Hania oczywiści swoje męczy :tak:

Mąż wróci do 19 także ja prasuję żeby mi czas zleciał jakoś szybko :laugh2: Ale zmęczenie mnie łapie cholerka, chyba zapodam jakiś film dla rozrywki :-D

XTosia ja teraz w ciąży to uwielbiam frytaski..
no ale jak już mam na nie chęć i pojadę do D do pracy żeby mi zrobił albo sama zrobię .. to na sam idok mi się odechciewa...
zjem kilka i mam dość:eek::-D
wogóle to fajnie się Twoja mała prezentuje w teledysku;-)

głosuje ktoąś na moją małą??
juz tylko kilka dni zostało....

Ostatnia edycja:
reklama
KAczucha pomyliłaś mnie z Kachą :-D

Kamcia już się robi :-D

*&&*%!!!*&&* pech nas prześladuje nie dość że dołek finansowy to w sypialni odkryłam dzisiaj pleśń:/ śpimy w drugim pokoju:/

Do góry