reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama

Dzień dobry :-D
Właśnie piję kawę ratunkową, bo moja głowa chce eksplodować :confused2: Co prawda Hania dzięki czopkowi przespała całą noc, ale za to wstała przed 7:00 :baffled: Do tego katar dalej mnie molestuje i już mam dość, bo mnie cała twarz aż boli :-( Mąż od 9:00 już w robocie i tak znów do nocy :baffled: Może odwiedzą mnie dzisiaj koleżanki albo przynajmniej jedna ... ale to nie jest nic pewnego więc na razie założenie jest takie, że siedzimy z Hancykiem same cały weekend :baffled:

ciao lasencje :)
my już w końcu byliśmy na dworku-nawet 2x ;) ale młody mi latał jak szalony i zaraz mokry więc wracałam do domu :/ a za rączkę iść nie będzie...ehhh-takim sposobem to on długo zdrów nie będzie-tfu tfu... odeszło mu od pieluchy i jest nie do wytrzymania- energia go rozbiera jak nie wiem ;p ratunku ;)

o jaaaa cieeee-Tośka i Ty się nie chwalisz czymś takim? :D masakra.fajniutka pamiątka :D śliczna mała Hania :) i fajne słowa w tej piosence-pierwszy raz ja słyszę

Ja na razie siedzę ... odciągam w czasie prasowanie jak zwykle :-D
Właśnie Hania od 40 min. je naleśniki i cały czas jak jej mowie jedz to mi odp "nie krzycz na mnie, nie pros mnie i w ogóle nie mów do mnie" Asetywna czy pyskata?

W ogóle jak coś do niej mówi, żeby zrobiła to od razu mówi "nie zniosę tego, bo na mnie krzyczysz" :sorry:

I mówi "kuku na mieniu" zamiast na muniu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Tosia to fajna masz coreczke:tak:chyba akurat ma teraz taki etap:-pkazde dziecko ponoc tak ma:-DKamcia jak tylko jestem oddaje glosiki:tak:ale bym wcisla nalesnika:-Dskonczylam dzisiaj kursik na pazurki z ocena bardzo dobra:tak:Kaczucha co sie stalo?tez chce wiedziec:-(

Do góry