reklama
xTosia
Cudowna Haneczka
dobranoc :*
Dzień dobry
Właśnie piję kawę ratunkową, bo moja głowa chce eksplodować Co prawda Hania dzięki czopkowi przespała całą noc, ale za to wstała przed 7:00 Do tego katar dalej mnie molestuje i już mam dość, bo mnie cała twarz aż boli :-( Mąż od 9:00 już w robocie i tak znów do nocy Może odwiedzą mnie dzisiaj koleżanki albo przynajmniej jedna ... ale to nie jest nic pewnego więc na razie założenie jest takie, że siedzimy z Hancykiem same cały weekend
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
ciao lasencje
my już w końcu byliśmy na dworku-nawet 2x ale młody mi latał jak szalony i zaraz mokry więc wracałam do domu :/ a za rączkę iść nie będzie...ehhh-takim sposobem to on długo zdrów nie będzie-tfu tfu... odeszło mu od pieluchy i jest nie do wytrzymania- energia go rozbiera jak nie wiem ;p ratunku
my już w końcu byliśmy na dworku-nawet 2x ale młody mi latał jak szalony i zaraz mokry więc wracałam do domu :/ a za rączkę iść nie będzie...ehhh-takim sposobem to on długo zdrów nie będzie-tfu tfu... odeszło mu od pieluchy i jest nie do wytrzymania- energia go rozbiera jak nie wiem ;p ratunku
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kaczucha ale przynajmniej mały jest zdrowy
widziałyście to?
YouTube - Popatrz jaka franca - Forfiter Alligator Attack (Not a Wallygator)
widziałyście to?
YouTube - Popatrz jaka franca - Forfiter Alligator Attack (Not a Wallygator)
xTosia
Cudowna Haneczka
Agacjone wynalazła i mnie opierniczyła żem się nie pochwaliła to się chwalę .... Hanny aktorskie debiuty
YouTube - Kola & Jula - Życie to dar
Pati no to obczaj jeszcze to... bo hasło forfiter jest już bardzo sławne, nawet jest str. internetowa
YouTube - MerC 'N CeZik - Forfiter Blues
Niezłą bekę sobie z tego toczą
YouTube - Kola & Jula - Życie to dar
Pati no to obczaj jeszcze to... bo hasło forfiter jest już bardzo sławne, nawet jest str. internetowa
YouTube - MerC 'N CeZik - Forfiter Blues
Niezłą bekę sobie z tego toczą
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
o jaaaa cieeee-Tośka i Ty się nie chwalisz czymś takim? masakra.fajniutka pamiątka śliczna mała Hania i fajne słowa w tej piosence-pierwszy raz ja słyszę
xTosia
Cudowna Haneczka
Ja na razie siedzę ... odciągam w czasie prasowanie jak zwykle
Właśnie Hania od 40 min. je naleśniki i cały czas jak jej mowie jedz to mi odp "nie krzycz na mnie, nie pros mnie i w ogóle nie mów do mnie" Asetywna czy pyskata?
W ogóle jak coś do niej mówi, żeby zrobiła to od razu mówi "nie zniosę tego, bo na mnie krzyczysz"
I mówi "kuku na mieniu" zamiast na muniu
Właśnie Hania od 40 min. je naleśniki i cały czas jak jej mowie jedz to mi odp "nie krzycz na mnie, nie pros mnie i w ogóle nie mów do mnie" Asetywna czy pyskata?
W ogóle jak coś do niej mówi, żeby zrobiła to od razu mówi "nie zniosę tego, bo na mnie krzyczysz"
I mówi "kuku na mieniu" zamiast na muniu
Ostatnia edycja:
reklama
hehe Tosia to fajna masz coreczkechyba akurat ma teraz taki etapkazde dziecko ponoc tak maKamcia jak tylko jestem oddaje glosikiale bym wcisla nalesnikaskonczylam dzisiaj kursik na pazurki z ocena bardzo dobraKaczucha co sie stalo?tez chce wiedziec:-(