reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Kamcia-ja głosuję :-)
Tosia-weź Ty mi smaka nie rób na fryty bo ja za nie to mogłabym się dać poćwiartować :-p a w domu nie mam jak zrobić :-( bo piekarnik mi padł a na oleju to za dużo go potrzeba :-(
Patrycja-a to przepraszam bardzo :zawstydzona/y:
młody jakiś dziwny jest-nie wiem czy nie doleczony czy coś nowego się rozwija... :-(
ale dziś cisza:-p dobranoc

reklama
hej lachony:-p
czytam was ale nie chce mi sie pisac:-pnajgorzej zaczac:-Dja juz od samego rana zrobilam zupe grzybowa...a okolo 11 idziemy z mloda do mojej kolezanki z podstawowki do ktorej chodze do sklepu po drob...umawialysmy sie na kawe pol roku :-D ale dzis w koncu idziemy tez ma corke i tez Wiktorie...ale o rok starsza albo i 1,5...

hej
a ja w domu tradycyjnie, juz drugi dzien z rzedu sie budze z bólem plecowm...no masakra jakas..niemoge sie wogole przerwocic jak leze...:wściekła/y:

vikamcia
ja teraz doczytalam ze ty jestes w ciazy???????? rok temu jedna dzidzia i teraz ciaza????? jej gratuluje...tak szybko???

i same smakolyki na tapecie..fryteczki mniammm mielismy kupic frytkownice ale mamy inne wyf\datki.,...ale powiem co niektorym zeby na swieta sie zlozyly i kupili frytkownice na prezent...hehehe

hejka ;)
Tosia-na patelni jeszcze frytasów nie robiłam-ale skoro się da to może spróbuję ;p
Ilonka-szczęściaro-wbijam na fryty skoro masz sprzęt ;p
Agacjone-współczuję bólu pleców

Ja sobie siedzę z kawusią bo młody ma drzemkę ;p misiek z bebiko przyszedł dzisiaj :) strasznie mi się podoba piosenka kukulskiej-wierność jest nudna z tego filmu "och karol 2" ;) wpadła mi w ucho i ciągle mam ją w głowie ;p
a oto i ona ;)
http://www.youtube.com/watch?v=uTC0qeYKhxY

Ostatnia edycja:
a co tu znowu taka cisza?
ja nadal w temacie frytek ;) narobiłyście mi takiego smaka,że dziś je zrobiłam i młody nic innego z obiadu nie zjadł poza nimi :/ grrrr.
Ewelka-jak tam spotkanie z kumpelą?przeprowadziłaś się i ani widu ani słychu :(

kaczucha
no mniej czasu jakos mam juz mamie nawet powiedzialam ze czasu mi brakuje...bo tu codziennie sprzatam bo syfu nie lubie i obiad dla 5 osob robie to wiesz jak to jest nie to co dla nas 3:-p
ja fryty w piekarniku robie nie sa takie tluste :-p

ja nadal w temacie frytek ;) narobiłyście mi takiego smaka,że dziś je zrobiłam i młody nic innego z obiadu nie zjadł poza nimi :/ grrrr.

Hehe kochana jak Hania zobaczyła wczoraj jajko obok frytek to od razu był "ja scem tylko flytki" ... ale ja miałam większą siłę przebicia i powiedziałam "jak nie zjesz jajeczka to nie pójdziesz do panie doktor", a że moje dziecko jest chyba hipochondrykiem to nawet się zaczęła go domagać ;-)

bo tu codziennie sprzatam bo syfu nie lubie i obiad dla 5 osob robie to wiesz jak to jest nie to co dla nas 3:-p

A propos sprzątania to w sob. sprzątałam całe mieszkanie, a dziś .... nosz szlag mnie trafił jak zobaczyłam podłogi ... skąd się tyle tego bierze?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I zauważam, że to tylko z jednego pokoju :szok::szok::szok:

Czy Wy też tak macie po jednym dniu? Ja mam miejskie CO i gumolity na podłogach ... może przy panelach jest tego mniej?

A to tak na wieczorne rozluźnienie ;-)
Odpowiedź na pytanie - Demotywatory.pl

Świeże powietrze - Demotywatory.pl

Ostatnia edycja:
reklama
tosia no ladnie nasyfiliscie :-pja jak codziennie sprzatam z korytarza,werandy i tarasu to tez tak mam ale sam piach :baffled: ale wyobraz sobie jak moze wygladac moj pokoj majac psa z sierscia 3-5 cm :-D siwo normalnie :-Dale sprzatam hehe...lubie a kiedys nie lubilam :-pi u mamusi mam zmywarke nie musze myc ale garnki to umyje normalnie nie bede zawalac zmywarki :-pi ogolnie mama ma CO to tez jest plus ze przy ogrzewaniu piecem kaflowym to mialam czarne sciany a tu nie ma...

Do góry