reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Dołączam do mam terroryzowanych przez swoje pociechy :baffled: Momentami mi ręce opadają.Dziś mój nastrój balansował między szałem a depresją...no masakra jakaś jaka się ta moja córcia niedobra zrobiła :no: Nie wiem czy to ta pogoda czy co.
Tosia moja też chora.Od poniedziałku na antybiotyku.Tydzień próbowałyśmy walczyć bez,ale się nie dało.Była gorączka po 39 stopni więc lekarka dała antybiotyk.Gardło delikatnie zaczerwienione,osłuchowo czysta,ale katar,chrypka,kaszel i ta gorączka....Całe szczęście że już w nocy nie kaszle,bo 4 noce z rzędu nie spałam :baffled:
Jutro na kontrole jedziemy.

reklama
Hejo lasencje :-D
Hania nadal ma temp., ale jak na złość nie ma zamiaru iść spać, a ja po koncercie i imprezie czyli powrocie o 1:00 do domu o niczym innym nie marzę:-D Teraz sobie zażyczyła malowanie farbkami. W ogóle mój mąż dziś do nocy w pracy, jutro to samo i w niedzielę też więc cały weekend siedzę w domu z Hanią sama :-(

helou :-)
my dziś byliśmy na kontroli i młody jest już zdrów i mamy wychodzić na dwór. ufff. młody zaskoczył mnie bo...prawie wcale nie płakał jak go lekarka badała!! nie to co zwykle!! po prostu WOW :-D teraz padł jak mucha ze zmęczenia, więc mam wolne :-p
Ilonka-nie pomogę bo się nie znam-w ogóle mojego klocki nie interesują-jedynie rozrzucać je po całym pokoju-to to lubi :-p
Tosia-zdrówka dla młodej

hej
a ja sie wyrwa;am z domu ,tesciowej powiedzialam ze dentyste mam:-D bo cos ostatnio niechcetnie z kuba chce zostawiac..to z innej strony ja wzielam....niech poczuje ze ma wnuka..:-D:-D ale jak ja to mowie przyjechalam do miasta i glowamnie boli jak cholera i juz kawe pije u męża w pracy:zawstydzona/y:
ale plus jeden kuoilam spbie spodnie dzinsowe na ciuchach za cale 10zł!!!!:szok::-D i dumna jestem z zakupu:-)

Agacjone nic tylko pozazdrościć :-D Ja tam nie mam cierpliwości do ciuchlandów ... w ogóle do zakupów.

Hania szaleje dalej i broni się jak może przez spaniem. Mąż ma wpaść na przerwę to wyskoczę do sklepu na weekendowe zakupy.

Co tam u Was mniej lub bardziej zterroryzowane przez swoje maluchy laseczki???????
ja padam na twarz po pracy..tak się cieszyłam że dziś skończę o 15 i nie będę musiała już nigdzie łazić,poszłam po młodego do szkoły,zrobiłam zakupy w biedroneczce, jesteśmy pod klatką i mówię do syna żeby dał klucze...taaaa..szuka,szuka...nie ma... grr!!!! no szok,zakupy zostawiłam u sąsiadki i dawaj z powrotem do szkoły ... tak mnie nogi bolały że myślalam że nie dojdę do szkoły ale na szczęście pani sprzątająca znalazł i odwiesiła do pokoju nauczycielskiego..więc historyjka z happy endem ale co się zdenerwowałam to moje...
ja chyba odpocznę w grobie
...

Asia myslaca
sluchaj,nie mam narazie nowych fotek dzieciaków,ostatnie mam bodajrze z zakończenia roku szkolnego są jak zwykle na picasie: Picasa Web Albums - Szklista

zmykam coś zjeść, najlepiej konia z kopytami ..hehehe

Buziaki dla Was

dziewczyny padam :/ młody mnie ostatnio kończy i w dzień i w nocy :/

Anekha pozwoliłam sobie oglądnąć zdjęcia Twoich pociech :) cudowne dzieciaczki :)

KAczucha nareszcie zdrowi! :-D

Agacjone super załatwiłaś teściową:-D i gratuluje udanego zakupu :-D

Kamcia głos oddany :tak:

reklama
Do góry