reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Tosia-jak mieszkałam na chacie gdzie były panele to takie koty były właśnie co rusz po sprzątaniu-nie wiem czemu :/
Ewelka-a cóż to za różową ślicznotkę widzę na avatarku :)
Patrycja-biedactwo-obyś wygrała :)
ja już zmykam więc dobrej nocy życzę.mła ;)

kaczucha no jak to...rozową landryneczke :-D:-D:-D na aucie :-p
tosia ja nie mam paneli a drewniana podloge...deski i nie mam takiego problemu na szczescie ale CO jest...

Umieram :( dorwała mnie taka angina, że ledwo żyje, a nawet nie ma kto podac herbatki...(tylko na tym ciągne, nic nie przełknę, nawet w buzi mam takie coś, ze dziąsła mi napuchły i bola i dostałam jakieś lekarstow przeciw grzybiczne), normalnie jakieś świństwo. Szyje mam jak dwie,,,,i wstretnie musze sobie pędzlowac migdały :( Dostałam cos na żołądek bo nawet po wodzie mnie piecze w brzuchu, próbowałam grysik to samo. Srednia temperatura 39,8 na oczy nie widze, mykam do łożka. Mąż i Zuza mają eksmisje do rodziców..mam nadzieje, że nie podłapali. Takiego cholerstwa nigdy nie miałam :(

Hej:tak:
Kaczucha przykro mi:-(ale na pewno Ci jest lepiej bez niz z:tak:masz poza tym synusia urwiska:tak:Kamcia ja glosuje:tak:frytulce jedne:-Dja przez pierwsze 3 miesiace jadlam tonami ziemniaki pod kazda postacia i praktycznie nic innego bo nie moglam:no::-DPati powodzenia w walce:tak:ja kiedys tez mialam na scianie takiego dziada:wściekła/y:ale udalo mi sie pozbyc:tak:

Asiu-współczuję-dorosły człowiek z taką temperaturą męczy się okrutnie-a jak bolą migdały i nie można przełykać to tym bardziej-wiem coś o tym bo tydzień temu to miałam.zdrówka!!
Ewelka-chwalić mi się tu różową fotą :D
Kacha-ano lepiej...

my lecimy na zakupy z rodzicami-młody już się cieszy na "brum brum" ;)

reklama
prosze bardzo :-p

Załączniki

• P1060559.jpg
    P1060559.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 29
Do góry