reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
\myszor już to napisałam w ogłoszeniach ogólnych (temat przyklejony)także myślę że każda dziewczyna przeczytała...
witam laseczki....
chciałam wam powiedzieć że u mnie z samopoczuciem nieco lepiej , choć brzuszek nadal czasem pobolewa...
jeszcze odpoczywam
mogę prosić o głosy?? za kilka dni się skończy konkurs...
link w sygnaturce:-)
witam laseczki....
chciałam wam powiedzieć że u mnie z samopoczuciem nieco lepiej , choć brzuszek nadal czasem pobolewa...
jeszcze odpoczywam
mogę prosić o głosy?? za kilka dni się skończy konkurs...
link w sygnaturce:-)
Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
Anekha skarbie nowych fotek brak...a je uwielbiam, szczególnie Anitki:-)
Dziewczny u mnie szkoda nawet pisać,,,,porażka mase pracy brak czasu dla rodziny a taki super kontak mialysmy z Zuzka...wracam do NY tam bylo lepiej (emocjonalnie).
Pozdrawiam
Dziewczny u mnie szkoda nawet pisać,,,,porażka mase pracy brak czasu dla rodziny a taki super kontak mialysmy z Zuzka...wracam do NY tam bylo lepiej (emocjonalnie).
Pozdrawiam
Hej
Dawno mnie bylo ale troche sie dzialo a poza tym mala marudna i daje w kosc:-(Hannah sliczne paseczkiArtystka z CiebieChorowitkom zycze zdrowkaUrodziny to jakas porachaprawie nikt ze znajomych nie pamietalpierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo:-(ale co sie dziwic, jak tylko zaszlam w ciaze to nagle stracilam znajomych:-(jutro zaczynam kurs na pazurytrzymajta kciuki
Dawno mnie bylo ale troche sie dzialo a poza tym mala marudna i daje w kosc:-(Hannah sliczne paseczkiArtystka z CiebieChorowitkom zycze zdrowkaUrodziny to jakas porachaprawie nikt ze znajomych nie pamietalpierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo:-(ale co sie dziwic, jak tylko zaszlam w ciaze to nagle stracilam znajomych:-(jutro zaczynam kurs na pazurytrzymajta kciuki
kaasiorek84
Fanka BB :)
heja kochane wpadam do was by jako ambasadorka streetcomu zaprosić do wypróbowania nowych pieluszek pampers premium care dry max wejdzcie proszę na stronę www.pamperspremium.pl wypełnijcie formularz..uwaga wpisując w odpowiednim miejscu hasło drymax i otrzymacie darmowy dzienny zestaw pieluszek...(dokładnie 5 sztuk);-);-) pospieszcie się, bo ilośc pieluszek w promocji jest oczywiście ograniczona...
u nas ok..Amelka w szybkim tempie opanowała raczkowanie, klęczenie i wkoncu wstawanie )) mówi mama, tata, dada, baba chyba jeszcze nieswiadomie, ale cudownie to słyszeć tęsknię za wami..ale zalatana jestem...w tygodniu z Amelką mamy duzo zajęć..non stop ktoś coś chce, albo wypoczywamy..w weekendy uczę języka polskiego (w szkole wieczorowej), także czasu mało;/
mam nadzieję, że u was jest wsiooooooo ok
buziaczki
u nas ok..Amelka w szybkim tempie opanowała raczkowanie, klęczenie i wkoncu wstawanie )) mówi mama, tata, dada, baba chyba jeszcze nieswiadomie, ale cudownie to słyszeć tęsknię za wami..ale zalatana jestem...w tygodniu z Amelką mamy duzo zajęć..non stop ktoś coś chce, albo wypoczywamy..w weekendy uczę języka polskiego (w szkole wieczorowej), także czasu mało;/
mam nadzieję, że u was jest wsiooooooo ok
buziaczki
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
bry!! :-)
mój właśnie usnął a ja siedzę i żłopię kawusię zrobiłam pomidorówkę, posprzątałam i się narazie byczę ;-) jutro idę na kontrolę z młodym bo nie chcę aby miał jakieś powikłania z niedoleczonej anginy.Ja także czuję się już o niebo lepiej-ale moja siorka z mężem-masarka-strasznie ich rozłożyło.
Także zdrówka dla potrzebujących, 3mam kciuki za te,które chcą i spadywuję miłego
mój właśnie usnął a ja siedzę i żłopię kawusię zrobiłam pomidorówkę, posprzątałam i się narazie byczę ;-) jutro idę na kontrolę z młodym bo nie chcę aby miał jakieś powikłania z niedoleczonej anginy.Ja także czuję się już o niebo lepiej-ale moja siorka z mężem-masarka-strasznie ich rozłożyło.
Także zdrówka dla potrzebujących, 3mam kciuki za te,które chcą i spadywuję miłego
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej....:-)
ja jeszcze żyję choć już niedługo
dzisiaj lecę z małą na basenik...a za tydzień jadę na badania z dzidzią :-)
nie mam na nic weny... nawet zdjęc pokoiku zrobić
chyba się dzisiaj zabiorę za to..
ja jeszcze żyję choć już niedługo
dzisiaj lecę z małą na basenik...a za tydzień jadę na badania z dzidzią :-)
nie mam na nic weny... nawet zdjęc pokoiku zrobić
chyba się dzisiaj zabiorę za to..
agacjone23
Fanka BB :)
hej
no to ja cos skrobne hoc niebardzo mam co...czekam az kuba usnie choc narazie sie nie zanosi obiad chce podszykowac...karczek z warzywami a kuba zjad wlasnie pomidorowke z ryzem....ale ilez ja sie musze nagadac zeby zjadl..masakra za caly tydzien chyba...
wogole taki sie podly gnojek zrobil ze mam juz go dosc...dre sie jak opetana bo wszystko robi na zlość...wlasnie teraz krzyknelam..wrrrrrrrrrr
no to ja cos skrobne hoc niebardzo mam co...czekam az kuba usnie choc narazie sie nie zanosi obiad chce podszykowac...karczek z warzywami a kuba zjad wlasnie pomidorowke z ryzem....ale ilez ja sie musze nagadac zeby zjadl..masakra za caly tydzien chyba...
wogole taki sie podly gnojek zrobil ze mam juz go dosc...dre sie jak opetana bo wszystko robi na zlość...wlasnie teraz krzyknelam..wrrrrrrrrrr
reklama
xTosia
Cudowna Haneczka
ale co sie dziwic, jak tylko zaszlam w ciaze to nagle stracilam znajomych:-(
Kochana skąd ja to znam :-( Od kiedy mam Hanię to już nie jeżdżę tak często do ludzi, a oni się przyzwyczaili i mają mi za złe, że nie odwiedzam ich i tak się ludzie powykruszali :-(
a idę bo mam paskudny dzień :-( dopadł nas taki kryzys finansowy że szok :-(
Przybij 5tkę :* Mój mąż dostaje pieniądze z wypłaty na raty i w różnych terminach także nawet nie wiadomo kiedy się rozchodzą :-(
Zaraz przyjedzie teść z żoną, a ja o 15:00 wychodzę i jadę na spotkanie z moim promotorem ... wzięłam jakieś leki na uspokojenie, ale chyba nie zadziałają na mnie :-(
No i żeby nie było mało to Hania jest znów chora W nocy miała 39 stopni, a w ciągu dnia balansuje między 37-38. Oczywiście poleciałam z nią do lekarza, bo nie chce czekać i powiedziała, że rozwija się gardło i bach leki i 50 zł w aptece zostało FUCK!!!!!!! No ale mam nadzieję, że pomogą i nic więcej jej nie będzie. 3 dni się nachodziła do żłobka
Ostatnia edycja: