reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

No pogoda straszna :dry: Ja chodzę cały czas z zatkanym nosem :baffled: Hania pierwszy dzień do żłobka dzisiaj, mam nadzieję, że trochę pochodzi. A w ogóle to jak Hania była chora to zapomniałam wziąć książeczkę ze żłobka i dziś babka ochrzaniła mojego, że nie zapłacone :sorry2: Wieczorem muszę zapłacić, bo mi dziecko ze żłobka wywalą :sorry2:
Mam 3 nocki zarwane do śr. bo w czw. mam spotkanie z promotorem, a oczywiście jestem w totalnym lesie z pracą :baffled: Facet jak mnie nie wywali to będę Bogu wdzięczna jak nie wiem co.

Właśnie próbuję przemycić Hani Shreka, ale jej się nie podoba :-D

reklama
hej laseczki :-)witam po weekendzie...wczoraj zaczelismy z przeprowadzka i juz od wczoraj u mamy mieszkamy :-) dzis reszte tylko rzeczy poprzewozilismy i juz wszystko poukladane...masakra mowie wam...a noc tez troche meczaca byla bo ja sie tez co jakis czas budzilam maz tez i mala tak samo ciekawa jestem jaka dzisiejsza noc bedzie...mykam kochane...papa

cześć laski !

Hannah
śliczniasty brzuchacz :) widzisz mówiłam ,że prędzej urodzisz niż ja zajdę no i się nie myliłam, bo do rozwiązania coraz bliżej,a u mnie wciąż to samo... mało się tu udzielam, wiecej na zamkniętym więc wpadnij czasem:)

Anekha
ho ho kobieto kope lat ! pisz co u Ciebie ? Mówisz,że zawitasz na dłużej, czyżby trzecie maleństwo w planach :D ?

zapomniałam co więcej chciałam napisać, dzisiaj cały dzień taka roztrzepana jestem, wybaczcie :-)

hej laski...u mnie noc była tragiczna :/ nie zmrużyłam oka,bo tak mnie migdał bolał przy przełykaniu,że nie szło usnąć :/ poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk.oczywiście w cholere kasy zostało w aptece :/ przez większość października siedzimy i chorujemy-masakra poprostu.normalnie idę z młodym się kimnąć.
Ewelka-jak tam kolejna noc du.pko? :) lepiej?

hej :-) mimo złej pogody szaleliśmy na polu :-) kaczucha niech Ci minie szybko to paskudzctwo! :-( no i zaliczyłam spacerek z nowopoznaną koleżanką na bb i potem obiadek u mamy i kawa :-D

Hejo laseczki

Katar ... miesiączka ... mąż ... to już chyba wiecie jaki mam nastrój :dry: Do tego nigdzie nie mogę dostać tabsów anty i mąż teraz jeździ po aptekach mi kupić ... Padam na twarz, a mam w cholerę roboty :hmm: Także nie będę Wam tu psuć atmosfery.

Wiadomość od Administratora: "Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać. Dzięki wielkie za pomoc:biggrin2: "

Tosia jeszcze duzo czasu uplynie zanim pogodzisz sie ze smiercia mamy.Moja zmarla 10lat temu,a tato 15.Dzisiaj siostra przeslala mi przegrana plyte cd na ktorej sa takie nagrania rodzinne.Ogolnie bzdury jakie nagrywal tato,jak kupil kamere.Ale 20 lat temu to byla sensacja...Tak patrzylam na nich,staralam sie wytlumaczyc Maciusiowi,ze to babcia i dziadek...A potem plakalam i plakalam...To bedzie bolalo zawsze.

Hannah moj Boze kobieto,jaka Ty musisz miec cierpliwosc!!!Zazdroszcze.Pieknie.
Ewelka jak tam mieszkanie z mama?Zadowolona jestes?
U nas troche biegunkowo-chorobowo.Ale dzieki uprzejmosci lekow,wychodzimy na prosta.(czyt.mniej obsranych pampersow)

Pozdrawiam.

reklama
witam Panie :)

Martilla.. hehe no kope lat,dokładnie- nie na pewno 3go nie będzie maleństwa, mam teraz bardziej skomplikowane życie ale tu o tym nie napiszę :p
pracuję duuużżżooo..o matko,czasem za dużo ale jeszcze nie padłam ;D
młody w tym roku komunia więc zaczynają się przygotowania powoli i wieczne bieganie do kościoła a przy braku czasu to trochę utrudnione ale jakoś dajemy radę..dalej ma wadę wymowy i muszę jechać w końcu ma ciachnąć wędzidło pod jęzorkiem bo mnie logopedka powiesi ;D hehe
Malutka...eh...no malutka super, szybko o co chodzi w nocniczku a miesiąc później to już nocnik nie tylko kibelek,zjada wszytko-bo pewnie niektóre pamiętająjaki ona niejadek była hihihhi...
także kiteczki u Niteczki urosly, ostatnio coprawda teściowa troszkę podcieła ale i tak mam za co czochrać :-):-):-)
buziole dla WSZYTSKICH

Do góry