reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ilonka nie wiem co z tarczycą ale lepiej by było jakbyś dostała skierowanie od zwykłego lekarza do endokrynologa nie będziesz musiała czekać ;-) i porobi Ci wszystkie badaniana niedoczynność i nadczynność tarczycy :tak:

reklama
hej
a mnie juz 3 czy 4 dzień glowa boli...moze nie tyle boli ale mam taaaaaka ciężką:-:)-(
niewiem z czego...czy z pogody czy nerwów...:no:

juz melise pije od dzis bo masakra....chyba mam depreche:wściekła/y:

hej
a mnie juz 3 czy 4 dzień glowa boli...moze nie tyle boli ale mam taaaaaka ciężką:-:)-(
niewiem z czego...czy z pogody czy nerwów...:no:

juz melise pije od dzis bo masakra....chyba mam depreche:wściekła/y:
pogody ducha! :) mnie też dopada jesienna deprecha :dry:

Witam,ja tylko na chwilke opisac bilans
wiec tak, na bilansie masakra!!! maly tak sie darl jak tylko zobaczyl pania doktor ze szok. Pani doktor super, starsza pani ale bardzo mila i wszystko spokojnie robila, duzo mowila do niego i starala sie uspokoic jednak Fil na cale gardlo sie darl. pierwsze 5min zawsze musi sie drzec, pozniej powoli mu przechodzil.. a jak juz znalazl zabawki to bylo elegancko i nawet pani doktor robil kuku zza sciany, na koniec powiedzial "dzięki" i zrobil papa. jednak co krzyku bylo to ..... Bilans ok. maly wazy 15,3kg mierzy 95cm. co daje 97centy! duzy chlop bedzie.:p
No to może następnym razem już bedzie dobrze :p przypomnij mu jak się fajnie bawił ostatnim razem :p a chłopak spory :p

dziewczyny proszę o radę :-( mój mały się często budzi w nocy :-( jestem pewna że z glodu :-( tylko... w ciagu dnia mało co chce zjeść a z obiadkiem to jest masakra :-( a w nocy nic prócz cycusia nie chce a ja wiem że on się tym nie najada :-( co robić? :-(

hej laski :-)
ale nawet ciepło u nas dzisiaj tylko że wiater se wieje :-pbede miec sasiadów bułgarów koło siebie...ale na szczeście ich znam bo żarło do nich woziłam za czasów pizzerii...więc spoko ludzie...a jaka oni fajna karnacje ciemną mają :-pnie to co my polaczki białasy :-D:-D:-DByłam dziś z młoda w takim sklepie co u nas powiekszyli i jeju ile tam zabawek...na parterze dla chłopców a na piętrze dla dziewczynek...szukałam dla naszej kaczuszki taki zestaw lekarski ale ceny tez tych kompletow duze wiec nie kupiłam ale za to dla Wiki dorawałam takiego fajnego pluszowego piesia....myślalam ze tam dostane jej ulubioną kaczke ale niestety nigdzie takiej nie ma:zawstydzona/y:unikat:zawstydzona/y:a chciałam jej nowa kupic bo ta juz sie taka zmiętolona zrobiła...
ilonka z tego co pamiętam to martilla miała cos z tarczycą...
kochane proszę o głosiki :-) http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=10800

Ewelka- kochana jesteś,że specjalnie jechałaś-buziaki :* już kupiłam ten zestaw i on się nawet tego boi więc nie dziwię się,że lekarza tym bardziej :-( do grudnia mam czas na oswojenie go z sytuacją...nie będzie łatwo

dziś wyniki konkursu na bebiko :-) ciekawe czy chociaż na miśka się załapaliśmy ;-) na Was kochane głosuję codziennie :tak: mój śpi więc korzystam z wolnego ;-) buziole

hej laski...
ilonka kochana mam nadzieje ze bedzie ok z tym okiem,bedzie dobrze kochana bądź dobrej myśli....

u nas średnio ja jakoś przeziębiona....a jazdy dają mi popalic bo nos stop się denerwuje...Ale instruktor mój to cacunio:))))))))))))))) hehehe fajowy jest i młody:)
i pewnie przez to sie bardziej denerwuje bo nie lubie wychodzic na głupka...:eek:

mój malutki ok tylko te zeby mu idą i kombinuje mi jak nie wiem....i płacze i marudzi i w ogóle ale ma juz dużo ząbków chyba mu wyszły dodatkowe dwa albo trzy ale nie moge zobaczyć bo jak wkładam palca to mnie gryzie:)heheh

Mieszka nam się dobrze tylko nie mam jeszcze ciepłej wody i nie mam ogrzewania ale mam nadzieje ze od piątku już bedzie:)

ok zmykam spać bo boli mnie dziś głowa buziołki kochane:)

ilonka kochana ja mam tarczycę...idź do zwykłego lekarza i powiedz co cię martwi z tarczycą powinna ci zrobić podstawowe badanie nazywa się TSH , bardziej zaawansowane to FT4 kosztuje coś to drugie badanie ale nie wiem ile bo ja chodze prywatnie(medicover) ale chyba około 30 zł.
to są hormony sprawdza się czy Twoja tarczyca wydziela hormon poprzez badanie TSH i wychodzi czy masz nadczynność czy niedoczynność wszystko zależy od wyniku mniej jak norma niedoczynnośc a więcej nadczynnosć...Powinna dac ci skierowanie do endokrynologa....od razu mówię ze dostać sie tam na NFZ to jest masakra raczej prywatnie a i tak się czeka...

ja dzis bylam u okulisty, sprawdzam wszystkie mozliwosci bolu glowy. wyszlo ze mam wade prawego oka 1,5/2+ drugie oko dobre. recepta na okulary jest. pol roku z tymi okularami, pozniej zmiana na mocniejsze. jestem znoau dobita, bo mialam robione badanie dna oka...no i po badaniu p.doktor pyta czy ktos u mnie chorowal na jaskrę.. no wiec chorował mój dziadek! po czym pani doktor mowi ze mam zmiany w dnie oka. chce zeby zrobila jeszcze jedno badanie na jaskre w innej przychodni, bo w tej nie maja do tego sprzetu. po tym badaniu sie wszystko okaze, czy taka moja uroda oka, czy to poczatki jaskry. jestem mega zdolowana, wystraszylam sie jak diabli...moj dziadek nie widzial przeszlo 20lat, az do smierci. niestety jaskra jest genetyczna.
kuzwa laski co wisi nademna jakies fatum ...jakby tego bylo malo wezly znowu mi wywaliły,bola jak diabli.... i cholera wie od czego! znowusz zaczynam tylaczke po lekarzach:((

Ilonka zdrówka :sorry:
czuje się jak Frankenstein :dry: młody w nocy jest okropny :no: idę po kawe :)

Ilonka zdrowka zycze i porob badania,zeby sama siebie nie denerwowac.
Bylismy dzisiaj z mlodym na takim niby bilansie 1 roku i dostalismy skierowanie do szpitala(czeka sie ok.pol roku-zajefajnie,co?)na stulejke.Ale podobno nie jest tak zle i jest szansa,ze samo sie naprawi,oby.

reklama
Czesc Wam:tak:
Udalo mi sie wejsc na moment:tak:Ilonka zdrowka:tak:ja nie umie jakos gardla wyleczyc:eek:Patrycja wspolczuje nocnego wstawania:-(ja czekam kiedy moje dziecko pomalu zacznie wiecej przesypiac niz gora 3 godz w nocy:-(a dodam ze jest na butli:baffled:zmykam nynac korzytajac ze mala spi:tak:

Do góry