reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

wyśpij się :-) a asze dzieci to się chyba zmówiły młody dzisiaj zaczął dzień o 4.30 :dry: a mąż super niespodziankę zrpbił :-) też tak chce :sorry:

reklama
Pati ojjj ile wody musiało upłynąć żeby mój mąż zrozumiał, że drobne gesty znaczą więcej niż drogie, wystawne prezenty.

Ja właśnie mam wenę na porządki :-D Wywaliłam Hani zabawki, które były zepsute, albo takie np. z jajek niespodzianek, bo tym się w ogóle nie bawi. Zrobiłam porządek w moich torebkach, a teraz mam wenę na przepisywanie przepisów po mojej mamusi :-D

jej :oczko: mój tego nie odkrył i nie prędko odkryje :sorry: faceci są tacy niedomyślni :sorry: i daj mi trochę swojej weny żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :-D

Pati hehe chyba Ci dałam, bo już mi się nic nie chce :-D Usypiałam Hanię chyba z godzinę, teraz idę do wanny i siup do łóżka :tak: Miałam zupę zrobić na jutro, ale olewam ... rano postawię :-D Jutro mnie czeka wielkie sprzątanie przed wyjazdem z domu, bo uwierzcie mi 2 tyg. nie było sprzątane :dry: Już zapowiedziałam mojemu, że mnie nie interesuje o której wróci, bo ja chcę posprzątać i już :dry:

cześć babulce :)
co tam jak tam? u mnie jak nie urok to sra.czka :/ do tej pory było ok-a poszłam wyrzucić śmieci i co?bark tak mnie boli,że się zgiąć nie mogę :/ nie wiem kiedy i gdzie mogło mnie przewiać-bo to zaczęło się dosłownie przed chwilą :( ała ;( młody śpi a ja ogarnęłam chałupę i zrobiłam obiada kawałek ;) ciiiiszaaa -spooookój :D ale zaraz pewnie koniec ;p miłego dnia :)

Witajcie Kobietki:tak:
Nie mialam neta dluzszy czas i nie moglam do Was skrobac i sie stesknilam:-(jutro nap jakiegos porzadnego posta bo teraz tylko na moment weszlam zeby przeczytac:tak:

Heja.
A ja dalej kaszle jak owca...moze mam juz zapalenie pluc?
Mlody tak lata,ze ciezko za nim nadazyc. Bylismy dzisiaj na roczku u jego kol.i wszyskie dzieci bawily sie w jednym pokoju a moj Macius-gdzie?w innym-sam.
Maly indywidualista mi rosnie.
Pozdrawiam!

reklama
hej
a my u moich rodzicow siedzimy, wczoraj troche %%% bylo..wiec dogorywamy hehe

tosia
ja w piatek tez dostalam bukiet kwiatow i do tego likier kawowy....tez mu powiedzialam jakis czas temu o drobnych gestach...i chyba se przemyslal i ruszyl glowa..hehehe

miłej niedzierli.....heheh a ja mam @@@:((((((

Do góry