reklama
xTosia
Cudowna Haneczka
Pati ojjj ile wody musiało upłynąć żeby mój mąż zrozumiał, że drobne gesty znaczą więcej niż drogie, wystawne prezenty.
Ja właśnie mam wenę na porządki Wywaliłam Hani zabawki, które były zepsute, albo takie np. z jajek niespodzianek, bo tym się w ogóle nie bawi. Zrobiłam porządek w moich torebkach, a teraz mam wenę na przepisywanie przepisów po mojej mamusi
Ja właśnie mam wenę na porządki Wywaliłam Hani zabawki, które były zepsute, albo takie np. z jajek niespodzianek, bo tym się w ogóle nie bawi. Zrobiłam porządek w moich torebkach, a teraz mam wenę na przepisywanie przepisów po mojej mamusi
**ewelka**
mama Wiki :)
hej :-)
hehe ja tez ostatnio powypier.dalałam zabawki małej...chociaz grzechotki i takie pierdoły do wózka to pochowałam na strychjeszcze kiedyś się przydadząchociaż narazie nie planuje chyba że wpadka
a co u naszej Hannah????
zaglosujcie kochane :-)wiecie na kogo nie http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=10800
hehe ja tez ostatnio powypier.dalałam zabawki małej...chociaz grzechotki i takie pierdoły do wózka to pochowałam na strychjeszcze kiedyś się przydadząchociaż narazie nie planuje chyba że wpadka
a co u naszej Hannah????
zaglosujcie kochane :-)wiecie na kogo nie http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=10800
xTosia
Cudowna Haneczka
Pati hehe chyba Ci dałam, bo już mi się nic nie chce Usypiałam Hanię chyba z godzinę, teraz idę do wanny i siup do łóżka Miałam zupę zrobić na jutro, ale olewam ... rano postawię Jutro mnie czeka wielkie sprzątanie przed wyjazdem z domu, bo uwierzcie mi 2 tyg. nie było sprzątane Już zapowiedziałam mojemu, że mnie nie interesuje o której wróci, bo ja chcę posprzątać i już
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
cześć babulce
co tam jak tam? u mnie jak nie urok to sra.czka :/ do tej pory było ok-a poszłam wyrzucić śmieci i co?bark tak mnie boli,że się zgiąć nie mogę :/ nie wiem kiedy i gdzie mogło mnie przewiać-bo to zaczęło się dosłownie przed chwilą ała ;( młody śpi a ja ogarnęłam chałupę i zrobiłam obiada kawałek ciiiiszaaa -spooookój ale zaraz pewnie koniec ;p miłego dnia
co tam jak tam? u mnie jak nie urok to sra.czka :/ do tej pory było ok-a poszłam wyrzucić śmieci i co?bark tak mnie boli,że się zgiąć nie mogę :/ nie wiem kiedy i gdzie mogło mnie przewiać-bo to zaczęło się dosłownie przed chwilą ała ;( młody śpi a ja ogarnęłam chałupę i zrobiłam obiada kawałek ciiiiszaaa -spooookój ale zaraz pewnie koniec ;p miłego dnia
ewa72
Mama Maciusia
Heja.
A ja dalej kaszle jak owca...moze mam juz zapalenie pluc?
Mlody tak lata,ze ciezko za nim nadazyc. Bylismy dzisiaj na roczku u jego kol.i wszyskie dzieci bawily sie w jednym pokoju a moj Macius-gdzie?w innym-sam.
Maly indywidualista mi rosnie.
Pozdrawiam!
A ja dalej kaszle jak owca...moze mam juz zapalenie pluc?
Mlody tak lata,ze ciezko za nim nadazyc. Bylismy dzisiaj na roczku u jego kol.i wszyskie dzieci bawily sie w jednym pokoju a moj Macius-gdzie?w innym-sam.
Maly indywidualista mi rosnie.
Pozdrawiam!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
glosiki oddane
ja też bardzo proszę idziękuje
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
dobry
dziś rodzinna niedziela będę jutro papa:*
ja też bardzo proszę idziękuje
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
dobry
dziś rodzinna niedziela będę jutro papa:*
reklama
agacjone23
Fanka BB :)
hej
a my u moich rodzicow siedzimy, wczoraj troche %%% bylo..wiec dogorywamy hehe
tosia
ja w piatek tez dostalam bukiet kwiatow i do tego likier kawowy....tez mu powiedzialam jakis czas temu o drobnych gestach...i chyba se przemyslal i ruszyl glowa..hehehe
miłej niedzierli.....heheh a ja mam @@@(((((
a my u moich rodzicow siedzimy, wczoraj troche %%% bylo..wiec dogorywamy hehe
tosia
ja w piatek tez dostalam bukiet kwiatow i do tego likier kawowy....tez mu powiedzialam jakis czas temu o drobnych gestach...i chyba se przemyslal i ruszyl glowa..hehehe
miłej niedzierli.....heheh a ja mam @@@(((((