reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam.
Ilonka czytając Twoje objawy też się zastanawiam,czemu żaden lekarz nie dał Ci jeszcze skierowania na badanie tarczycy.Marcy ma rację,zrób je jak najprędzej.
Dodatkowo zbadaj sobie cukier.
Życzę zdrówka i sił :tak:
A tu coś na poprawę humoru ;-)

Śpiewający penis :)

reklama
Kacha-niunia super :-)
Andzia-Ty zboczuszku :-p;-)
Ilonka-zdrówka kochana:tak:

a mój ZNOWU ma katar :wściekła/y: 3ci raz z rzędu-już nie wiem o co chodzi :-( a oto portret mamy w wykonaniu mojego syna :-) widzicie to podobieństwo?:-) mały artysta ;-)
DSC01118.jpg

Andzia dobreeeeeeeeee :-D

Kacha cudowna córunia! :-D

Kaczuchaa nie no normalnie Twoje xero :-D

a ja po zakupach wczoraj pod Dębicą byłam w hurtowni zakupiłam zimowa czapuche, kubek i rajstopki dla mojego królewicza ooo i śliniaki z rękawami bo on jak je to wszędzie wszystko jest :-D noc do bani ale co tam zaraz idę kupic składniki na ciacho i będę robić :-D

Hejo laseczki.
Ilonka ja też życzę zdrówka...wiem, że ciężko się nie martwić, ale uwierz mi, że przez to dodatkowo sobie objawów dodajesz, bo zwraca się uwagę na rzeczy, których się kiedyś nie zauważało.

Ja byłam w śr. u reumatologa i powiedziała mi, że jak mi badania reumatologiczne wyjdą ok to jestem zdrowa :eek: Dla niej się to chyba zabawne wydawało, że nadal nie wiadomo co mi jest :confused2:

Kaczucha ... no nie rozumiem w ogóle dlaczego pytasz przecież toczka w toczkę Ty :-D
Hania dużo prac robi w żłobku i nawet jedną przyniosła ostatnio do domu :tak: Ależ rodzice byli dumni :-D

Ja właśnie piję kawę i jem słonecznik :-D ale niebawem czas się zabrać za sprzątanie, bo jutro na wesele idziemy i trza by mieć jakiś ład w domu.

W ogóle to się wkurzyłam dziś, bo byłam z Hanią na kontroli (od pon. siedzę z nią na L4) i poszłam do innej lekarki niż ostatnio, a ta na mnie z rykiem, że dziecko tyle jest leczone bez antybiotyku, a w nosie katar ropny:baffled: No przecież lekarze są chyba od decydowania :crazy:Ale też zła jestem na tą co byłam ostatnio, bo dzięki niej mamy nie tydzień bez żłobka, a 2 tygodnie :crazy:

W ogóle Hania się taka pocieszna zrobiła :tak: np. bierze bajkę i sama "czyta" :-D Albo non stop mówi wierszyk "baloniku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki..."I mówi do nas "kocham Cię z całego serduska" :-D Oczywiście swoje za uszami dalej ma, ale zrobiła się trochę grzeczniejsza :tak:

Tosia zdrówka dla Hani! :-(

Ilonka Mielec w podkarpackim więc daleko dla Ciebie :-D Między Rzeszowem a Tarnowem :-D

a przepis mam z internetu i za każdym razem wychodzi super :-D tylko ja robie biszkopt i budyń na Pysiu i zamiast bitej śmietany i reszty daje owoce i zalewam żółtą galaretką :-D
Kubusiowe ciasto

reklama
hej
a ja u rodzicow...wlasnie zjadlam pieczarkowa zupei nalesniki,....mniam

laki miala ktoras z was zapalenie zatok???jak tak to jakie mialyscie objawy i ile trwalo...bo tak mnie glowa w okolicy czola boli..tam za oczami tak to fachowo nazwe...heheh biore ibupron zatoki i na noc smaruje glowe amolem ui troche przechodzi ale takie to gowno nie przyjemne,,,,:(((

Do góry