reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone ja mialam kiedys chore zatoki i mialam naswietlania:tak:ale to tylko raz a ogolnie to czepiaja sie mnie anginy:-(dziekuje za komplementy w imieniu Agatki:tak:lekarka pow ze to mala dama widzac kolczyki w uszkach:tak:szkoda ze taka marudna:-pja tez chce ciacho:tak:

reklama
Heh też robiłam kilka razy ciasto na Kubusiu ale wg. innego przepisu.
Na jasny biszkopt masa z Kubusia (banan,marchew,jabłko),na to bita śmietana,herbatniki i polewa czekoladowa.Powiem Wam,że rewelacja :tak:
Jest z tym chwila roboty,ale warto ;-)

hej
a ja u rodzicow...wlasnie zjadlam pieczarkowa zupei nalesniki,....mniam

laki miala ktoras z was zapalenie zatok???jak tak to jakie mialyscie objawy i ile trwalo...bo tak mnie glowa w okolicy czola boli..tam za oczami tak to fachowo nazwe...heheh biore ibupron zatoki i na noc smaruje glowe amolem ui troche przechodzi ale takie to gowno nie przyjemne,,,,:(((

agacjone przekichane :-( moja mam przeziębiła zatoki i zawsze na wiosne i na jesień jej się nawraca:-( ciepłe okłady dawaj sobie czoło :tak:

Boże ledwo żyje :-D

Hejo laseczki :laugh2:
Ja wreszcie się zmobilizowałam i posprzątała ... cały dzień tak koło tego sprzątania chodziłam i wieczorem się już zmusiłam. Hania śpi więc i ja się kładę, bo jutro jak mam całą noc wytrzymać to muszę się wyspać ... chociaż znając nas to wyjdziemy po 24:00, bo mój nienawidzi wesel. Za to Hania się już doczekać nie może i od kilku dni o niczym innym nie mówi :-D I powiem Wam, że aż mi się jej żal zrobiło, bo nie bardzo mam dla niej buty i twierdziłam, że po sali może w papciach latać (a ma akurat w kolorach sukienki) i mówię jej to, a ona do mnie "mamusiu, ale ja tes sce mieć nowe buciki na wesele" ... Boże ale ze mnie matka wyrodna :baffled: Ale wygrzebaliśmy cosik z szafy i ma więc już jest w pełni szczęśliwa :-D

No nic zmykam się przyszorować i walnąć w poduchę, bo znając mnie to trochę mi zajmie :-D

hejka :-)
jestem zła na swoje dziecko ;-) dziś mamy piękną pogodę,słoneczko,nie ma wiatru i jest dość ciepło i mieliśmy iść na jesienną sesję zdjęciową do parku a on co?na początku było ok a potem walnął jakiegoś focha i non stop ryk,musiałam go nieść bo nikomu poza mną nie dał się dotknąć :no: masakra jakaś.także nici ze zdjęć bo zero współpracy. może to przez ten katar...już sama nie wiem.

hej

ilonka jestem jestem:-ppodczytuje :-p
kaczucha a moze faktycznie ten katar na niego tak działa...i moze pogoda tez :sorry2:

dzis byłam u mamy pomóc jej sprzatać bo w piątek idziemy na ślub mojego brata i trza chałupe odpicować :-Dposprzątałam zielsko koło chaty poprałam fotele i pufy a od poniedziałku okna do mycia, i cała reszta :tak:a po weselu w poniedziałek przeprowadzamy się do mamy i opuszczamy to mieszkanko ale dobrze z jednej strony że tam bedziemy mieszkac bo mniejsze rachunki a z drugiej nie wiem czy nie bede sie ciągle żreć z moją mamą bo my takie charaktery mamy :-)ale cóż jakoś damy rade i wnusie bedą mieli na miejscu :-)i nie bedzie ciągle -kiedy przyjedziecie :-p

Hej:tak:
Kaczucha przykro mi z powodu nieudanej sesji:-(moze jeszcze sie nadarzy okazja:tak:w sumie mnie np wkurza katar to co takie dziecko:-(Ewelka zawsze sa 2 strony medalu:tak:Dzisiaj moja mala marudzila tylko rano a caly dzien byl git i ladnie zasnela po kapaniu i az jestem w szoku bo to jak nie moje dziecko:-poczywiscie nie obylo sie bez raczek ale ogolnie nawet spala:tak:

hej ja tylko na chwilę się przywitć, wczoraj nadrabiałam majówki więc nie miałam już siły wejść tutaj, dzisiaj prawie cały dzień przeleżałam w łóżku i czuję się strasznie, jestem padnięta cały dzień....:-(

więc tak , ślub poszedł szybko że ho ho...
urlop udany , i wogóle... zadowolona jestem :-)

ciekawe czy iu was wszystko ok.. postaram się nadrobić jutro jak wydobrzeję... chyba kupię żelazo do łykania to będzie mi lepiej....:sorry:

a terazzmykam odpocząć... mam nadzieję że głosujecie na Vikusię....
link w sygnaturce;-)

reklama
Do góry