reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

heeej:-)
agacjone to nie ma bzzzyyyyyyy :-D
pati glosik oddany :-p
kamcia glosuje codziennie na twoja Vi :tak:
kaczucha to niezle masz z tym barkiem buuu nasmaruj sobie naproxenem lub altaceten albo jeszcze ketonalem...;-)
ewa to niezle musisz kaszlec...ja ostatni kaszel mialam taki ze spac w nocy nie moglam...

u nas sloneczko swieci za oknem ale jednak zimnoooo...wczoraj poszlam z mama i Wiktusem firanki kupic i jednak zimno troche bylo jak mala siedziala w wozku a dzisiaj baboki jej schodza :dry:a mnie wczoraj tez cos zlapalo bo glowa mnie bolala i goraczke mialam ale dzis juz dobrze....milej niedzieli kochane dupy :-) zaglosujcie jeszcze na Wiki :-) http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=10800

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelka-kochana-tato mi przywiózł jakąś maść-rozmasował mi to miejsce i nią posmarował-ale bolało ;( myślałam,że mi skórę wyżera :/
Ewa -zdrówka!!
Głosy pooddawałam :)
młody śpi już 2h,ale coś mi się nie podoba-wczoraj długo nie mógł usnąć i 2x się skospał a dziś znów 2x i jakiś taki dość ciepły jest.nie ma gorączki bo ma 37st ale jakiś taki no... :( oby nic nowego się nie rozwinęło.obawiam się,że to ten basen :/ bo jest już zimno na dworze przecież i niby go dokładnie wycieram,suszę i od razu nie wychodzimy,ale...no sama nie wiem.
miłej niedzieli albo niedzierli ;) u mnie to same niedziele od dawna :/ ;p

kaczuszka to dobrze mam nadzieje ze pomoze ci ta masc....:tak:
bylam z mamą i babcią na cmentarzu pomnik umyć...jak wracaliśmy to leżały kasztany wiec pozbierałam je dla młodej ale niezbyt zaciekawiona nowym stworem-zabawką :-pja pojechałam na zakupy a tam spotkałam moją wychowczynie z podstawówki chwile z nią pogadałam i mówila że w szoku jest że moja misia bedzie mieć 2 lata zaraz...a pamieta mnie jak w ciąży chodzilam :-p Moja męża uśpiła córcie...ten to ma dar do jej usypiania :-p:-p:-pbo jak ja jestem z nią to buczy,piszczy wierci się i marudzi ale nie zaśnie :sorry:a ostatnio drzemki u niej w dzień to są rzadkością... :zawstydzona/y:

a ostatnio drzemki u niej w dzień to są rzadkością... :zawstydzona/y:
Hehehe kochana Hania śpi tylko w żłobku, a w domu nie ma w ogóle mowy :-D

W weekend byłam na panieńskim i posiedziałam do 2:00. Było bardzo fajnie :-D Miałam spać w moim dawnym mieszkanku, ale w rezultacie wylądowałam u kuzyna męża i jego narzeczonej i wstałam dopiero o 9:30 :-D Aż mnie bolała głowa (i to na pewno od spania, a nie kaca ;-))

Hania kaszle jak najęta więc o 8:00 dzwonie do lekarza i pewnie będę z nią siedziała w domu. Musze dać znać do żłobka, że nie przyjdzie tylko chyba nie przyznam się, że jest chora, bo potem zaś będę musiała zaświadczenie od lekarza, że jest zdrowa.

dobry:-D

jak dobrze wstać skoro świt... lalalala :-D

a tak serio no nie za fajnie tak wstawać ale co zrobić jak trzeba :sorry:

szykuje się na zakupy, robie pranie i generalnie nie lubie poniedzialu :-(

ojej ale choróbska się przyplątały :-( zdrówka dziewczyny dla Waszych dzieciaczków :-(

Zaparzyłam kawę i biorę się za porządkowanie dokumentów, bo znów wszędzie poniewierają mi się rachunki i nie wiem co mam zapłacić, a czego nie :eek:

Ależ słonko za oknem, tylko strasznie u mnie wieje. Hania maluje więc mam chwilę dla siebie :-D

Tosia ale masz tych papierów :-p

Ilonka no to współczuje jtrzejszej wizyty u lekarza:/ Może przekup Filipka czymś ?

a u mnie nuudy ;-)

Hej kobietki.
Ilonka usmialam sie z tego slonia.Toz to taki slodki slonik,aze 15 kg.na mamy glowie...hi hi.
Bylam dzisiaj znowu u lekarza,bo antybiotyk sie skonczyl ale kaszel nie.Dostalam kolejne gowno na 7 dni,tym razem wziewne.Rannny,juz chyba wole miec katar(o ile mozna wybierac)

Hello:tak:
Jak nie brak necika to czasu:-(ale mam nadzieje ze juz teraz uda mi sie czesciej zagladac i do Was pisac:tak:Ilonka mnie mama zawsze pocieszala jakims lizakiem albo cukierkiem jak bylam mala a akurat bylo szczepienie czego akurat bardzo nie lubialam:no:ja ledwo co sie podleczylam a zas cos mnie tam lapie:wściekła/y:u brata sie rozchorowalam i wrocilam do W ale szczerze normalnie facet cud miod i orzeszki:-Dnawet na szturchanca w nocy reaguje:-pkurde juz lada dzien Agatka bd miala 2 miesiace:szok:nie moge uwierzyc:no:zaczyna wyrastac juz z tych najmniejszych ubranek:-(jak bd :-(miala dluzsza chwile wrzuce fote malej:tak:wybaczcie ze sie nie odniose do Waszych postow ale nie jestem na bierzaco i musze naskoczyc z powrotem:tak:

reklama
Do góry