reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hejka
Czytam Was ale oczywiście jak taka ładna pogoda to mnie w domu nie ma tylko na działeczce siedzimy. Kewinek w końcu o zgrozo po ponad miesiącu jest zdrowy. już nie kaszle. Angina poszła het daleko i mam nadzieję że już tak szybko nie powróci. Wy sobie tu tak o wakacjach gadacie. My to jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie to póki co tylko nam sie szykuje wyjazd w przyszłym tygodniu do Austrii do mojego taty. A pod koniec miesiąca jak pogoda dopisze to nad morze ale to jeszcze nic pewnego. Pożyjemy zobaczymy.
Jutro z mężulkiem idziemy do dermatologa. jemu z paznokciem się coś dzieje a mi ze skórą na brzuchu. i kolejne 200 zł + lekarstwa pójdzie w piz.. w zeszłym miesiącu liczyłam że z Kewinem przez to gardło zaliczyłam uwaga 10 lekarzy i wydaliśmy na wizyty i lekarstwa prawie 400 zł aż płakać mi się chciało ale ważne że ten ostatni lekarz okazał się właściwy i wyleczył małego.

bella
Dużo zdrówka życzę małemu. Mam nadzieje że nie będzie Was czekała wizyta w szpitalu.

agacjone
Oj kobitko ty nam sie tu tak mocno nie stresuj bo za szybko osiwiejesz.

xtosia
No ty normalnie lasencja zgrabna jesteś nono. Zdjęcia są super a mała sama słodycz

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

a ja w pracy sniadnko zaliczone..dzis bieglam do autobusu 3km uwaga w 20min....:szok:

tosia
zdjecia super i mysle jak karolina ze figura super....ja sie pochwale ze 6km schudlam waze 65kg przy 172cm....teraz goraco to sie wogole jesc niechce....

z mezem juz lepiej zobaczymy na ile...ale powiem wam ze w niedziele byla akcja nie z tej ziemi...powiem tyle....o 23.30 szukal mnie na calewj "wsi"....dalej nie bede pisac bo szkoda gadac,,,:szok::wściekła/y: ale wszystko sie dobrze skonczylo
my na wakacje nigdzie nie jedziemy chya z e na weeken nad białe do okuninki....dalsza budowa domu tzn jej wykanczanie rusza powoli pełną parą takze wiadomo sprwa zesa waznijesze wydatki...

Ostatnia edycja:
agacjone
a jak to się robi że schudłaś 6 km ;-)
Ja powiem tylko tyle wydałam na lekarza i lekarstwa 350 zł i o mało co nie zemdlałam w aptece jaki mi powiedziała kwotę.

Karolina
fajnie,że mały już zdrowy, oby tak zostało jak najdłużej !

Tosia
super zdjęcia ! zazdroszczę wakacji nad morzem ! a mała taka do Ciebie podobna , mała kopia samej siebie :-)

Agacjone
Coś Ty tam nawywijała ? chcesz żeby maż na zawał zszedł ?;-)

Przyszłam sie pochwalic że zdałam dzisiaj egzamin i czeladniczy i jestem kosmetyczka . Zdałam go na 4 i jestem przeszczęśliwa:):):):)
A i Fifi też jest juz zdrowy więc mam powody do radosci:)

hej

bella
ja tez gratuluje

dziewczyny mam 3 bluzki do sprzedania francuskiej firmy Nafnaf po 50 zl/szt rozmiar S...wszystkie z metkami...

Załączniki

• P1040811.jpg
    P1040811.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 28
  • P1040810.jpg
    P1040810.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 41
bella-gratuluję zdania egzaminu:cool2: no i,że Fifi zdrowy

u nas po staremu.młody w te upały nie chce nic jeść-najchętniej to suchą bułkę zapije wodą i wsio :-( z nocnikiem dalej walczymy i bez rezultatów:wściekła/y: no ale myśmy tylko chcieli się pożegnać,bo jutro wyjeżdżamy-a muszę nas popakować i ogarnąć mieszkanko przed wyjazdem.Także do poklikania pod koniec lipca:-) słonecznej pogody Wam życzę, zdrówka,udanych wypoczynków,miłej pracy,mało kłopotów,dużo radości itd itp:-D (niepotrzebne skreślić ;) )3majcie się.paaaaa

Hej laseczki
Właśnie uśpiłam Hanię i idę się umyć, a potem od razu spać, bo muszę odespać wczasy i od pon. brać się ostro za szkołę, bo się nigdy nie obronię:wściekła/y::wściekła/y:
Dziś przyjechała teściowa i byliśmy u niej i mąż się wkurzył, bo oczywiście bez alku się nie obejdzie :no: Powiedział jej kilka słów do rozumu, ale do niej pewnie nie dociera.

A ja zrobiłam sobie kolczyka na języku tzn. mąż kupił mi dziś nowy kolczyk i sobie go włożyłam, ale musiałam trochę przebić, bo już mi się błona robiła.
No i powrócił temat tatuażu i pomyślałam sobie zrobić na stopie :-D
Bardzo podoba mi się ten:

Uploaded with ImageShack.us

I ten:

http://imageshack.us

reklama
Do góry