reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

GRATULUJE ROCZKU.

Co do basenu, nie ma sauny. To wyglada jak szklarnia i tez tak myslalam, ale dach się odsuwa i otwiera drzwi i jest ok :) A jak zimno to jest nawiew i nie paruje nic (w lecie nawiew z torbami by nas puscił :))

reklama
Spóźnione, ale szczere życzonka dla Wojtusia z okazji urodzinek :*

A ja kładę się spać, bo padam na twarz. Byłam dziś na zakupach, bo chciałam sobie strój kąpielowy kupić i wiecie co ... nigdzie nie dostałam odpowiedniego. Podobnie ze spódniczką było i w końcu się wkurzyłam i weszłam do Carrefoura i tam kupiłam wszystko :-D Ale strasznie się wkurzyłam, bo mąż jak mnie zobaczył w spódniczce, która jest króciutka to nawet nie powiedział mi komplementu :-( No nic idę się kąpać, bo jutro znów do pracy.

Dla naszej XTosiuni z okazji 18-stych urodzin ;-)
kartka73.jpg

Przy okazji się pochwalę że okruszek z brzuszka daje już znaki. Z Hanią poczułam w 15 tygodniu, no ale w drugiej ciązy łatwiej jest rozpoznać ruchy :)

Ostatnia edycja:
Tosiu i Wojtusiu 100 lat wam :-)
Zaczelam stosowac ta diete dukana co hannah i tosia stosowaly i juz mam 2 kg mniej hehe jestem zadowolona oby waga spadala dalej...ale dzis mam jakis wzmozony apetyt :-pprzypomnialo mi sie tez ze jak stosowalam tabletki na odchudzanie to kupowalam se jogurty i maslanki stracciatella lub owocowe i wtedy waga mi tez spadalai stwierdzialam ze moze przetrwam na jednej malsance i jakims serku + lkawalek jakiegos mieska lub rybki :-p bo jak by nie poatrzec to taka dieta to troche droga jak na moja kieszen :zawstydzona/y:

laski co z wami ? znowu was wywiało ? pisać mi tu co słychać ?

u mnie nic nowego w zasadzie, skończyłam kurs na prawko i teraz zostaje mi tylko się zapisać na egzamin :-) jakoś czarno widzę siebie jako kierowcę ,ale co tam zobaczymy jak to bedzie :-D w kwestii staranek to tak jak już wcześniej pisałam czekam na @ żeby zbadać progesteron, a wkurzam się ,bo dziś już 45 dzień cyklu ! no szału można dostać z tymi moimi cyklami !

Ewelka
oo dietka mówisz ? :-) mi jakoś nie po drodze się dietować, jakoś nie mam do tego cierpliwości... staram się po porostu mniej jeść, nie objadać się na noc i jeżdżę trochę na tym rowerku stacjonarnym...

Martilla kochana a moze już wynik nie będzie potrzebny;-)Trzymam kciuki:)

u mnie dzis troche roboty jeżdzenia załatwiania.....na 15 mamy z małym na USG główki, na 18.00 mamy spotkanie informacyjne jak i gdzie odbierać mieszkania wiec zobaczymy co i jak:)

reklama
Witam po dłuższej nieobecności. Czytam Was cały czas ale nie mam weny żeby pisać co u mnie. Tak po skrócie to Kewienk już miesiąc jest chory i mnie szlak trafia. non stop jest na lekach. Stracił głos kaszle i takie tam. Długo by opowiadać. jeśli mi w końcu do końca tygodnia wyzdrowieje to we wtorek jedziemy na zabieg zlikwidowania stulejki. Niestety muszę tam noc z nim spędzić. Ja zresztą też jestem chora. Mam dość siedzenia w domu :wściekła/y:
A tak poza tym które miały jakieś imieniny urodziny lub Wasze pociechy obchodziły jakieś święta to życzę dużo ZDROWIA

Do góry