reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej dziewczyny.
U mnie też dzisiaj żar się z nieba leje...W tej chwili w cieniu 30'C i bezchmurnie.Aż mi się w głowie kręci,a jak pomyślę,że robienie obiadu przede mną to mi się płakać chce...
Najgorsze to Izie wytłumaczyć,że lepiej teraz trochę w domu posiedzieć.
Hannah jak patrzę na Twój brzuszek,to aż trudno uwierzyć,że to dopiero 12 tydzień ;-) Ale podobno w drugiej ciąży szybciej widać.
Ewelka mocna ta rana?Nie trzeba było szyć?
Martilla a jak staranka?

reklama
andzia
na szczescie nie ale wachalam sie aby nie jechac na pogotowie z nia ale krew sie nie lala wiec ok...gorzej jak by ciurkiem lecialo

ewelka to niezła ta Twoja rozrabiarka:-) mam nadzieje ze bedzie dobrze i szybko się zagoi....każde dziecko niestety musi sobie guza nabic czasem ale my mamusie to zawsze przezywamy jak nie wiem....

u mnie tez masakra aż normalnie zyc sie nie chce i dopiero mam sie zabierac za obiad....bo wojtus zasnął teraz mąż bedzie poźno więc się nie spieszyłam....miałam rosołek dla wojtusia ugotowany wczoraj wieczorem....ale tak jestem leniwa ze szok....kurde ale cóż ide gotowac ziemniaczki z kotlecikami mielonymi w sosie i surówkę:)

Andzia
jak ktoś jest tak genialny jak ja to staranka stoja w miejscu :p

zamiast badan progesteronu zrobiłam prolaktyny haha i teraz musze czekac na 19dc i zrobic jeszcze raz... a potem ginka zadecyduje co dalej

Hannah
fajny brzusio :-) może na chłopca ?;-)

Przeszłą u mnie gwałtowna ulewa z porywistym wiatrem i burzą...Ciemno było jak w nocy.I teraz jest tylko 16 stopni.
Martilla poznałam ostatnio parę która 5 lat stara się o dziecko.Wszystko jest dobrze i z nią i z nim.Porobione mają wszystkie badania...wyniki bez zarzutu.Teraz chodzi na monitorowanie cyklu.Więc się zastanawiam do cholery dlaczego tak się dzieje?Kuzynka mojego M ma identyczną sytuację jak oni,z tym że ona rok temu zaszła i poroniła.:-(
Marcy zelżał u Ciebie upał?Obiad zrobiony?
Ewelka wiem co musiałaś czuć jak mała spadła...Rok temu przerabiałam rozciętą głowę :baffled:

Ewelka
3mam kciuki za szybkie wygojenie się czółka.

Ha-nn-aH
Ehhh też chcę taki brzusio :-D Od jakiegoś czasu zaczęły mi się na nowo podobać kobiety w ciąży i małe dzidziołki :-D

A ja właśnie poprasowałam i zbieram się spać, bo jutro jedziemy do Kielc na bierzmowanie. Mam nadzieję, że będzie trochę chłodniej niż dziś, bo oszaleję w aucie.
W pracy miałam taką duchotę, że zrobiłyśmy tylko to co trzeba i nic więcej tak się nam nie chciało. Właśnie słucham pogody i mówią, że na północy i zachodzie jutro 20stopni, a reszta 30 :shocked2:A od niedzieli chłodniej.
Męża jeszcze nie ma od rana, ale nie mam już siły na niego czekać.
Życzę Wam miłego weekendu :***

X tosia
to zapraszam do brzuszkowania:tak::-)
Ewelka
napisałam ci na NK 2 wiadomości odnośnie utrzymania basenu w czystości.
Tu nie widać jeszcze tej czystości bo woda jest w ruchu, ale jest przeźroczyta.

Ostatnia edycja:
zajebista masz ta wode...o taki kolor mi chodzi wlasnie a jak dlugo masz ta wode w basenie juz???

Od kiedy zrobiliśmy ten basen czyli od 2007 roku. Wody się nie wylewa, zostawia się na zimę 3/4 basenu, a potem na sezon letni tylko dopełnia 1/4 wody. Inaczej zimą besen by się poskładał do środka pod naporem śniegu i ziemi. A tak jest przykryty folią na zimę.
To jest taki sam system jak oczyśczalnia ścieków. Wodę się po prostu filtruje i już jest czysta. Tylko trzeba co rok wymieniać piasek w filtrze.

reklama
Do góry