reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Andzia
no widzisz ja też nie rozumiem czemu się nie udaje skoro ludzie mają w porządku wszystkie badania... tylko u mnie jest taka różnica,że prawdopodobnie w porządku nie jest, bo chyba nie mam owulacji i właśnie dlatego mam zrobić ten progesteron i z tym wynikiem pójść do ginki, a ona zdecyduje co dalej

reklama
Hannah ma racje tyle to kosztuje niestety..... ja mam z lekka wiekszy niz ten z allegro . ale metoda "czystosci " jak u Hannah....Ja ma tylko jedna roznice bo przykryty szklem odsuwanym (można w zimie też pływać), ale zasada czystosci podobna.

Pozdrawiam

CIMG0477-1.jpg oto moi chłopcy:-)
WOJTUŚ SKOŃCZYŁ ROCZEK;-)

Hannah ma racje tyle to kosztuje niestety..... ja mam z lekka wiekszy niz ten z allegro . ale metoda "czystosci " jak u Hannah....Ja ma tylko jedna roznice bo przykryty szklem odsuwanym (można w zimie też pływać), ale zasada czystosci podobna.

Pozdrawiam
Ja się tym wogóle nie interesuję. Mąz ma taki zapał do basenu, że mógłby godzinami przesiedzieć w schoweczku na pompę :)
Czyści go, "pielęgnuje" i wciąż zachwyca hehe. Opieka jak nad własnym dzieckiem. :-D
Nawet jak chcieliśmy się przeprowadzić, mówi że wykopie basen i zawinie go ze sobą :confused: bo nikt inny się nim nie zajmie jak on i będzie mu szkoda haha.
Asia
a jak jest pod zadaszeniem? Nie ma sauny? Widziałam u sąsiada taki daszek.

STO LAT dla Wojtusia!!!!
pierwszyrok.jpg

Marcy-fajne te twoje chłopaki ;-) sto lat dla Wojtusia!!:-)
ehhh-fajnie tym co mają basen...pływać nie umiem,ale zawsze to miło pomoczyć girki :-p
A u nas dziś deszczowo i burzowo od rana-teraz się przejaśniło dopiero.Mały jak zwykle szaleje,ma niespożytą energię.W sobotę na basenie był bez humoru,ciągle płakał i pani za karę oddelegowała go z ciotka w koniec basenu żeby nie psuł morale grupy :-p no zdarza się...Ja kończę kawusię i idę zająć się obiadkiem.miłego dnia kobietki;-)

ja nie mialam netu dopeiro teraz odzywskalam kontak ze swiatem.
Marcy Sto lat dla Wojtusia!!!!!!!!!!!!!
Ewelka teraz jestem...jak cos to pisz.

reklama
Do góry