reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Czesc dziewczyny po dłuzszej nieobecności.

SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA DLA WOJTUSIA!!!!!

i TOSIA DLA CIEBIE TEŻ. wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)

A u mnie do bani. Wczoraj skończył mi sie kurs i znowu mam siedzenie w domu. A tak lubiłam tam jeźdźić. przynajmniej sie oderwałam od domu. Pośmiałam z dziewczynami , upiekszałam . Wogóle to chciałam po kursie iśc na staż jako kosmetyczka ale nie mam co z małym zrobić . A dodatkowe pieniądze by sie jak najbardziej przydały. Bo teraz to nam naormalnie na nic nie wystarcza. Miesiąc w miesiąc moi rodzice nam daja kase albo coś małemu kupuja . A moi teściowe to nic. Nawet za wodę 6 złoty miesieznie od nas biorą . A co dopiero możwa zeby nam coś dorzucili.. Wogóle mam jakiegoś doła. Okres mi się spóżniał ponad 10 dni i tak sie bałam ze w ciazy jestem . Ale na szczęscie dziś przyszła @ . No i teraz umieram bo brzuch mnie strasznie boli. My kobiety to się mamy.
Z mezem tez nie najlepiej ale to szkoda słów. nic tylko sie pochlastać :(

reklama
hej
ja tez witam po dluzszej nieobecnosci.

ale tydzien temu mialam wypadek samochodowy...wracalam od rodzicow bo bykam kube im zqwiesc i jechalam jakas droga na wsi i nie zauwazylam znaku stop bo byl czesciowow zasloniety zreszta zadnego znaku ze zaraz jest skrzyzowanie no nic.......i wjechalam prosto pod jadacy samochod...w rowie wyladowalam i lezalam 3 dni w szpitalu:wściekła/y: na neurochirurgi...cale szczescie ze mi poduszka wystrzelila bo tak to niewiem co by ze mnie zostalo...nic nie pamietam z wypadku...teraz juz jest ok ale wczesniej tak mnie szyja bolala ze niemoglam glowa ruszyc a jak z lozka wstawalam to musialam reka sobie glowe ppodnosic bo inaczej mi opadala glowa:eek:
cale szczescie ze tamtemu gosciowi nic sie nie stalo....a moj samochod rozbity caly przod i teraz taka bida bez samochodu ze masakra....

wszystkim dzieciaczkom sto lat !!!!!:-)

O Jezu-agacjone!!!Dobrze,że tylko tak to się skończyło i że młody nie był z Tobą!Zdrówka kochana!!
Tak to właśnie jest z autami chalera,chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe :/

My się wzięliśmy za nocnikowanie :p młody dużo pije i przesikuje pieluchy,bo tyle w nie ładuje no ale robi to tak często,że nie zdążę zareagować a on już naleje na dywan ;p dopiero co zajmę się jednym obsikanym kawałkiem dywanu a on już stoi i się patrzy,że ma mokre skarpetki bo nasikał gdzie indziej.I tak tu popuści pare ktopel tam popuści... zupełnie jakbym miała szczeniaczka.Ciężko będzie go nauczyć korzystania z nocnika,bo bez pieluchy nie chce usiąść :/ klapnie na 5sekund i narta...w pieluszce siądzie-może ze 30 ;) także ciężki okres przede mną,a chciałabym żeby w wakacje załapał o co loto.

hej
ja tez witam po dluzszej nieobecnosci.

ale tydzien temu mialam wypadek samochodowy...wracalam od rodzicow bo bykam kube im zqwiesc i jechalam jakas droga na wsi i nie zauwazylam znaku stop bo byl czesciowow zasloniety zreszta zadnego znaku ze zaraz jest skrzyzowanie no nic.......i wjechalam prosto pod jadacy samochod...w rowie wyladowalam i lezalam 3 dni w szpitalu:wściekła/y: na neurochirurgi...cale szczescie ze mi poduszka wystrzelila bo tak to niewiem co by ze mnie zostalo...nic nie pamietam z wypadku...teraz juz jest ok ale wczesniej tak mnie szyja bolala ze niemoglam glowa ruszyc a jak z lozka wstawalam to musialam reka sobie glowe ppodnosic bo inaczej mi opadala glowa:eek:
cale szczescie ze tamtemu gosciowi nic sie nie stalo....a moj samochod rozbity caly przod i teraz taka bida bez samochodu ze masakra....

wszystkim dzieciaczkom sto lat !!!!!:-)

Jej agacjone, a zastanawiałam się czemu się nie odzywasz. W tym nieszczęsciu tyle dobrego że jechałaś sama, a nie z Kubolkiem. Wracaj szybko do zdrówka!!!!

Hej laseczki
Dziękuję serdecznie za życzenia :tak::tak::tak: To bardzo miłe z Waszej strony :***

Agacjone
Kochana wracaj szybko do zdrówka i uważaj na siebie.

No to i ja się pochwalę, że Hania załapała sikanie i pieluchę nosi tylko na noc :-D:-D:-D Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu :tak::tak:

Resztę napiszę na prv.

agacjone kochana kurcze dobrze ze nic ci się nie stało i ze wróciłaś do nas......:-* kochana uważaj na siebie i dbaj o zdrówko

WOjtuś dziękuje wszystkim swoim ciociom za życzonka:-)

dzis bylismy na spotkaniu informacyjnym w sprawie mieszkania.....jutro bedziemy od rana dzwonić zeby być jak najszybciej w kolejce na odbiór mieszkan, terminy umawia sie telefonicznie od 30 czerwca dziennie po 5 osób odbiera mieszkanie więc chcemy byc jak najszybciej zeby juz tam coś działać....juz nie mogę sie doczekać:-)

u mnie srednio z M teraz coś sie zremy ale zaraz godzimy choc jestem zła na niego za o co gada.....
ok lece spac bo padam

aaaaaaaaa z Wojtusia USG główki jest OK:-) jutro więcej

Marcy
dzięki za kciuki,ale i tak nic z tego w tym cyklu ,bo owu nie było

Karolina
zdrówka dla młodego !

Agacjone
oj ciotka ciotka ;-)

reklama
Do góry