reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no ilonka to sie uśmiałam z małego:-) hehe mądry chłopak przynajmiej zdjął majteczki:-)

a mój urwis taki ze szok juz czasem wydaje mi sie ze ducha wyzione...

xTosia moim zdaniem to nie masz co się martwić:-) 1000 zł to wypas jak masz tyle nakupuj tanio w marketach, i ciesz się wakacjami, strój od koleżanki też bedzie ok a wazne zebys miała wakacje ja z moimi chłopcami niestety bede siedziec w domu, bo na miesiac to ja mam 300 zł:-) a co dopiero wakacje.......teraz jeszcze mieszkanie wykańczać to kolejny kredyt na wakacje to ja pojade ale chyba za 3 lata:-) albo jeszcze dalej......hehe więc ciesz się ze coś w ogóle macie:-)

reklama
Ilonka
no to jestem pod wrażeniem. Moja wali w majtki kupę i mówi po fakcie. Ale siku mamy zawsze w kibelku. BRAVA dla Fifiego!!!
A ja dzisiaj byłam na USG genetycznym. Przezierność karkowa w porządeczku, kość nosowa na miejscu więc mam się z czego cieszyć. Dzidziol ma 5,8 cm. Troszkę był ospały, ale lekarz pobudzał go, dobijał (i mnie też:-D) usg dopochwowym, więc troszkę się rozruszał.

Ostatnia edycja:
Ilonka
Jaaa myślałam, że padnę :-D:-D:-D Brawa !!!!

Ha-nn-aH
Jeju aż mi się zatęskniło za brzusiem :sorry2:

Wiecie co ja nigdy nie byłam na wczasach tak na prawdę i w sumie to nie wiem ile kasy jest potrzebne :confused: Nie wydaje mi się w taki upał dobrym pomysłem wiezienie jedzenia ze sobą tym bardziej, że to podróż ok 8h co prawda w nocy, ale boje się żeby się coś nie popsuło. Oczywiście gorące kubki i chińskie zupki będą zakupione na bank ;-) No i jakiś wody i soki, bo to tanie w Biedronce :-D
Ale jak mówicie, że wystarczy to pewnie tak będzie :tak:

hej
ja na wakacjach dawnoooo nie bylam....ale 1000 zl to duzo na wydatki moim zdaniem...wiec Tosia nie masz sie co martwic :tak:

marcy mi w tym miesiacu zostalo 200zl na paliwo do pracy dla meza i na jedzenie :zawstydzona/y:wazne ze rachunki wszystkie zaplacilam co mialam...

Bylismy dzis u mojej mamy i mloda sie z****la ze schodow i ma czolo rozwalone :no: ale naszczescie jest zywa jak zawsze wiec bede ja obserwowac...ale nie ukrywam ze sie rozplakalam jak zobaczylam jej szrame :zawstydzona/y:

Hannah
jaki fajny dzidziołek! :-) i w avatarze widzę ,że brzusio już niczego sobie :-) wrzuć jakąś aktualną fotkę !
jak się czujesz? minęły mdłości ?

Hannah
jaki fajny dzidziołek! :-) i w avatarze widzę ,że brzusio już niczego sobie :-) wrzuć jakąś aktualną fotkę !
jak się czujesz? minęły mdłości ?

O nie to mój bębenek jak byłam z Hanią w ciązy :-)
Ja się czuję super, wszytsko przeszło jak ręką odjął. W końcu za tydzień zaczynam drugi trymestr.

Ewelka
moja ciągle się rozbija, aż lekarz na bilansie pytała o sniaki i czarny paznokieć u dużego palca:sorry2: Już pewnie dzisiaj jest lepiej, dzieci szybko zapominają, gorzej z mamami, któe przeżywają takie wpadki najbardziej.

Ostatnia edycja:
oj a już myślałam,że Ci takiego brzuchacza wywaliło :-D a powiedz jak znosisz te upały ???

Martuś
wczoraj dostałam pozwolenie na kąpiel w moim basenie, bo jest dosyć ciepła woda (24-27 st) więc gdy tylko czyję że "paruję" wskakuję się schłodzić. Staram się nie wychodzić na miasto, nie jeździć autem, chyba że z klimą, więc upał mi raczej nie dokucza.

hannah kochana jaki słodki brzusio, az zatęskniłam za takim:-)chociaz za mdłosciami nie...:-) dobrze ze ci już przeszły, teraz korzystaj z przywilejów ciążowych i odpoczywaj kochana:-) chociaz nie wiem czy sie da z mała Hania:-) hehe
A ja korzystając z okazji składam Twojej HANECZCE wszystkiego naj naj z okazji 2 latek:-) spóźnione ale szczere:-*

u mnie upał jak nie wiem nic m i sie nie chce dzidzioł mój śpi teraz a ja sie opierniczam zamiast sprzątac kurcze, oj
wczoraj umyłam okna dwa z trzech, wiecej sie nie dało bo moj synuś wstał i koniec sprzatania, tylko mama i mama......ale takie upały więc pewnie i on sie meczy

reklama
hej
hannah no wczoraj to az miala od czubka nosa do grzywki...
dzis puscilam ja nago po chacie i co...nasikala mi w kuchni na podloge :-D a jeszcze jej mowilam ze siuku i kupa ma do nocnika ladowac i na nic moje tlumaczenia :angry:
u nas straszny skwar az sie ruszac mi nie chce :-p

Załączniki

• P1040176.jpg
    P1040176.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 30
Do góry