reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ilonka współczuje :((

A tak wogóle to dobry wieczór....jakos ostatnio zero czasu na cokolwiek...wlasnie wymalowałam paznokcie...bez przerwy, bez wołania "oć" poszła Zuza spać 33 minuty temu, ostatnio sowa z niej :)) Co do mojego pisania czasami się zapominam,,,wtedy nalezy "przylutować" mi w głowe, ,,,,zboczenie zawodowe minie:(

Pozdrawiam druga warstwa czeka :)..zeby nei było lakieru :))

Pozdrawiam bardzo bardzo Wszystkie przyszłe i obecne Mamusie !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka
Bardzo mi przykro z powodu babci.

Ja dziś zaczęłam ćwiczenia A6W czyli Aerobiczna 6 Weidera i postanowiłam ćwiczyć rano i wieczorem, ale miałam lekkiego nerwa niedawno i teraz poćwiczyłam i boli mnie serce :-( Mam nadzieję, że będę mogła spokojnie robić te ćwiczenia, bo podobno są na prawdę skuteczne.

Tosia Weidera robi sie raz dziennie...cwiczenia są 1x6, 2x6 itd czyli tylko raz dziennie po okreslonej ilosci serii inaczej nie da efektu.......a z tym sercem..pamiętasz o oddychaniu i cwiczeniach przy otwartym oknie??

Tosia Weidera robi sie raz dziennie...cwiczenia są 1x6, 2x6 itd czyli tylko raz dziennie po okreslonej ilosci serii inaczej nie da efektu.......a z tym sercem..pamiętasz o oddychaniu i cwiczeniach przy otwartym oknie??

Hmmm myślałam, że można sobie robić 2x dziennie to wtedy będzie szybszy efekt. A co do ćwiczenia przy otwartym oknie to nie robiłam tak, muszę spróbować.
Dziś mam już ćwiczenia za sobą i nie spodziewałam się, że aż się spocę :-D Brzuch jako tako bardzo nie boli, ale go czuję i w trakcie ćwiczeń faktycznie nieźle jest napięty. Oby się udało osiągnąć wymarzony efekt :tak:

A tu coś tak z okazji wczorajszego Dnia Matki (a propos ... dostałam wczoraj od Hani bukiet kwiatów oczywiście kupiony przez ślubnego :-D)

Cudownie nie być perfekcyjna mamą - BabyBoom

Hej :happy2:
My już po wizycie u dentysty.Iza była mega grzeczna,dała obejrzeć wszystkie ząbki.
Dentystka pochwaliła,że ząbki zadbane i na szczęście zdrowe :-)
Iza dostała książeczkę i ogólnie wszystko było ok.
Pytałam co ile trzeba chodzić na wizyty kontrolne z takimi małymi dziećmi,to dentystka powiedziała,że zęby mleczne mają to do siebie,że dość szybko potrafią się psuć i najlepiej kontrolować ich stan co 3 m-ce.
Tosia pytałaś czy wybierałam dentystę który ma doświadczenie z dziećmi...otóż nie,bo nic nie mogłam znaleźć i poszłam normalnie do przychodni.Babeczka byłą młoda,super miła i miała podejście a to najważniejsze :-)

hej kochane
teraz u nas zalewa...az sie boje...ciagle straz jezdzi...od sasiada sie dowiedzialam ze takie kocie doly puscily nosz kuzwa co to sie dzieje a do nas tu nigdy powodz nie dochodzila :-(

Tosia-ja też się wzięłam za a6w :tak: mam nadzieję,że wytrwam:-p
Andzia-to fajnie,że ząbki zdrowe i mała dała sobie zobaczyć-obawiam się,że jak przyjdzie pora na mojego to będzie ciężko:-(
Ilonka-kondolencje z powodu babci męża
Ewelka-kochana-3maj się-może do Was nie dojdzie jednak

a u nas nie ma co gadać-chwalić się nie ma czym a narzekać przecież Wam nie będę :-p macie swoje kłopoty.Miłego:blink:

Tosia-ja też się wzięłam za a6w :tak: mam nadzieję,że wytrwam:-p
Hehehe mnie po porannych ćwiczeniach brzuch tak boli, że ciężko mi kichnąć :-p Ale to mnie motywuje, bo jak boli to znaczy, że dobrze się dzieje :-D

A ja byłam dziś w bibliotece i g...no znalazłam :-( Jestem załamana, bo nie wiem jak ja napiszę tą moją mgr :-(

Dodałam nowe zdjęcia Haneczki także zapraszam do klikania na link i oglądania :-D

reklama
Dzień dobry kochane. Ależ mam piękną pogodą za oknem ... szkoda, że nie w duszy (ale o tym na prv). Wyprawiłam właśnie Hanię i biorę się za sprzątanie, ale najpierw muszę się doprowadzić do porządku i wybrać do sklepu po jakieś śniadanie.

Miłego dzionka Wam życzę niezależnie od pogody :*

Do góry