reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Ilonka-świetne zdjęcia :-) młody super :)

Ja dziś jestem niezorganizowana:zawstydzona/y: nie wiem za co mam się wziąć :/ najpierw wypiję kawkę;-)

hej
a co tu takie pustki???
ja wypypilam wina od tescia na katar niby co mam:-D i tak sie zakrecilam ze masakra...kuba u mojej mamy wiec szaleje...heheh teraz sie piwkiem dopijam....i juz wogole karuzela...hehe4:-D:-D

Hejo melduję się w ten pięknie zapowiadający się niedzielny poranek :-D

Ja dziś ciutkę niewyspana jestem ponieważ wczoraj wybraliśmy się z mężem na imprezę, na której koniec końców nie byliśmy bo okazało się, że były 4 supporty każdy po ok godz. i DJ którego chcieliśmy posłuchać zacząłby grać dopiero ok. 2 w nocy :eek:
Uznaliśmy jednak za stosowne wykorzystać fakt, że mieliśmy opiekę do Hani i udaliśmy się najpierw na kręgle, a potem do knajpki na piwko. Wróciliśmy ok. 1:00 w nocy, zaliczyliśmy przytulanko ;-) i lulu, a o 4:00 mąż wstawał do pracy :cool2: Hania pobudka o 7:00, ale dała jeszcze poleżeć pół godz. :-D

Kombinuję gdzie by się tu wybrać dziś, bo nie chce mi się w domu siedzieć. Napisałam smsa do koleżanki i czekam na odp. Męża do wieczora nie będzie więc nie chce mi się cały dzień siedzieć samej w domu.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANEJ HANUSI i MAMUSI

Ale nam te pociechy rosną :-D Ja się pochwalę, że moja królewna zrobiła dziś 3x siku na nocnik :-D Ale kupa poszła w majty :cool2:

Dziękujemy za życzenia.
Brava dla Haniusi, a kupką się nie przejmuj. Moja Hania też wali w majtki kupę, za to siku woła i robimy albo w kibelku, albo na nocnik albo na dworze na trawkę. ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA HANI:)

Witam po dłuzszej nieobecnosci. Ale usprawiedliwie się tym ze nie mam czasu. Kurs powoli mi się kończy i troche będzie mi go brakować. Zwłaszcza dziewczyn, bo mam świetna grupe . Ale zawsze mozna sie spotkac na kawce i poplotkować co u której się zmieniło:).
mielismy w zeszłym tygodniu echo serca. I pani doktor ma nam wypisac wniosek do Centrum Zdrowia dziecka na badania. Powiedziała mi ze ta wada się sama nie conie i nie wiadomo czy może jest operacyjna. Chce zbadac jakie jest podłoze tej wady(genetyczne czy moze metaboliczne). Troche sie zmartwiłam , ale tez się ciesze bo wkońcu dokładnie przebadamy Filipka. Tylko mój tata to bardzo przezywa. Ostatnio przy mojej siostrze podobno się bardzo rozkleił i płakał. Ale miejmy nadzieję ze bedzie ok.

Teraz pochwalę się sukcesami mojego synka. Z nowych słow mówi:
wa - dwa
kółko - to kółko
I nawet powiedział dzisiaj dwa zdania:
Mama gdzie tata?
I co to bedzie?

Fajnie jak tak zaczyna coraz więcej mówić.A co do robienia w nocnik. To woła na kupę i ja robi. I czasami na siku woła , ale zdarzy mu się nie zawołac .

wszystkiego dobrego dla Hani!!:-)
Torcik pierwsza klasa-fajniutki:-D

Bella-mam nadzieję,że wszystko tam będzie oki a co do mówienia to gratuluję postępów bo mój jest starszy a nie chce mówić:-(
no i na nocniku też mamy porażki w sensie,że nawet nie chce tam nic robić :zawstydzona/y:

reklama
witam się i ja !
nie było mnie trochę, bo teraz miałam komunie u siostry i chrześniaczki zarazem :-) takie 2w1 hehe

Hannah
piękne zdjęcia ! jaka Hania śliczna! a tort mmmm pojadłabym takiej krowy! ;-)
spóźnione życzonka dla Ciebie i małej ! wszystkiego naj naj naj !

Bella

zdrówka dla synka ! oby wszystko dobrze się skonczyło !

Do góry